متخصص قلب و عروق و مدرس دانشگاه علوم پزشکی همدان، درد قفسه سینه را مهم ترین علامت سکته قلبی عنوان می کند و می گوید: هرگونه دردی در ناحیه قفسه سینه نشان دهنده سکته قلبی نیست، بلکه می تواند به عنوان سکته قلبی تلقی شود. به عنوان یک علامت هشدار دهنده
به گزارش خبرآنلاین، دکتر نکیسا خوانساری گفت: درد ناشی از سکته قلبی معمولاً در حین انجام فعالیتهای بدنی مانند راه رفتن یا بالا رفتن از پله ایجاد میشود و میتواند به فک، شانهها، دستها یا نواحی شکم تابش کند. علاوه بر این، درد همراه با عرق سرد نیز یک علامت جدی محسوب می شود و باید فورا مورد بررسی قرار گیرد.
ضمن اینکه پرهیز از رژیم غذایی ناسالم، عدم مصرف نوشابه های گازدار و الکلی و حفظ فعالیت بدنی روزانه از مهم ترین عوامل پیشگیری از سکته قلبی است، عدم تحرک بدنی، تغذیه نادرست، فشارهای روحی و روانی نیز از مهم ترین عوامل هستند. عوامل خطر مهمی برای حمله قلبی وجود دارد.
خوانساری با بیان اینکه استعمال دخانیات و قلیان، چاقی، دیابت، فشار خون بالا و سابقه خانوادگی بیماری قلبی خطر سکته قلبی را افزایش می دهد، گفت: افرادی که میوه، سبزیجات، فیبر و چربی های سالم مصرف می کنند و مصرف قند را کنترل می کنند، خطر ابتلا به سکته قلبی را افزایش می دهند. حمله قلبی. فشار خون، ورزش حداقل 30 دقیقه در روز و اجتناب از سیگار می تواند سلامت قلب و عروق شما را بهبود بخشد.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، این متخصص قلب و عروق بر کاهش استرس و انجام غربالگری منظم برای افراد در معرض خطر به ویژه مردان بالای 45 سال و زنان بالای 55 سال تاکید کرد. کردی: پیشرفت بیماری با آنژیوگرافی، درمان دارویی یا جراحی. این بیماری قابل پیشگیری است.
وی در پایان تاکید کرد: توصیه می کنیم افراد 40 سال به بالا با درد قفسه سینه یا سابقه خانوادگی بیماری قلبی تحت غربالگری قلب قرار گیرند.
ارسال پاسخ