به گزارش انتخابتو، مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید از توقف ساخت مجتمع گردشگری درجه یک حفاظت شده و سرویس بهداشتی تخت جمشید خبر داد.
ایسنا در گزارشی نوشت: علیرضا عسکری چاوردی اظهار کرد: پس از انتقاد سازمان جهانگردی و جهانگردی مبنی بر ایجاد مجتمع گردشگری و مجموعه سرویسهای بهداشتی در محوطه چاه جنگل تخت جمشید، مسئولان میراث فرهنگی استان فارس به گردشگران اعلام کرد که قصد دارند با قابل حمل بودن این مکان خدمات رسانی کنند، گفت: در نهایت در نشست مشترک مجموعه میراث جهانی تخت جمشید، مدیر کل میراث ملی و جهانی و مدیرکل ایران گرد هم آمدند. پس از تبادل نظر با سازمان گردشگری و گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و تشریح اهمیت حفظ تخت جمشید، تصمیم نهایی در خصوص حفاظت، یکپارچگی و یکپارچگی شهر پارسه حاصل شد چگونگی توقف ساخت مجتمع رفاهی و بهداشتی در اورمانی چاه و ادامه روند این پروژه. از پرسپولیس
مدیر پایگاه جهانی تخت جمشید تاکید کرد: بدیهی است پایگاه جهانی تخت جمشید در آینده نزدیک در محل تعیین شده توسط شورای فنی و راهبردی تخت جمشید درباره مکان و نحوه استفاده از این سرویس های بهداشتی تصمیم گیری خواهد کرد.
عسگری چاوردی همچنین از اصحاب رسانه، مدیر اداره کل پایگاه های میراث ملی و جهانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به دلیل درک شرایط و همکاری سازمان جهانگردی ایران و وزارت گردشگری برای رفع مشکلات قدردانی کرد. مردم ملی با بیان اینکه برای حفظ هویت ملی، وحدت، یکپارچگی و یکپارچگی تلاش می شود، گفت: حفاظت، حفظ و تکریم میراث جهانی تخت جمشید احترام به تاریخ ملی کشور است و برای حفظ میراث تاریخی تلاش می شود. و حصول اطمینان از پیوند و هماهنگی عناصر فرهنگی محیط تخت جمشید با بافت تاریخی پارسه و حفظ یکپارچگی آثار.
مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید گفت: فضا و حریم هر اثر تاریخی در واقع بخشی از منظر، هویت فرهنگی و تاریخی آن اثر باستانی است، به این ترتیب اثر تاریخی در بستر یک فضای خاص متولد شده است. حریم خصوصی.” فضا و حریم خصوصی بخشی از وجود هر اثر تاریخی یا طبیعی محسوب می شود. به این معنا، یک محوطه یا بنای باستانی تنها در همان محیط و بافت خاص ایجاد و تعریف می شود.
عسگری چاوردی افزود: در صورت سلب فضا و حریم اثر باستانی، حیات فرهنگی تاریخی و بستر هویتی اثر باستانی انسجام و اصالت خود را از دست می دهد. معنای آن از بین می رود و هویت تاریخی و فرهنگی منظر پیرامون اثر از بین می رود. این موضوع به ویژه از نظر میراث جهانی اهمیت بیشتری می یابد. زیرا ضوابط و ضوابط ثبت میراث جهانی بناهای تاریخی مهم کشورمان به حداقل دو معیار از 10 معیار ثبت جهانی و انباشت فرهنگی، طبیعی و تاریخی که واجد شرایط ثبت در مقیاس جهانی است بستگی دارد. . معیارهای ثبت نام عمدتاً از خلاقیت، نوآوری، نحوه استفاده از چشم انداز طبیعی و به طور کلی نحوه انتقال نوعی از دانش بشری ناشی می شود. در واقع اماکن و اماکن مقدس میراث ملی و جهانی زادگاه و خاستگاه آن بخشی از دانش بشریت است و هر از چند گاهی در پیشرفت علوم و فنون جهانی تأثیرگذار بوده است. امروزه در سطح جهانی، مکان ها و خاستگاه های این دانش بشری در چارچوب اماکن و اماکن مقدس ملی و جهانی حفاظت می شود و دولت ها موظف به رعایت قوانین و مقررات مندرج در قانون اساسی و میراث جهانی یونسکو هستند. ترویج و استفاده از علم، فرهنگ و هنر یکی از این مطالعات است.
مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید یادآور شد: تخت جمشید تنها به کاخ محدود نمی شود، خود کاخ نیز بخشی از شهر پارسه بوده است، دروازه شهر پارسه در کاوش های اخیر در 4 کیلومتری آن کشف شد. از او بین دروازه شهر و تخت جمشید بناهای دیگری نیز وجود داشت که به مرور زمان ویران شد و نیازمند تحقیقات باستان شناسی بود. درک تخت جمشید و شهر پارس بدون بررسی سرزمین های تخت جمشید ممکن نیست. این امر در مورد سایر آثار باستانی کشور نیز صدق می کند. اولین راه حل این است که این گونه مناطق مقدس و آثار باستانی موجود در منطقه میراث جهانی را در اختیار دولت قرار دهیم تا بتوان از اقتصاد فرهنگی در گردشگری میراث جهانی استفاده کرد. مالکیت سایت های میراث جهانی و ملی و حریم خصوصی بر انواع سرمایه ها. اولویت. راه حل قانونی، کسب، ایجاد و حمایت از سازمان های حقوقی در ساختار اداری است. زیرا بسیاری از مکان های میراث جهانی با آثار تاریخی و باستانی احاطه شده اند که نیازمند تحقیقات باستان شناسی یا تبدیل این آثار به موزه هستند.
۲۳۳۲۱۷
گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین
ارسال پاسخ