ریه های Zagros مربوط به ظریف ؛ چه کسی به درختان بلوط می آید؟

ریه های Zagros مربوط به ظریف ؛ چه کسی به درختان بلوط می آید؟


مبارزه با جنگل های بلوط نیاز به اقدامات ملی دارد تا بتواند محصول گیاهان پزشکی و همچنین منابع طبیعی و همچنین منابع طبیعی را دشوار کند.

به گفته این دانش آموز ، به عنوان یکی از پایتخت های محیط زیست این کشور ، Chaharmahal va Bakhtiari نقش اساسی در حفظ تعادل اکوسیستم اکوسیستم جنگل های بلوط و کاهش آلاینده های هوا دارد. این مناطق سبز ، مانند نگهبانان طبیعت ، نه تنها به تغییر آب و هوا و تقویت خاک کمک می کنند ، بلکه یک پناهگاه امن برای گونه های مختلف گیاهی و حیوانات نیز فراهم می کنند.

با این حال ، علاوه بر اثرات مثبت جنگلهای بلوط چاهرماهال و بختیاری بر روی اکوسیستم و کیفیت هوا ، تهدیدات جدی این دارایی های طبیعی را در معرض خطر قرار می دهد. آفات و بیماری های درختان بلوط که در سالهای اخیر متمرکز شده اند ، باعث خشکی و ضعف گسترده این جنگل ها شده است.

علیرغم هشدارهای کارشناسان محیط زیست ، تاکنون هیچ اقدام ملی مؤثر برای مقابله با این بحران وجود نداشت ، و این جهل ممکن است برای پوشش گیاهی و اکوسیستم منطقه جبران ناپذیر باشد.

جنگل های بلوط نه تنها نقش مهمی در تصفیه هوا و فرسایش خاک دارند ، بلکه ماده گونه های مختلف جانوری نیز دارند. با این حال ، گسترش آفات به تدریج این منابع را با تغییرات آب و هوایی و بهره برداری ناپایدار از بین برد.

فقدان برنامه های مداوم و عدم تأمین اعتبار برای نظارت و احیای این جنگل ها نشان دهنده شکاف تصمیمات ملی برای محافظت از این میراث طبیعی است.

در این گزارش ، ما این مشکلات و ضرورت اقدامات فوری را برای جلوگیری از تخریب این اکوسیستم ارزشمند بررسی خواهیم کرد.

مسئله مهم این است که یحیی رامزانی ، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانی ، فکر می کند که نقش جنگل های زاگرس در اولین کنفرانس خبری فرماندار و نقش رسانه ها در اطلاع رسانی و خواستار مشکلات این جنگل ها بسیار مهم است.

از طرف دیگر ، ما برای یادگیری وضعیت جنگل های بلوط ایالت با مدیر کل مدیریت حوضه Chaharmahal و Bakhtiari صحبت کردیم.

عبار احدی گفت: عرصه ملی دارای یک پوشش جنگل بلوط است که حاکم بر یک و نیم هکتار ، چاههرماهال وا باختیاری ، خوزستان ، فارسی ، لورستان و کوهگیلویه و کوهگیلی و کوهجیلی و بووییر احمد است.

“این بیماری از اواسط آوریل آغاز می شود و تا اول سپتامبر ادامه می یابد ، که فضای سبز درختان را از بین می برد و به بدن و ریشه های درختان آسیب می رساند. در واقع ، این یک مرگ ساکت است که به جنگل های دولتی آسیب می رساند.”

بیش از 6000 هکتار جنگل بلوط در استان

مدیر کل منابع طبیعی و مدیریت حوضه ایالتی: بیش از 6000 هکتار جنگل بلوط در استان آفات هستند.

احمد گفت: عوامل طبیعی و انسانی باعث افزایش آفات ، عوامل طبیعی مانند بارندگی کمتر و تغییر در آب و هوا می شود ، کشش درختانی مانند دامپروری ، عدم مشکلات سلامتی و ترتیب جنگل را کاهش می دهد.

“با توجه به میزان اعتبار ما برای چند سال گذشته ، ما توانسته ایم با استفاده از آن یا راه حل های بیولوژیکی ، سطح کمی از سموم دفع آفات را بدست آوریم ، اما این ناچیز است و به همه آفات منطقه پاسخ نمی دهد.”

مبارزه با آفات بلوط به یک نسخه ملی نیاز دارد

احدی تکرار کرد: “این نیاز به یک اقدام ملی برای پیچیده کردن نسخه نهایی سطح ملی برای محصول خرد جمعی ناشی از مرکز تحقیقات کشاورزی ، منابع طبیعی و امکانات پزشکی دارد.”

“با وجود عارضه این نسخه ملی و تخصیص وجوه لازم به عنوان دستگاه اجرایی ، متأسفانه ما مدیر پیشنهادهایی خواهیم بود که انتظار داریم در توسعه گواهی توسعه زیستگاه Zagros در کشور مورد توجه قرار گیرد.”

مدیر کل منابع طبیعی و مدیریت حوضه ایالتی ، فصل اسپری از اواسط -آوریل تا اواسط -می گفت.

جنگل های بلوط Chahaharal Va Bakhtiari ، یکی از با ارزش ترین موجودات طبیعی در کشور ، امروز به توجه و پشتیبانی ملی بیشتری نیاز دارند. بحران آفات و تخریب تدریجی این جنگل ها ، اگرچه یک هشدار جدی برای آینده محیط زیست است ، اما مانع بزرگی برای حفظ و بازسازی این اکوسیستم حیاتی و عدم وجود یک برنامه جامع ملی است.

مدیران ارشد کشور باید این تهدید را به عنوان یک بحران ملی ببینند و برای تدوین یک برنامه استراتژیک برای محافظت از این منابع ارزشمند ، اقدامات فوری انجام دهند. بدون تخصیص وام های مناسب و اجرای یک پروژه علمی و برنامه ریزی شده ، اکوسیستم منطقه همچنان با اکوسیستم ، هوای پاک و زیستگاه های بسیاری از گونه های گیاهی و جانوری ، جنگل های بلوط را از بین می برد.

اکنون زمان آن رسیده است که با تصمیم گیری های جدی مقامات خشن و خشن ، از این سرمایه ملی محافظت کنیم. تنها راه برای جلوگیری از این بحران ، تخصیص بودجه مناسب ، تدوین سیاست های محافظت و اعمال اقدامات عملی برای مبارزه با آفات است. این جنگل ها نه تنها میراث برای امروز ، بلکه ذخیره ای برای نسل های آینده هستند ، و به طور خلاصه محافظت از آنها عواقب جبران ناپذیری برای محیط زیست و زندگی مردم خواهد داشت. بنابراین بیایید قبل از اینکه خیلی دیر شود ، به یک لمس اساسی فکر کنیم.