بیست سال -فیلم سینمایی ایران

بیست سال -فیلم سینمایی ایران

در سال سوم ، سینمای ایران دید که آثار باقی مانده نه تنها در آن سال بلکه در سالهای بعد نیز منتشر شد. این فیلم ها به دلایلی در گونه های مختلف کمدی و درام گنجانده شده اند. برخی از این فیلم ها دائمی ترین آثار سینمای ایران به دلیل بازیگران مشهور و ستاره ای مانند بهمن فریمارارا ، اسگر فرهادی و جعفر پاندی و دیگران بودند.

طبق گفته های سلام ، “چهارشنبه” و آسغار فرهادی ، که امسال منتشر شد ، به یکی از کارگردانان پیشرو سینمای ایران تبدیل شد. علاوه بر این ، جعفر پاندی در جشنواره فیلم برلین خرس نقره ای را به دست آورد. علاوه بر این ، برخی از فیلم ها به دلیل فضای خاص خود در آن زمان توانستند دوباره در تلویزیون بازی کنند و مخاطبان زیادی را به خود جلب کنند. در این لیست ، ما فیلم هایی مانند مانی هاگایت و بهرام تاواکولی ، یکی از کارگردانان بزرگ مانند فرهادی و پاندی را می بینیم و به نوعی فیلم هایی که بر سینمای ایران تأثیر می گذارند.

کمی بوسه Bahman Farrarara

فیلمی به کارگردانی بهمن فارمانارارا ، داستان ̇mail Shabli و محمد رضا سعدی را که پس از ایران به چندین شهر مختلف سفر کرده اند ، روایت می کند. در پایان سفر ، منجر به مرگ دو شخصیت می شود که در آن فیلم روابط و تجربیات فیلم را بررسی می کند. بسیاری از منتقدین به دو نویسنده معاصر اسماعیل فاسیه و ابراهیم گلستن اشاره می کنند. برخی منتقدین بر این باورند که شابلی در این فیلم بسیار شبیه به Abolhassan Najafi ، به ویژه نام نجفی Shabali است.

همه در حال خواب هستند | فیدون هسانفور

در حالی که همه در حال خواب هستند ، داستان بی بی سلیما به ماما قدیمی و محبوب روستای اخط آباد می گوید ، که سالها منتظر سفر به خانه خدا بود. ناگهان او خداحافظی و حل و فصل با ده نفر از ساکنانی که مجاز به سفر نیستند. این فیلم چندین بار از تلویزیون پخش شد و مرحله Tawaf Bibi در ذهن بسیاری از بینندگان در اطراف Big Stone Boulder ، لحظه ای بسیار چشمگیر باقی ماند. این فیلم همچنین در جشنواره های مختلف برگزار شد و 24 جشنواره فیلم فجر و کریستال سیمورگ معنای سینمای معنی دار را به فرشته تائرپور آورد.

کارگران مشغول | شیدایی واقعی

کارگران بر اساس طراحی عباس کیارستامی روی دومین تولید کننده شیدایی کار می کنند. این فیلم داستان یکی از آثار ممنوعه سینمای ایران و چهار دوست قدیمی را که پس از تعطیلات ناموفق اسکی به خانه بازگشتند ، روایت می کند. این افراد مبتلا به پزشکان ، مهندسان و بازرگانان از سن بحرانی خود غافلگیر می شوند. آنها در یک سوراخ کوتاه در امتداد یک جاده کوهستانی به یک صخره عجیب و غریب می آیند و در دره صخره بازی می کنند و به طرز شوخی بازی می کنند که هیچ ارتباطی با شکست ندارد. در پایان ، هنگامی که همه از تلاش خود متوقف می شوند ، سنگ به طور خودجوش به دره پرتاب می شود.

شاعر فاجعه | محمد احمدی

شاعر زباله فیلمی از سال ایران است که به کارگردانی محمد احمدی به کارگردانی است. این فیلم براساس فیلمنامه Mohsen Makhmalbaf ساخته شده است و داستان جوانی را که عاشق ادبیات است و می خواهد دانشجوی ادبی باشد ، روایت می کند. این اسرار و اسرار خانه را با جمع آوری زباله در مقابل خانه ها کشف می کند. به همین ترتیب ، وارد ماجراهای عاطفی می شود که همچنان در مسیرهای غیر منتظره قرار می گیرند.

درخت هلو Iraj Tahmasb

فیلم طنز در زیر درخت هلو داستانی عجیب اما شیرین از یک خانواده غیر طبیعی را بیان می کند. در خانواده Arefpur ، هر یک از اعضای شب قبل از مرگ وی اطلاع داده می شود که آنها فردا ساعت 9 می میرند. اکنون ، طبق یک سنت خانوادگی آقای علی اکبر خان ، نوبت پنج مرگ در زیر درخت هلو است. او قبل از مرگ وی ، اراده و کلید Sadık Safa (با بازی حمید جبلی) را قرار داد و دستور داد تا تا زمان ازدواج صفا ، صندوق امانات باز نشود.

چهارشنبه آسغار فرهادی

چهارشنبه یک نقطه عطف در ساخت و کار سوم و کار آسغار فرهادی است. داستان در مورد روح (آهنگ Alidosti) است. او روی یک دختر جوان و یک شرکت تمیز کننده در آستانه ازدواج کار می کند. روز چهارشنبه ، وی به خانه ای فرستاده می شود که تنش در آن نوسان است و شاهد ماجراهای مؤثر بر زندگی وی است.

