برای پسردار شدن این غذاها را بخورید

برای پسردار شدن این غذاها را بخورید

برای پسردار شدن این غذاها را بخورید

یکی از موضوعات داغ و چالش برانگیز که مدت هاست مطرح بوده، تاثیر تغذیه در تعیین جنسیت جنین است. این سوال همیشه برای زوج ها مطرح بوده که آیا با استفاده از رژیم غذایی می توان جنسیت جنین را تعیین کرد؟

به گزارش بهداشت نیوز، اکثر زوج هایی که می خواهند بچه دار شوند، حرف ها و توصیه هایی را از اطرافیانشان شنیده اند، اما آیا واقعا تاثیر غذا در تعیین جنسیت از نظر علمی ثابت شده است؟

در این مطلب از مجله هومکا در مورد رژیم غذایی پسردار شدن صحبت می کنیم. اگرچه مطالب این مقاله از سایت های معتبر تهیه شده است، اما لازم به ذکر است که این رژیم از نظر علمی قطعی نیست و این مقاله صرفا جهت آشنایی بیشتر خوانندگان تهیه شده است.

آیا تعیین جنسیت با رژیم غذایی از نظر علمی ثابت شده است؟

هنگامی که مقالات علمی و اسناد پزشکی مدرن را جستجو می کنیم، متوجه می شویم که شواهد کافی برای اثبات قطعی تأثیر یک رژیم غذایی خاص بر تعیین جنسیت وجود ندارد. اما مقالات معتبری وجود دارد که نشان می دهد با رعایت رژیم غذایی می توان شانس دختر یا پسر شدن را افزایش داد و نمی توان تاثیر تغذیه بر دستگاه تناسلی و ویژگی های فیزیولوژیکی بدن را انکار کرد.

یکی از رژیم هایی که در طب سنتی برای تعیین جنسیت استفاده می شود رژیم قلیایی است که باعث قلیایی شدن مزاج فرد می شود. در طب سنتی اعتقاد بر این است که هرچه بدن قلیایی تر باشد، شانس پسردار شدن بیشتر است. البته لازم به ذکر است که این نظریه در طب جدید اثبات نشده است و شواهد کافی برای پذیرش این ادعا وجود ندارد. در روش قلیایی، غذاهای زیر برای پسردار شدن توصیه می شود:

افزایش مصرف سبزیجات و میوه های تازه

خوردن غذاهای غنی از پتاسیم مانند موز، ماهی و آووکادو

افزایش مصرف مواد غذایی مانند فندق که باعث قلیایی شدن خون می شود

اجتناب از محصولات لبنی

در این نظریه تاکید شده است که برای داشتن فرزند دختر باید غذاهایی مصرف کرد که اسیدیته خون را افزایش می دهد.

رابطه بین رژیم غذایی و باروری

مطالعات پراکنده ای در مورد تأثیر غذاهای مختلف بر باروری وجود دارد، اما اکثر آنها فاقد جزئیات دقیق و شواهد قانع کننده هستند. به عنوان مثال، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مکمل های ویتامین B12، اسید فولیک و اسیدهای چرب امگا 3 تأثیر مثبتی بر افزایش باروری دارند، اما دوز و مدت زمان مصرف آن مشخص نشده است. صرف نظر از جنسیت، یک رژیم غذایی متعادل و مغذی برای تولد یک نوزاد سالم ضروری است و امروزه برای خانم ها ویتامین های مورد نیاز بدن مانند اسید فولیک و ویتامین B12 قبل از بارداری تجویز می شود.

چگونه با رژیم گرفتن شانس پسردار شدن را افزایش دهیم؟

به طور طبیعی، جنسیت زمانی تعیین می شود که اسپرم بتواند تخمک را بارور کند. اگر این اسپرم حاوی کروموزوم Y باشد، جنینی که رشد خواهد کرد پسر خواهد بود. اسپرم های حاوی کروموزوم Y یا نر سریعتر از اسپرم X حرکت می کنند، اما انرژی آنها سریعتر تمام می شود.

بنابراین، داشتن رابطه جنسی نزدیک به زمان تخمک گذاری، شانس پسردار شدن را افزایش می دهد. با این حال، از آنجایی که کروموزوم های حامل کروموزوم X انرژی کمتری مصرف می کنند و ماندگاری طولانی تری دارند، می توانند مدت بیشتری برای تخمک صبر کنند. علاوه بر انتخاب زمان مناسب برای رابطه جنسی، مصرف برخی مواد غذایی نیز برای افزایش شانس پسردار شدن توصیه می شود.

با مصرف کالری بیشتر شانس خود را برای پسردار شدن افزایش دهید

یک مطالعه علمی که در سال 2008 بر روی 740 داوطلب زن انجام شد، نشان داد که هر چه مادر کالری بیشتری در رژیم غذایی خود به خصوص در وعده صبحانه مصرف کند، احتمال پسردار شدن او بیشتر است. در این مطالعه، محققان تصور کردند که قند خون بالا عامل مستعد کننده تولد پسر است.

