عضو هیئت مدیره انجمن بین المللی نورورولوژی با اشاره به کمپین سلامت مردان افزود: بر اساس آمارهای جهانی از هر 9 مرد، یک نفر به سرطان پروستات و از هر 44 مرگ ناشی از سرطان، یک مورد ناشی از سرطان پروستات است. این بیماری
به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: پروستات شایع ترین عامل مرگ و میر در مردان ایرانی است و شیوع این بیماری از آن جهت حائز اهمیت است که سرطان پروستات در مردان بالای 55 سال بیشتر است و به همین دلیل است. بیماری ناشناخته
رئیس انجمن بین المللی مغز و اعصاب ادامه داد: این سرطان به قدری کند پیشرفت می کند که معمولاً باعث مرگ زودرس نمی شود، اما اگر به موقع تشخیص داده نشود، می تواند به سایر نقاط بدن سرایت کند.
وی اظهار داشت: علائم سوزش و احتقان مانند درد و تورم در لگن، پشت و ران، جریان ضعیف ادرار، شروع دیرهنگام ادرار، سوزش و تکرر ادرار، کاهش وزن شدید و خستگی از علائم این سرطان است و با جراحی بروز می کند. با پرتودرمانی قابل درمان است.
معاینه منظم می تواند اختلالات پروستات را نشان دهد
این متخصص اورولوژی ادامه داد: مردان معمولاً در حدود 40 سالگی دچار بزرگی پروستات می شوند، اما این اختلال در مردان جوان نیز ممکن است رخ دهد. معاینات منظم می تواند اختلالات پروستات را نشان دهد و اگر به موقع تشخیص داده شود، امکان درمان وجود دارد.
وی با بیان اینکه علائم پروستات نیز ممکن است نشان دهنده سرطان باشد، گفت: مردان باید با معاینات دوره ای هر 6 ماه یکبار این بیماری را جدی بگیرند اگر مراقبت های پزشکی به تعویق بیفتد، بیماری پیشرفت کرده و درمان را دشوار می کند.
وی فرهنگ سازی و اطلاع رسانی را دو اصل مهم در اطلاع رسانی برای معاینات سالانه برشمرد و افزود: به دلیل خجالت از بیان مشکلات در ناحیه مثانه و پروستات، برخی از مردان با رسیدن به مرحله حاد به پزشک مراجعه می کنند. نیاز دارد. این آموزش و فرهنگ را دارد که باید سالانه و به طور منظم راهنمایی در مورد این مشکلات انجام شود.
یکی از اعضای هیئت مدیره انجمن بین المللی نوروویروسولوژی گفت: اگر این بیماری ها زود تشخیص داده شوند، درمان راحت تری دارند، در غیر این صورت بیماری پیشرفته است و نمی توان کاری برای آن انجام داد.
به گفته مهراد، مصرف زیاد غذاهای آماده، کنسروها، غذاهای بد پخته و سریع تهیه شده از جمله مرغ کبابی، سیگار کشیدن و استنشاق دود می تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش دهد.
بر اساس نتایج تحقیقات مرکز تحقیقات سلامت و بهداشت باروری مردان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، میانگین بقای پنج ساله بیماران مبتلا به سرطان پروستات در ایران حدود 82 درصد است و سرطان پروستات یکی از شایعترین انواع آن است. از سرطان در مردان، تقریباً 17 مورد از هر 100000 نفر به سرطان پروستات، همراه با سایر سرطان های دستگاه گوارش و پوست تشخیص داده می شود.
آمار منتشر شده توسط آژانس بین المللی تحقیقات سرطان نیز نشان می دهد که سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان در جهان است (میزان بروز 29.3 و 7.6 مرگ در هر 100000 نفر). به طور معمول، اندازه غده پروستات با افزایش سن افزایش می یابد، بنابراین خطر ابتلا به سرطان پروستات با افزایش سن افزایش می یابد.
ارسال پاسخ