ده نکته برای بحران بحران

ده نکته برای بحران بحران


خلاصه سهراب*؛ به نظر می رسد این ویژگی ، مانند یک چتر نجات ، یک کار شلوغ است که باعث صرفه جویی در چالش های بحران می شود ، بنابراین به نظر می رسد یکی از مهمترین زمینه های مدیریت و سیاست در سطح شرکت است. ده نفر زیر از مهمترین نکات این زمینه هستند:

1. انعطاف پذیری: ویژگی انعطاف پذیری چندین زاویه مهم در نظر گرفته شده است. انعطاف پذیری در قیمت گذاری زاویه اول ، اندازه انعطاف پذیری در زنجیره تأمین ، سوم انعطاف پذیری در تغییر نیروی انسانی ، چهارم انعطاف پذیری در استفاده از فناوری و انعطاف پذیری در تغییر ماشین آلات و تجهیزات پنجم. اگر یک واحد اقتصادی بتواند در شرایط خاصی چنین انعطاف پذیری داشته باشد ، می توان انتظار داشت که استقامت بالاتری داشته باشد.

2. چابک: چابکی یک شرکت و همچنین انعطاف پذیری را می توان به عنوان یک مدیریت مبتنی بر یک شرکت که در بسیاری از موارد پاسخ به تغییرات سریع در محیط کار می کند ، تفسیر و تعریف کرد. بنابراین ، چابکی به این معنا ممکن است شامل نوعی تقویت باشد که با تغییر محیط کسب و کار ، مدیریت یک واحد اقتصادی می تواند به سرعت تغییرات را تعریف کند و در نتیجه بهترین تصمیم را بگیرد.

1. تنوع در منابع درآمد: هنگامی که یک شرکت فقط به منبع درآمد متصل می شود ، ممکن است خطر بالاتری داشته باشد. یکی از مهمترین سیاست های متنوع سازی منبع درآمد مشاغل ، کاهش این خطر است. متنوع سازی منابع درآمد ، البته ، نیاز به تنوع محصولات و خدمات مختلف در بازار دارد که در یک برنامه تنوع ویژه درآمد در دسترس خواهد بود.

1. مدیریت ریسک قوی: به منظور ایجاد شرایط قوی مدیریت ریسک در یک شرکت ، برنامه ریزی ، ارزیابی و برنامه ریزی برای مقابله با خطرات لازم است. انواع ریسک ناشی از توسعه محیط تجاری برای مشاغل ، البته بسته به نوع و ابعاد آنها ، به ابزارهای خاصی ، ارزیابی و انتخاب وسایل نقلیه خاص نیاز دارند.

1. ذخایر مالی مناسب و به اندازه کافی: یکی از مهمترین ویژگی های مدیریت مالی شرکت ها ، حمایت از ذخایر قانونی و محتاطانه برای شرایط بحرانی است. داشتن نقدینگی و ذخایر مالی خوب به شرکت اجازه می دهد تا هزینه ها را تأمین کند و از سقوط در هنگام رکود یا بحران جلوگیری کند.

1. ایستاده و تنوع زنجیره تأمین: یک تجارت انعطاف پذیر همیشه باید با متنوع سازی تأمین کنندگان ، زنجیره تأمین را مدیریت کند و همیشه یک رابطه پایدار و پایدار با آنها حفظ کند تا بتواند در برابر خطرات مواد اولیه و حفظ ثبات تولید مقاومت کند. وابستگی به یک تأمین کننده یا یک مسیر تأمین را افزایش می دهد. ثبات تنوع در تأمین کنندگان و مسیرهای تأمین را افزایش می دهد.

1. نوآوری و تحول: محصول ، تولید ، مدیریت ، بازار ، عرضه ، انبارها ، بازاریابی و قیمت گذاری و غیره. مشاغل که می توانند فرصت های جدیدی را در بحران ها ایجاد کنند و محصولات یا خدمات جدید را ارائه دهند ، موفق تر خواهند بود.

1. تعهد برای محافظت از نیروی کار: این بحران همیشه در بسیاری از زمینه های صاحبان مشاغل و مدیران تأثیر می گذارد. یکی از فشارهای بحران بر صاحبان مشاغل ، فشار هزینه است ، به ویژه هنگامی که واحد تولید نیاز به پوشش بیش از حد زمان و به ویژه هزینه نیروی انسانی دارد. در این موارد ، صاحبان و مدیران واحدهای تولیدی باید یک قدرت با تجربه و باتجربه را حفظ کرده و آنها را در سطح بالایی از تعهد قرار دهند. کار مشارکت و تحصیل کرده سرمایه ای ارزشمند در بحران است. حمایت و پشتیبانی از نیروی کار به محافظت از دانش و تجربه در سازمان کمک می کند.

1. ادامه ارتباط مؤثر با مشتری: مشاغل باید با مشتریان خود رابطه عمیق و مؤثر برقرار کنند ، نیازهای آنها را درک کنند و وفاداری مشتری را در بحران حفظ کنند.

1. استفاده از زمان از فناوری: استفاده از فن آوری های جدید برای افزایش بهره وری ، کاهش هزینه ها و ارائه خدمات بهتر همیشه می تواند به دستیابی به تجارت کمک کند.

* استاد اقتصاد دانشگاه رازی