به گزارش خبرگزاری انتخابتو، محمد خزاعی پس از سه سال از مدیریت سازمان سینمایی، مهمترین و پرحاشیه ترین معاونت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جدا شد و یکی از مدیران زیرمجموعه وی جایگزین وی شد.
زمزمه هایی مبنی بر برکناری وی از ابتدای سال به گوش می رسید و در حالی که دولت سیزدهم بر سر کار بود از سازمان سینمایی خداحافظی کرد، اما وزیر وقت آموزش و پرورش ملی (محمد مهدی اسماعیلی) تاکید کرد که تا این زمان در آنجا حضور خواهد داشت. 2017. پایان دولت سیزدهم خزایی سال گذشته در گفت وگو با ایسنا گفته بود که هیچ گاه ریاست این سازمان برایش مهم نبوده و اگر احساس نمی کرد که نبودش آسیب بیشتری به سینما وارد نمی کند، در این سمت نمی ماند. : سازمان سینمایی سازمان عجیبی است. این پیچیده ترین و دشوارترین سازمان است. آنقدر که اگر از نظر اقتصادی مدیریت کنید کارتان آنقدرها هم سخت نمی شود.
خزاعی با بیان اینکه برای بازگشت به دنیای تولید لحظه شماری می کند، شنیده شد که با وجود دبیری جشنواره فیلم فجر قصد کناره گیری از این سمت را دارد.
همچنین رائد فریدزاده به عنوان رئیس سازمان سینمایی در سمت وزارت فرهنگ، دبیر سابق شورای عالی بین المللی سازمان امور سینمایی و معاون بین الملل بنیاد سینمایی فارابی فعالیت می کند. همکاری با کارگروه تخصصی سینمای فرهنگستان هنر، شورای فرهنگی کمیته ملی المپیک، شورای سیاستگذاری جشنواره جهانی فیلم، کارگروه تخصصی اقتصاد و فرهنگ اتاق بازرگانی، شورای پژوهشی و انتشارات دانشگاه شهید بهشتی، پیشینه جشنواره جهانی فیلم فجر ارائه، نویسندگی و تهیه کنندگی جشنواره بین المللی کودک و نوجوان به عنوان مدیر و هیئت داوران جشنواره های بین المللی «زردآلو طلایی» «صفر پلاس» ارمنستان، «پرسکوف» روسیه، «لبخند» هند و سینما حقیت. انتشار آثار مختلف در قالب کتاب و مقاله به زبان های فارسی، انگلیسی و آلمانی در زمینه فلسفه، ادبیات، هنر و سینما در داخل و خارج از ایران.
به بهانه انتخاب فریدزاده به عنوان مدیر جدید سینما، اسامی 16 کارگردانی که بیش از 40 سال ریاست سازمان سینمایی را برعهده داشته اند در حال بررسی است.
حسین ترابی مستندساز و کارگردان سینما که در اوایل انقلاب فیلم «به آزادی» با محوریت انقلاب اسلامی را جلوی دوربین برد، پس از انقلاب به عنوان اولین مدیر مرکز امور سینمایی کشور زمام این سینما را در دست گرفت. وی این مسئولیت را در وزارت علوم در دوران وزارت حسن حبیبی تا سال 58 بر عهده گرفت.
پس از آن محمدعلی نجفی از فروردین 1358 تا مرداد 1359 به ریاست مرکز امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتخاب شد. این کارگردان سینما به ریاست گروه نمایش فیلم در شورای انقلاب منصوب شد و به گفته وی امام خمینی (ره) و مهندس بازرگان در فروردین 58 در قم او را مجبور به پذیرش این مسئولیت کردند و تا زمان تصدی این مسئولیت در این سمت بود. موقعیت آگوست 1959.
پس از این دوره، مهدی کلهر از سال 59 تا 62 به عنوان دستیار مدیر فیلمبرداری مشغول به کار شد.
کمال حاج سیدجوادی که در سال 62 مسئولیت معاونت هنری را بر عهده داشت، چند ماهی نیز مسئولیت معاونت سینمایی را بر عهده داشت.
فهرالدین انور به مدت ده سال به عنوان نماینده مجلس در راس سینمای کشور بود و از سال 62 تا 72 در دوره مدیریت خاتمی و لاریجانی در این وزارتخانه به عنوان قائم مقام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خدمت کرد. فرهنگ.
مهدی فریدزاده از سال 1351 تا 1353 دستیار مصطفی میرسلیم در امور فیلمبرداری (وزیر وقت) بود.
وی از سال 74 تا 76 در دو سال آخر وزارت میرسلیم عزت الله ضرغامی معاونت سینمایی بود.
زنده یاد سیف الله داد در دولت اصلاحات نیز دستیار سینمایی عطاءالله مهاجرانی شد و این کارگردان که فیلم انتخاباتی محمد خاتمی را نیز ساخته بود از سال 1355 تا 1359 سینمای ایران را کارگردانی کرد.
دکتر محمدحسن مدیرعامل زمانی بنیاد سینمایی فارابی و مدیرعامل موزه سینما در آستانه جشنواره فیلم فجر در سال های 80 و 81 به طور غیرمنتظره ای به همراه احمد مسجد جامعی سکاندار سینمای ایران شد. پیام جشنواره هم چاپ شد و به دلیل بیماری جای خود را به نماینده بعدی مجلس داد.
محمدمهدی حیدریان مدیر وقت سیمافیلم از سال 1360 تا 1363 معاونت سینمایی وزارت مسجد احمد مسجد بود.
با شروع دولت محمود احمدی نژاد، محمدرضا جعفری جلوه، مدیر وقت شبکه یک سیما، دستیار مدیر تصویربرداری محمدحسین صفرهرندی (وزیر فرهنگ و ارشاد دولت نهم) شد و از سال 1383 تا 1387 این مسئولیت را بر عهده داشت.
جواد شمقدری در دوره دولت دهم به معاونت سینمایی منصوب شد و در این دوره معاونت سینمایی سازمان سینمایی بود. این کارگردان که دو دوره فیلم انتخاباتی محمود احمدی نژاد را جلوی دوربین برد، مشاور هنری رئیس جمهور بود و از سال 1387 به همراه سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تا نیمه اول در راس سینمای ایران بود. 2012. او مسئول این بود.
با روی کار آمدن دولت حسن روحانی، حکت الله ایوبی از سال 1392 ریاست سازمان سینمایی را برعهده گرفت و مدیریت وی تا 25 اسفند 1395 ادامه داشت.
پس از آن محمدمهدی حیدریان بار دیگر به عنوان مدیر سینما منصوب شد و تا آبان ماه ۱۳۹۶ به عنوان مدیر سینما ادامه داد.
حسین نظامی که این روزها معاون مدیریت و جذب سرمایه سید عباس صالحی (وزیر فرهنگ در دولت چهاردهم) است، در تاریخ ۵ آبان ۱۳۹۷ و اردیبهشت ماه سال بعد به سمت ریاست سازمان سینمایی منصوب شد. .
پس از آن، با تغییر حکومت در 16 مهر 1400، محمد خزاعی; به جای او یک نگهبان آورده شد و رائد فریدزاده امروز پس از سه سال به ساختمان سازمان سینمایی در میدان بهارستان رفت.
۲۴۳۵۷
گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین
ارسال پاسخ