انتقاد سید: آیا فیلمی درباره بنی صدر یا شهید سید شیرازی ساخته اید؟ / آیا یک فیلم خیلی ناراحت کننده و واقع بینانه نیست؟

انتقاد سید: آیا فیلمی درباره بنی صدر یا شهید سید شیرازی ساخته اید؟ / آیا یک فیلم خیلی ناراحت کننده و واقع بینانه نیست؟

فیلم “سیاد” در واقع ، در واقع ، معرفی چهره خاصی مانند “شهید علی سعید شیرازی” به مخاطبان جوان سینما و تبدیل بنی صدر به “نام خاص” برای بیان ویژگی ها و ویژگی های بنی صدر است.

فیلم سینمایی سوم “سید” “Javad Afshar” و “Flow for Flight” و “Cottage” از دو مورد قبلی بهتر نیست. در حقیقت ، در دومین پروژه بلندپروازانه پس از سریال گران قیمت کیمیا ، افشار ، بخشی از زندگی فرمانده نیروهای زمین ارتش ظهور کرد ، اما نتیجه این است که این فیلم هنوز به “کار” تبدیل نشده است و کلیپ و نمایش تلویزیونی دارد.

این واقعیت که فیلمساز برای ما است احتمالاً این است که این قهرمان را با دقت بیشتری درک کنیم و ماهیگیر را تماشا کنیم و احساسات مثبت خود را در مورد او بیدار کنیم ، به طوری که می توان تیم تولید این فیلم را برای اهداف خوب خود گفت ، اما وقتی وارد دنیای بی جهانیان فیلم می شویم!

ماهیگیر ، که همچنان به ساخت یک فیلم و سریال در مورد فرماندهان دفاع مقدس ادامه می دهد ، دقیقاً مانند اکثر آنها نیست ، بلکه اساساً تبدیل به “مشکل اساسی” برای “تشخیص موضوع” نمی شود و فیلم دائماً بسیاری از افراد و موضوع را به مخاطبان تبدیل می کند. برای درک دقیق تر قهرمان داستان ، ما درگیری بین سید شیرازی و بنی صدر و دوستانش خواهیم دید.

اما با داشتن یک نابلی کامل ، فیلمساز زاویه دوربین را به بنی صدر سوق می دهد و بیش از سید شیرازی و حتی نگاه همدلی بیشتری به او دارد! به همین دلیل ، این فیلم مطالب لازم را برای بیان تفسیرها در زمان و تصمیم گیری و تصمیمات سیاسی اقدامات رئیس جمهور و تصمیمات سیاسی در تعادل امروز ارائه می دهد.

البته ، این تنها ضرر اصلی ماهیگیر نیست و به عنوان مخاطب سینما ، ما نمی فهمیم که چرا این امر باعث عملیات های مختلف و دفاع از ارتش و ایده یکپارچگی ارتش و ارتش در میدان نبرد می شود. این دقیقاً همان نکته بود که فیلمنامه نویس باید اول از همه فکر کند ، و او انگیزه های داخلی و خارجی را برای کل موجودیت در جنگ فاش کرد ، به طوری که اقدامات مخاطب و ماهیگیر با تمام ویژگی ها و ضعف های مثبت فیلم و ضعف فیلم و شخصیت فیلم تکرار می شود. با این حال ، آنچه این شهید در طول زندگی گذشته خود کار می کند و تماشای این فیلم ما را کاملاً غیر ضروری می کند.

فراوانی مضامین که آدمک ها را به یک منطق فریم تبدیل می کنند چیز دیگری است که اجازه نمی دهد شخصیت سینمایی ساخته شود. در حقیقت ، مخاطب نمی تواند با جنبه های سینمایی شخصیت ماهیگیران ارتباط برقرار کند و برای اینکه در راه داستان باشد ، سوراخ های عمیق و کامل روایت با فرضیات آنها منتقل می شود.

این البته تنها جنبه منفی این روش روایی نیست و لازم به ذکر است که این فیلمساز عجله دارد که توجه مخاطبان را از اصل به لبه ها جلب کند و یک جهش ذهنی ایجاد کند. حاشیه چیزی غیر از مقابله با شوخی سطحی در چادر فرماندهی با فرماندهان ارتش و ارتش و نام عملیات های مختلف نیست و به موضوع اراده و ایجاد شخص دیگری علیه عربی اشاره دارد.

این فیلم همچنان راه ارائه تفسیرهای موقتی و آناکرونست را ارائه می دهد و سید شیرازی را به امروزه می رساند.

علی رغم ازدواج با علی سارابی در واقعیت بیرونی ، او وجود “مارال بنی آدم” را به عنوان همسر شهید نمی فهمد و ما نمی فهمیم که منطق سینمایی همسرش شهید سد شیرازی کدام است. فیلم القاعده می تواند منطق استفاده از مالار بنی آدم را به عنوان راوی توجیه کند و آن را به عنوان راوی توصیف کند که اثر را به عنوان راوی نشان می دهد ، اما او حتی در این ترتیب ظاهر نشد تا از کار جلوگیری کند. در حقیقت ، این فیلمساز از شهید سید شیرازی به عنوان “مک گافین” استفاده می کند ، که از طرف شهید سید شیرازی توسط افراد مشکل دار مانند بنی صدر و انجمن های وی مطابق با تابلوهای تبلیغاتی تبلیغاتی فیلم وی در این شهر جالب است.

21302

گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین