8 راه برای تقویت اعتماد به نفس در کودکان

bato-adv

دیدن و درک دستاوردهای فرزندتان، هر چقدر هم که کوچک باشد، می تواند راهی عالی برای جلب اعتماد او باشد. وقتی فرزندتان به چیزی دست یافت به او تبریک بگویید و او را تشویق کنید تا اهداف جدید را امتحان کند.

به گزارش ایسنا، اعتماد به نفس یکی از با ارزش ترین جنبه های شخصیتی هر فردی است که می توانید آن را در کودک خود پرورش دهید. این به کودک می آموزد که چگونه از خود مراقبت کند و با چالش ها روبرو شود. باعث می شود کودکان اعتماد به نفس، شایستگی، موفقیت تحصیلی و مهارت های اجتماعی را پرورش دهند. در اینجا هشت راه ساده و در عین حال قدرتمند برای افزایش عزت نفس فرزندتان و تبدیل او به افرادی مستقل، قوی و با اعتماد به نفس آورده شده است.

همه دستاوردهای فرزندتان را جشن بگیرید، بزرگ و کوچک!

دیدن و درک دستاوردهای فرزندتان، هر چقدر هم که کوچک باشد، می تواند راهی عالی برای جلب اعتماد او باشد. وقتی فرزندتان به چیزی دست یافت به او تبریک بگویید و او را تشویق کنید تا اهداف جدید را امتحان کند یا به هر طریقی برای رسیدن به آنها تلاش کند. این شناخت باعث ایجاد باور و اطمینان نسبت به توانمندی آنها می شود و آنها را تشویق به ادامه تلاش می کند.

فرزندتان را به مستقل بودن تشویق کنید!

تشویق کودکان به تصمیم گیری، تکمیل وظایف و حل مسائل به طور مستقل به آنها کمک می کند تا احساس اعتماد به نفس و قدرت کنند. با دادن مسئولیت های متناسب با سن آنها، مانند انتخاب لباس یا بسته بندی کیف مدرسه، شروع کنید. استقلال باعث ایجاد حس اعتماد به نفس و انعطاف پذیری در کودک می شود.

به جای نتیجه، بر تلاش کودکان تمرکز کنید!

تشویق کودک به تلاش به جای نتیجه، به کودک شما کمک می کند تا اهمیت سخت کوشی، انعطاف پذیری و تحمل را درک کند. به جای تمرکز بر نمرات و نمرات، به آنها بیاموزید که بیشتر بر اهمیت و ارزش زمان و یادگیری تمرکز کنند. این رویکرد باعث بهبود دیدگاه کودک در زندگی و افزایش اعتماد به نفس او برای رویارویی با مشکلات و مشکلات می شود.

از مقایسه فرزندتان با دیگران بپرهیزید!

مقایسه کودکان با خواهر و برادر، دوستان یا همکلاسی هایشان می تواند به عزت نفس آنها آسیب برساند. در عوض، روی نقاط قوت و تلاش های منحصر به فرد آنها تمرکز کنید. به آنها کمک کنید بفهمند که هر کس به روش خود و با استعدادهای خود رشد می کند. به جای مقایسه خود با دیگران، آنها را تشویق کنید تا با خود گذشته خود رقابت کنند و هر روز نسخه بهتری از خود ارائه دهند.

برای آنها یک محیط مثبت و حمایتی فراهم کنید!

یک محیط محبت آمیز و حمایت کننده به کودکان کمک می کند تا احساس امنیت و اعتماد به نفس داشته باشند. زمانی که متوجه شوند در محیط امنی قرار دارند که می توانند بدون قضاوت خود را ابراز کنند، بهتر می توانند پتانسیل خود را کشف و ابراز کنند. گوش دادن به کودک، در دسترس بودن و ابراز عشق و محبت به کودک برای ایجاد این فضای حمایتی بسیار مهم است.

بگذارید ریسک کنند و از اشتباهاتشان درس بگیرند!

اجازه دادن به کودکان برای ریسک کردن و اشتباه کردن به آنها کمک می کند تا انعطاف پذیر، شایسته و با اعتماد به نفس شوند. اگر اشتباه کردند، آنها را راهنمایی کنید که چگونه دوباره تلاش کنند و مشکل را برطرف کنند. به آنها بیاموزید که اشتباهات بخشی از به دست آوردن اعتماد به نفس و باور به توانایی آنها برای رویارویی با مشکلات و چالش هاست.

فرزندان خود را به تعاملات و اقدامات اجتماعی تشویق کنید!

مهارت های اجتماعی نقش زیادی در ایجاد اعتماد به نفس دارند. فرزندتان را تشویق کنید دوست پیدا کند، به گروه ها و فعالیت های اجتماعی بپیوندد و با دیگران ارتباط برقرار کند. چه ورزش باشد، چه بازی های معمولی یا باشگاه، تعاملات اجتماعی به کودکان کمک می کند تا کار گروهی، همدلی و اعتماد به نفس را در موقعیت های مختلف درک کنند و توسعه دهند.

نمونه ای از اعتماد به نفس فرزندتان باشید!

کودکان بیشتر مشاهدات و رفتارهای خود را در والدین خود می بینند. در اعمال، تصمیمات و حتی زمانی که با چالش مواجه می شوید، مطمئن باشید. از اعتماد به نفس و عزت نفس مثبت استفاده کنید و از سرزنش خود بپرهیزید. وقتی بچه ها ببینند شما اعتماد به نفس دارید و می توانید همه چیز را در زندگی کنترل کنید، راحت تر با این شرایط سازگار می شوند و اعتماد به نفس پیدا می کنند.