این مقاله در یکی از مجلات معتبر دانشگاه آکسفورد انگلستان با عنوان «شواهدی در مورد تأثیر رژیم غذایی بر جنسیت جنین» منتشر شد و توانست در آن سال ها سر و صدای زیادی به پا کند. بر اساس نتایج این مقاله، زنانی که غذاهای پر کالری مصرف می‌کردند و رژیم غذایی آنها قبل از بارداری مغذی‌تر بود، احتمال بیشتری داشت که نوزادان پسر به دنیا بیاورند. البته چند ماه پس از انتشار این مقاله، سرویس بهداشت ملی بریتانیا اعلام کرد که نتایج این مطالعه را نادرست دانسته و تاکید کرد که مصرف کالری بالا برای سلامتی بسیار مضر است.

رژیم غذایی نوزاد پسر برای زنان

این موضوع که کدام غذاها دارای خواص تعیین کننده جنسیت هستند مورد توجه بسیاری از افراد است. اگرچه نمی توان صحت و سقم این مقاله را به طور کامل تأیید کرد، اما گزارش های زیادی در مورد تأثیر رژیم غذایی در پسردار شدن ثبت شده است. این بخش از مقاله شامل غذاهایی است که شانس بچه دار شدن پسر را افزایش می دهد.

مصرف میوه های تازه را در رژیم غذایی خود افزایش دهید

مصرف تمام میوه ها با رنگ های مختلف به مقدار مناسب در رژیم غذایی پسر توصیه می شود. هر روز حداقل دو وعده میوه را در برنامه خود بگنجانید. میوه های تازه نقش موثری در قلیایی کردن خون دارند. نوشیدن آب میوه تازه نیز چنین تأثیری دارد، اما باید از مصرف آب میوه های صنعتی خودداری کرد زیرا اثر لازم را ندارند و همچنین باعث افزایش قند خون و دیابت می شوند. مصرف سبزیجات تازه در وعده های غذایی نیز تاثیر بسزایی در قلیایی شدن بدن دارد.

مصرف غذاهای حاوی پتاسیم را افزایش دهید

غذاهای غنی از پتاسیم شانس پسردار شدن را افزایش می دهند. پتاسیم یکی از عناصر کلیدی و ضروری برای حفظ سلامت اعضای بدن است. موز، ماهی، آووکادو، میوه های خشک، حبوبات، سیب زمینی و کلم غذاهای غنی از پتاسیم هستند.

مصرف بیشتر غذاهای قلیایی در رژیم غذایی کودک

سطح pH سالم خون حدود 7.35 تا 7.45 است که خنثی و کمی بالاتر از قلیایی است. اگر PH بدن کمتر از این مقدار شود، خون وارد حالت اسیدی می شود که راه را برای ابتلا به بیماری های مختلف هموار می کند. مصرف غذاهای قلیایی نه تنها سلامتی را بهبود می بخشد، بلکه به افزایش شانس باروری نیز کمک می کند. برخی منابع معتقدند مصرف غذاهای قلیایی مانند لیمو، اسفناج، کلم، کرفس، کلم بروکلی، سیر، فلفل قرمز و سایر مواد غذایی قلیایی در رشد جنین پسر موثر است.

غلات صبحانه

یکی از راه های مهم برای دریافت ویتامین ها و مواد معدنی کافی که در پسردار شدن موثر است، مصرف غلات است. غلات صبحانه علاوه بر داشتن بسیاری از ریزمغذی ها، با تامین کالری برای بدن، شانس پسردار شدن را افزایش می دهد.

قارچ

این گیاه خوراکی منبع غنی از مواد مغذی مانند مواد معدنی، ویتامین‌های D و B و پتاسیم است که در تشکیل تخم‌های حاوی کروموزوم Y نقش دارند. سعی کنید منابع غنی از پتاسیم مانند قارچ و موز را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

موز

یکی از محبوب ترین میوه ها برای پسردار شدن موز است زیرا سرشار از مواد معدنی و ویتامین است و شانس ایجاد تخمک حاوی کروموزوم Y را افزایش می دهد. در میان مواد معدنی مختلف موجود در موز، پتاسیم مهمترین عنصری است که شانس پسردار شدن را افزایش می دهد.

کاهش مصرف لبنیات در رژیم غذایی کودک

در برخی منابع طب سنتی توصیه می شود برای پسردار شدن مدتی قبل از بارداری از مصرف لبنیات خودداری شود. دلیل این ادعا این است که منابع طب سنتی لبنیات را یکی از عوامل اسیدی شدن خون می دانند. البته وقتی به منابع علمی امروزی (سایت پاب مد مقاله علمی 2011) نگاه می کنیم، عنوان می شود که لبنیات هیچ تاثیری در اسیدی شدن خون ندارند. اگرچه ادرار برای مدت کوتاهی پس از مصرف لبینات اسیدی می شود، اما این بدان معنا نیست که خون اسیدی شده است. بنابراین، پرهیز از لبنیات می‌تواند بر سلامتی افراد به‌ویژه در کاهش تراکم استخوان تأثیر منفی بگذارد.

رژیم غذایی غنی از گلوکز شانس پسردار شدن را افزایش می دهد. گلوکز با منشاء طبیعی باعث می شود رژیم غذایی پرکالری شود و رژیم غذایی پرکالری نیز شانس لقاح اسپرم حاوی کروموزوم Y را تقویت می کند. غذاهایی مانند جو، سیب زمینی، موز، لوبیا، نخود فرنگی، ماکارونی و برنج سرشار از نشاسته هستند. نشاسته در بدن تجزیه می شود و به گلوکز تبدیل می شود و کالری لازم را به سلول ها می رساند.