نماینده مجلس: یک روز کم آبی بدن برای از بین بردن وزارت انرژی وجود نداشت

5529643


فلاپی تهران و برخی از استانهای دیگر این کشور در سالهای اخیر با یکی از شدیدترین بحران های آب روبرو شده اند. براساس اعلام شرکت آب منطقه ای تهران ، حجم آب ذخیره شده در پنج سد پایتخت تا پایان بیش از 5 میلیون متر مکعب در مدت مشابه سال گذشته به 2 میلیون متر مکعب رسیده است. کاهش 5 درصدی ذخایر آب ، استمرار خشکسالی و افزایش دمای بی سابقه ، هشدار جیره آب برای بیش از 5 میلیون نفر جمعیت ، در مورد ادامه وضعیت بحرانی هشدار داد.

محمد جلاللی عضو پارلمان دوازدهم و عضو کمیسیون کشاورزی ، آب و منابع طبیعی است وی با جنبه های مختلف بحران آب و استراتژی های کشورهای موجود برخورد کرد:

5529643

ما چاره ای جز پذیرش واقعیت خشکسالی نداریم

محمد جلالی به انتخابتو گفت: “از سؤال از پارلمان در ایالت آب ، کمیسیون کشاورزی ، آب و منابع طبیعی در کمیسیون کشاورزی ، آب و منابع طبیعی حضور داشت و برخی از گفتار این کمیسیون مربوط به ایمنی مواد غذایی و تا حدودی مسائل مربوط به کشت و مصرف آب بود. باید اعتراف کنیم که مشکل کم آبی بدن برای یک روز یک معجزه است و به نظر نمی رسد که بگوییم از طریق ماج ها و وزارت انرژی حل می شود.»

“مردم محبوب ما باید چند مورد را بدانند و باور کنند: 1. کشور ما در منطقه خشک جهان و برخی مناطق کشور در جهان است.” گفت کرمان ، سیستان و بلوچستان ، خراسان جنوبی و هورموزگان در مناطق بزرگ طبقه بندی می شوند. 2. ما در برخی از استان های کشور دوره های خشکسالی بسیار شدید هستیم و کارشناسان آب و هوایی و هواشناسی در کشور معتقدند که در برخی از استانهای دوره مودار. سومین تغییرات آب و هوایی در جهان رخ داده است ، اما کشورهایی مانند ایران که هزاران سال در مناطق خشک طبقه بندی شده اند ، بیشتر از سایر نقاط جهان تحت تأثیر تغییرات آب و هوایی قرار می گیرند. حقیقت این است که ما چاره ای جز پذیرش آنها نداریم. “

در شهرهای صنعتی و بنگاه های بدون منابع آب نباید توسعه فیزیکی وجود داشته باشد.

“وزارت انرژی سرمایه گذاری های بزرگی را برای آب آشامیدنی انجام داده است ، اما من معتقدم که باید تا حد امکان از بارهای جدید خودداری کنیم.” گفت اشتباه نیست که بگوییم ما باید به طور مداوم شهرها ، صنایع ، مزارع و مشاغل را بهبود بخشیم ، اما باید در این مناطق تأمین آب و امکانات را در نظر بگیریم. در حقیقت ، ما نباید بدون امکان توسعه زیرساخت ها یا به عبارت دیگر بدون منابع کافی ، بار سنگینی را به منابع آب کشور اضافه کنیم. ما باید به قدرت خود اعتماد کنیم. ما باید صنایع را به مسیر غیرمعمول آب ، شور و فاضلاب بکشیم. “برنامه توسعه هفتم توسط وزارت انرژی دستور داده شد تا این اقدامات را توسط وزارت انرژی انجام دهد.”

“در برنامه هفتم ، جهاد وزارت کشاورزی به منظور بهره مندی از سیستم های هوشمند به بهترین وجه. سیستم های مصرف آب هوشمند بخش کشاورزی را به حداقل می رسانند و نرخ بهره وری را به یک و نیم و نیم و یک بار دو برابر می کنند. بنابراین ما باید در این راستا حرکت کنیم. تقاضا برای مردم ایرانی به سمت مصرف بهینه و پس انداز حرکت می کند. استفاده بهینه در آب آشامیدنی نیاز به پس انداز نداردبشر پارلمان به منظور ایجاد مشکلاتی پیروی می کند تا مردم آب آشامیدنی تأمین کنند و دولت سخت کار می کند. من با اقدامات مردم موافق نیستم. این جملات همچنین بر مردم تأکید می کند. اگر چیزهایی که من در مورد آنها صحبت می کنم مشاهده می شود و برای سال آینده عنوانی داریم ، نگران نوشیدن آب و حملات آب خواهیم بود.بشر »