اریج خس این درگیری ها نه تنها با هدف زندگی بیماران به طور غیرمستقیم ، با اشاره به پیامدهای انسانی و پزشکی جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در کشور ما ، به ویژه مراکز پزشکی و بیمارستان ، این درگیری ها نه تنها انجام می شود.
وی افزود: حمله به مراکز پزشکی ، به ویژه بیمارستان ها ، به معنای حمله به بیماران با آسیب پذیرترین بخش های جامعه است.
“بیشتر بیماران ما به دلیل جابجایی اجباری از مواد مخدر و خدمات پزشکی محروم شدند.” گفت برخی از این بیماران به درمان های حیاتی رادیوتراپی یا جراحی اضطراری نیاز داشتند ، اما به دلیل ترک مناطق ناامن ، درمان آنها به تأخیر افتاد. این تأخیرها در بسیاری از موارد منجر به مرگ جدی یا عوارض می شود.
وی تأکید کرد که تجزیه بیماران و برخی از آنها از امتناع از پزشک امتناع می ورزند ، روند درمانی را مختل می کند و مستقیماً روی آنها تأثیر می گذارد.
خس وی گفت: تاکنون دو قرارداد با شرکت های داوطلبانه امضا شده است تا خدمات مشاوره ای رایگان ، آنلاین و از راه دور را به بیماران ارائه دهند. این خدمات توسط پزشکان متخصص ارائه شده و سعی در جلوگیری از متوقف کردن بیماران دارد. این روند ادامه دارد و ما از ظرفیت فضای سایبر برای پوشاندن بیماران در زمینه های مختلف استفاده می کنیم.
وی با اشاره به اهمیت زیرساخت ها در مراکز پزشکی ، رئیس جمهور انجمن پزشکی داخلی ایران ، افزود: مسئله کاهش قدرت یا آب محدود به مراکز دیالیز نیست. بسیاری از قسمت های بیمارستان ، مانند آندوسکوپی ، اتاق های عمل و حتی برخی از دفاتر ، به تجهیزات الکتریکی بستگی دارند. در صورت قطع برق ، روند درمان قطع می شود. به همین دلیل ، ما تأکید می کنیم که کلیه مراکز پزشکی ، به ویژه بیمارستانهای بالینی ، باید مجهز به ژنراتورهای اضطراری باشند. حتی دفاتر باید دقیقاً برای موارد اضطراری تهیه شوند.
در صورت تخریب یا تخلیه بیمارستانها ، وی به سؤالی در مورد برنامه پشتیبان گیری برای بیماران دیالیز یا سایر بیماران داخلی پاسخ داد: یک مرکز بهداشت همسایه برای هر بیمارستان یک ذخیره محسوب می شود و در صورت تصادف ، بیماران به سرعت به این مراکز منتقل می شوند و امیدوارم کشور در صلح و سلامتی باشد.
ارسال پاسخ