به گفته خبرگزاری IMNA ، ارتباطات مؤثر ، سلامت روان و ثبات اجتماعی در هر دو زمینه ازدواج و تعامل والدین با کودکان. سالهاست که تحقیقات انجام شده در زمینه روانشناسی مثبت ، علوم شناختی و روابط بین قاره ای نشان داده اند که کیفیت یک رابطه در ظرافت رفتار روزانه رخ داده است ، نه در اندازه وقایع. رفتارهایی مانند گوش دادن فعال ، بیان زمان برای قدردانی یا اهداف نقش مهمی در ایجاد احساس امنیت ، اعتماد و صمیمیت دارند.
در روابط ازدواج ، ایجاد یک فضای عاطفی ایمن نیاز به یادگیری دارد. چنین مهارت هایی خود ستایی احترام آمیز ، به جای متهم کردن زبان “من” و توانایی حل مسئله به روش تعاونی ، از جمله مؤلفه هایی است که پایه های یک رابطه سالم را تقویت می کند. بر خلاف اعتقادات عمومی ، این توانایی ها از ذاتی محروم می شوند و از راه آموزش و آموزش می توان به آنها دسترسی پیدا کرد.
از طرف دیگر ، کودکان با سطح هوش روبرو نیستند ، اما با مشکلاتی مانند توجه ، تمرکز و حافظه برای ساختار مهارت ها و شرایط شناختی. روانی آنها وابسته هستند. غفلت از این مشکلات در سنین پایین می تواند منجر به نارسایی تحصیلی ، شکل گیری الگوهای شخصیتی آسیب زا و احساس عدم موفقیت در سالهای بعد شود. در مقابل ، طراحی مداخلات علمی و تمرینات هدفمند می تواند بستر خوبی را برای افزایش عملکرد ذهنی کودک و رشد ذهنی کودک ، به ویژه از طریق بازی های شناختی فراهم کند. نکته مهم ادامه رفتارهای کوچک اما آگاهانه است که در دراز مدت نتایج عمیق تر و دائمی تر می بخشد.
مریم ماهار النقش ، روانشناس ، روانشناس و مشاور مدرسه ایسفاحان در مصاحبه ای با گزارشگر IMNA ، زوجین می توانند با چند قدم ساده اما مهم رابطه گرمتر و عمیق تری برقرار کنند و وقتی همسرتان صحبت می کند ، یکی از آنها واقعاً گوش می کند. آماده نباشید یا در ذهن خود مراقب باشید. این یک فضای امن برای نگاه کردن به چشم ها و صحبت کردن کاملاً تمرکز ایجاد می کند.
وی گفت: “یکی از مهمترین تکنیک های سخنرانی زوجین استفاده از جملات من به جای سرزنش است.” به جای گفتن ، “شما همیشه دیر هستید” ، “وقتی تنها هستم احساس ناراحتی می کنم.” این بیانیه وضعیت دفاعی را از طرف دیگر کاهش می دهد.
روانشناس به یاد آورد: با تشکر و قدردانی روزانه ، حتی برای چیزهای ساده ، تأثیر قابل توجهی در رشد یک احساس ارزشمند دارد. عباراتی مانند “با تشکر از شما برای تهیه چای” یا “از شما برای شستن ظرف ها” با ظاهری کوچک ، اما در عمل بسیار بزرگ.
وی گفت: “کنار هم بودن عامل مهمی در تعمیق روابط است.” موبایل و تلویزیون حتی یک شب بدون صحبت یا پیاده روی ساده می توانند بسیار مؤثر باشند. همچنین ، طنز و خنده گسترده بهترین دارو برای کاهش استرس است.
“احترام به اختلافات و فضای شخصی کلید سلامت عاطفی در هر رابطه است.” با خوشبختی ، عصبانیت یا اضطراب ، باید به احساسات احترام بگذارید.
وی گفت: “توانایی عذرخواهی و بخشش باید در زوج تقویت شود.” غم و اندوه و نفرت مانند سمی است که رابطه را به آرامی می پوشاند.
وی گفت: “این زوج ، که به جنایتکار نمی گویند ، باید مشکلات را حل کنند.” هنگامی که آنها به دنبال راه حل هستند ، نتیجه کاملاً متفاوت خواهد بود.
وی گفت: مبنای دیگری از یک رابطه سالم ، بیان آشکار احساسات و نیازها است. هیچ کس مراقب نیست صادقانه بگویم ، بهتر است که این دو کتاب برای خواندن بیشتر از “عبور سوختگی” و “هوش هیجانی interdyty” مفید باشند.
روانشناس ، روانشناس و مشاور مدرسه ایسفاهان گفت: یکی از مهمترین مشکلات کودکان و نوجوانان ضعف توجه ، تمرکز ، یادگیری و حافظه است. به طور کلی ، عدم توانایی در داشتن مهارت های شناختی به وجود می آید.
“این موضوعات فراتر از یک دوره ساده است و می تواند زندگی کل کودک را از روابط اجتماعی تا سلامت روان تحت تأثیر قرار دهد.”
“تشخیص زودهنگام این مشکلات بسیار مهم است.” گفت کودکی را تصور کنید که علی رغم هوش بالا روی کلاس تمرکز نمی کند و نمی تواند اطلاعات را به درستی به خاطر بسپارد. اگر این اختلالات به موقع تعریف نشده باشند ، ممکن است باعث نارسایی تحصیلی ، کاهش اعتماد به نفس و معاشرت شود.
تأکید کرد: گویی که ما قبل از ساختن یک ساختمان بزرگ ، یک پایه سست را تعمیر نمی کردیم.
افتخار کمک به این کودکان نیاز به یک فرایند علمی جامع دارد که با یک تعریف دقیق آغاز می شود. مصاحبه های بالینی با والدین و فرزندان ابتدا باید در یک فضای ساکت و صادقانه برگزار شود تا زندگی کودک را از ابعاد مختلف بررسی کند.
ادامه: پس از آن ، حافظه ، توجه ، حل مسئله و غیره. این ارزیابی ها مانند نقشه راه برای طراحی درمانی است.
روانشناس آموزش و پرورش تأکید کرد: “رابطه کودک با والدین ، تعامل ، وضعیت عاطفی و ویژگی های شخصیتی باید در این ارزیابی در نظر گرفته شود. پایان این فرایند توسط یک برنامه مداخله شخصی برای کودک تهیه شده است.”
“برای والدین و مربیان ، کتابهای خوبی وجود دارد که تمایل دارند به فرزندان خود در خانه برای والدین و مربیان کمک کنند.” مانند بازی های آموزشی برای بهبود هوش شناختی و بازی های آموزشی برای بهبود حواس پنج.
وی گفت: “این کتاب ها به والدین کمک می کنند تا با ارائه فعالیت ها و بازی های جذاب ، مهارت های مغز خود را در یک محیط سرگرم کننده بالا ببرند.”
“یکی از تمرینات ساده و مؤثر برای افزایش علاقه پایدار ، تعریف اختلافات است.” گفت تقریباً دو تصویر مشابه را با چند تفاوت کوچک آماده کنید. کودک باید هر دو تصویر را با دقت نگاه کند و تفاوت هایی پیدا کند.
افتخار وی گفت: ابتدا در مورد زمان بازی (به عنوان مثال ، 5 دقیقه) فکر کنید و با پیشرفت کودک تعداد اختلافات یا اختلافات را افزایش دهید.
“این نکات برای فعالیت های بهتر ورزش مفید است: صبور باشید و اجازه دهید کودک با سرعت خود کار کند ، به کودک اجازه دهید به کمک نیاز داشته باشد ، اجازه دهید بازی سرگرم کننده باشد ، نه یک کار دشوار و از تصاویر مختلف برای حفظ انگیزه کودک استفاده کند.” گفت
در دنیای امروز ، جایی که روابط انسانی از استرس روانشناختی ، تغییر اجتماعی و پیچیدگی بیشتری برخوردار است ، نیاز به یادگیری ارتباطات و مهارت های شناختی یک نیاز حیاتی است نه یک انتخاب. زوج هایی که روابط خود را بر اساس آگاهی ، احترام متقابل و گفتگو برقرار می کنند ، نه تنها در برابر بحران های عاطفی مصون هستند بلکه فرزندانشان در یک محیط ایمن تر ، با ثبات تر و سالم رشد می کنند.
مطالعات جامع نشان می دهد که مهارت هایی مانند گوش دادن فعال ، بیان احساسات بدون قضاوت ، همدلی ، پذیرش اختلافات و حل مسئله ، تا حدودی ابزاری برای تقویت روابط هستند. این رفتارها طبیعی یا غریزی نیستند ، اما با گذشت زمان در روند آموزش ، آموزش و بازخورد درونی می شود.
در زمینه آموزش کودکان ، توانایی های طبیعی کودک فقط ممکن است تکیه کند. اگر بدون مداخله علمی باقی بماند ، تمرکز ، حافظه یا ضعف توجه عواقب جدی برای آموزش ، خود و حتی سلامت روانی خواهد داشت. با این حال ، در محیط خانه ، والدینی که اهمیت مهارت های شناختی را درک می کنند ، بازی های هدفمند و تمرینات سازنده آینده ای روشن تر را برای فرزندان خود در رابطه با همسران و فرزندان ایجاد می کنند و در زمینه صبر ، آگاهی و پذیرش یک تغییر پایدار ایجاد می کنند. هیچ فرمول طلایی وجود ندارد ، اما مراحل کوچک مسیر روابط را واضح تر و اعتماد به قلب خانواده ها می کند.
ارسال پاسخ