عضو هیئت علمی و پزشک متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می گوید: در طب سنتی مراحل هضم در چهار مرحله بیان می شود. هضم اول در معده، هضم دوم در کبد، هضم سوم در سیاهرگ ها و هضم چهارم در سلول ها انجام می شود. اختلالات و مشکلات در مراحل مختلف هضم باعث تجمع مواد ناسالم در بدن و در نهایت افزایش چربی خون می شود.
به گزارش خبرآنلاین، وی ادامه داد: نکته بسیار مهم در طب سنتی دور کردن فرد از سبک زندگی سالم است. اختلال خواب، عدم تحرک و فعالیت با کیفیت و کمیت قابل قبول، عدم رعایت بهداشت تغذیه و ناتوانی در دفع مواد زائد بدن باعث بیماری هایی مانند یبوست یا بسته شدن منافذ پوست، افزایش چربی خون می شود. علاوه بر این، ضعف اندام هایی مانند کبد، دستگاه گوارش، تیروئید، مغز و حتی رحم ممکن است یکی از دلایل افزایش چربی خون باشد.
غذاهایی مانند کرفس، هویج، شلغم، پیاز، آب نمک، نعناع، شوید، جعفری و آویشن گزینه های خوبی برای بیماران مبتلا به چربی خون بالا هستند. غذاهای سنگین که هضم آنها سخت است مانند ماکارونی و سیب زمینی توصیه نمی شود.
خوردن سیب به صورت مربا، خشک، چای یا آب سیب کمک زیادی به بهبود حال این افراد می کند. انار میوه ای عالی برای کاهش چربی خون است. به جای سرخ کردن، بخارپز، آب پز و کباب کردن را امتحان کنید و هنگام پخت و پز از روغن زیتون استفاده کنید.
شوید که می توان از آن به عنوان سبزی در کنار وعده های غذایی استفاده کرد، یکی از سبزیجات موثر در کاهش چربی خون است. جو و جو نیز از جمله غلاتی هستند که در کاهش چربی خون موثر هستند.
ارسال پاسخ