چه کسی امیر را کشت؟ | مهدی کارامپور

چه کسی امیر را کشت؟ با یک دیدگاه ساختاری خاص و غیر خطی ، بیان بازتابی از مرگ ناگهانی شخصیتی به نام امیر را ارائه می دهد. امیر درگذشت و در ابتدا همه دوستان و نزدیکانش او را با احترام به یاد می آورند ، اما به تدریج لایه های مخفی شخصیت او برای مخاطبان آشکار می شود. به حدی که حتی بدن او دیگر نمی تواند تعریف شود. این فیلم با رها کردن روایت کلاسیک ، به طور غیرقانونی برای توصیف واکنش مردم اطراف امیر کار می کند.

چقدر گریه می کنی؟ | شاهد احمدلو

چقدر کمدی گریه می کنید؟ محسن تاننده و حسن وارراست ، که با یک نگرانی جدی نوشته شده بود ، یکی از محبوب ترین آثار طنز سال با نگاهی طنزآمیز بود: ترس از فراموشی پس از مرگ. رضا شایاست ، شخصیت اصلی فیلم ، به ایران باز می گردد تا پس از سالها زندگی در خارج از کشور در واتان دفن شود ، اما نگران است که هیچ کس برای او گریه نکند! همین او را برای استخدام مردم برای عزاداری و عزاداری او بلند می کند. آخرین نقش مانوخور نوزاری در این فیلم ، جشنواره فیلم فیلم فجر برای نقش نقش افتخار برای به دست آوردن روحیه ویژه.

محل اتصال | آبهاسان داودودی

فیلم تقاطع روایتی از نگرش سرنوشت انسان با انتخاب های تلخ و گاه جبران ناپذیر است. این فیلم یک متخصص زنان و زایمان است. این توسط مینو رحمان و پسر خردسالش امیر ایجاد شده است. جایی که یک تصادف رانندگی همه چیز را نابود کرد. امیر و دوستش پدرام با تصمیم نابالغ دو دختر جوان را می کشند و این رویداد به نقطه عطفی در زندگی چندین شخصیت تبدیل می شود.

بهارام توکولی بهشت

فیلم Yalınayak در بهشت ​​اولین تجربه کارگردانی بحرام تاوکولی است که توجه بسیاری از منتقدین را به خود جلب می کند. داستان در مورد یحیی یک روحانی جوان با بازی Hooman Sayid است که قرنطینه بیماران خاص و در حال مرگ را برای خدمات انتخاب کرد. دور از سردرگمی معمول زندگی ، اما پر از سؤالات عمیق درباره مرگ ، ایمان و معنی.

به نمایندگی از پدر ابراهیم هاتامامیکیا

به نام پدر ، این فیلم بر عواقب اجتماعی به پیامدهای جنگ ایران -عراق متمرکز شده است. داستان در مورد رابطه عاطفی و عاطفی یک پدر و دختر جوان است که پس از انفجار مین های باقی مانده از جنگ ، در معرض صدمات جسمی و روحی قرار گرفت. در این فیلم ، Parviz Parastoo و Golshifteh Farahani نقش های اصلی را ایفا می کنند و رویارویی جنگ را با فرزندان نسل جدید به تصویر می کشند. او در زمان “پدر” بسیار مورد احترام بود.

رامباد جوان اسپاگتی در هشت دقیقه

دومین فیلم بلند کمدی خانواده رامباد یانگ ، اسپاگتی در هشت دقیقه. این فیلم داستان وکیل ستوان و دختر کوچک را روایت می کند ، که با ورود همسایه و کودک خردسال ، در ماجراهای سرگرم کننده و عاطفی شرکت می کند. رضا شفی ، بهاه رهناما ، مریم کاویانی و شاغایگ دهگان در این فیلم بازی کردند. به دلیل فضای شاد و روایت ساده ، این فیلم بارها در تلویزیون پخش شد و برای بیشتر بینندگان دهه 1980 به یک خاطره جمعی تبدیل شد.

آفساید | جفار پاندی

“آفساید”

اگرچه این فیلم در بیست و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم فجر به نمایش درآمد ، اما او نتوانست مجوز محتوای حساس را نشان دهد و در ایران عمومی نبود. داستان این فیلم در مورد دخترانی است که سعی در تماشای بازی ایران وله برای ورود به ورزشگاه و مشکلات دارند. با توجه به محدودیت حضور زنان در استادیوم ها ، این فیلم بیش از حد در داخل و خارج از ایران واکنش نشان داد و سرانجام در جشنواره های بین المللی جوایز مختلفی از جمله خرس نقره ای جشنواره فیلم برلین کسب کرد.

آتش بس | Tahmineh Milani

“آتش بس” یکی از بهترین فیلم های سینمای ایران است که در آن مهناز افشار و محمد رضا گلزار بازی کردند. این فیلم داستان زندگی یک زوج را نشان می دهد که به دلیل تفاوت های زیادی تصمیم به طلاق می گیرند ، اما ماجراهای وجود دارد که آنها را در شرایط مختلف و پیچیده قرار می دهد. حضور افشار و گالزار در این فیلم ، این دو را به یک زوج محبوب سینمای ایران تبدیل کرد.

آکواریوم | سرنوشت ایرراج

این آکواریوم به کارگردانی ایراج قدیری ، داستان جوانی است که به عنوان قهرمان ماشین به Türkiye سفر می کند تا به آمریکا برود ، اما با مشکلات زیادی در آنجا. این فیلم همچنین پنج سال بعد حضور بازیگری ایراج قدی را نشان می دهد. داستان جذاب و هیجان انگیز فیلم توجه این کارگردان و بازیگر محبوب را به خود جلب کرد.

۵۷۵۷

گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین