استفاده از سیگار الکترونیکی خطر ابتلا به بیماری های قلبی، ریوی و سرطان را افزایش می دهد

استفاده از سیگار الکترونیکی خطر ابتلا به بیماری های قلبی،

انتخابتو به نقل از وبدا، بهزاد ولی زاده در خصوص تولید و مصرف فرآورده های جدید دخانی گفت: یکی از ترفندهای صنعت دخانیات عرضه محصولات جدید دخانی مانند سیگار الکترونیکی، سیستم ویپ و سیستم گرمایش دخانیات است. . نام محصولات سالم است.

وی در ادامه سخنان خود گفت: با توجه به باورهای غلط و ترفندهای صنعت دخانیات، جوانانی که برای اولین بار محصولات دخانی را تجربه می کنند، به راحتی به نیکوتین معتاد می شوند و مصرف کننده دائمی محصولات دخانی می شوند.

رئیس دبیرخانه اداره کل مبارزه با دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه یکی از مهمترین راهکارهای حفظ جوانان از آسیب ها و آسیب های ناشی از مصرف دخانیات ممنوعیت کامل تبلیغات است، تصریح کرد: دخانیات. صنعت با استفاده از روش‌های مختلفی مانند تولید محصولات جدید با سلیقه‌های مختلف، تبلیغات گسترده در سریال‌های تلویزیونی، جوانان را گمراه می‌کند.

ولی زاده با بیان اینکه بازارهای فروش محصولات دخانی جوانان و جوانان را به دام می اندازد و نیمی از مصرف کنندگان این محصولات جان خود را از دست می دهند، گفت: صنعت دخانیات سالانه ده ها میلیارد دلار برای تبلیغات و تبلیغات در سراسر دنیا هزینه می کند. محصولات کشنده آن پرهزینه است و فعالیت ها و اقدامات بازاریابی آن توجه جوانان و مصرف کنندگان را به خود جلب می کند.

سیگارهای الکترونیکی خطر ابتلا به بیماری های قلبی، ریوی و سرطان را افزایش می دهد

وی با بیان اینکه رایحه های جذاب و استفاده از اسانس های ویژه ای که جوانان در دخانیات و فرآورده های نیکوتین دار استفاده می کنند، عاملی است که جوانان را به استفاده از این محصولات ترغیب می کند، تصریح کرد: تبلیغ محصولات جایگزین کم خطر، کم ضرر یا تمیزتر به جای محصولات معمولی. سیگار یکی دیگر از ترفندهای صنعت دخانیات است.

رئیس دبیرخانه ملی کنترل دخانیات وزارت بهداشت تاکید کرد: وجود گلیسیرین در محلول سیگار الکترونیکی با آسیب رساندن به کیسه های هوایی در ریه ها خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش می دهد و هیچ نوع تنباکوی بدون دود جایگزین مطمئنی نیست. برای سیگار کشیدن

ولی زاده خاطرنشان کرد: استفاده از فرآورده های جدید دخانی مانند سیگار و قلیان الکترونیکی، سیگار الکترونیکی و فرآورده های گرم کننده سیگار بدون دود خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و ریوی را افزایش می دهد و باعث ایجاد سرطان های دهان، زبان، لثه، مری و لوزالمعده می شود.

وی ادامه داد: استفاده از فرآورده های نوین دخانی مانند سیگار الکترونیکی و قلیان، فرآورده های بخاری سیگار ویپ و بدون دود باعث بیماری های لثه، پوسیدگی و از دست دادن دندان می شود. محصولات جدید تنباکو حاوی نیکوتین هستند و بسیار اعتیاد آور هستند.

آسیب هایی که تنباکو به محیط زیست وارد می کند

رئیس دبیرخانه ملی مبارزه با دخانیات وزارت بهداشت، مواد شیمیایی سمی و میکروپلاستیک های موجود در ته سیگار و ضایعات سیگارهای الکترونیکی را یکی از عوامل آلودگی محیط زیست اعلام کرد و گفت: میکروپلاستیک های موجود در فیلتر سیگار تجزیه نمی شوند و پس از بلع با آب، حیوانات باعث ایجاد آلودگی در زنجیره غذایی در سواحل دریا و اقیانوس می شود.

ولی زاده با بیان اینکه صنعت دخانیات با تولید 84 میلیون تن گازهای گلخانه ای معادل دی اکسید کربن باعث تغییر اقلیم در جهان می شود، گفت: سالانه 200 هزار هکتار از اراضی زیر کشت توتون و 600 میلیون اصله درخت از بین می رود. . تولید تنباکو در حال کاهش است.

وی با بیان اینکه کشت تنباکو باعث آلودگی و فقر خاک می شود، گفت: ته سیگار فراوان ترین نوع زباله پلاستیکی در جهان است که سالانه حدود 770 تن زباله سمی تولید می کند. سالانه 4.5 تریلیون فیلتر سیگار در سطح شهرها، پارک‌ها، سواحل و رودخانه‌ها باقی می‌ماند که باعث آلودگی آب، خاک و منابع غذایی می‌شود و 5 درصد از کل جنگل‌زدایی در جهان ناشی از کشاورزی دخانیات و تنباکو است.

رئیس دبیرخانه ملی مبارزه با دخانیات وزارت بهداشت افزود: سالانه 22 میلیارد متر مکعب آب برای تولید محصولات دخانی مصرف می شود که بیش از 7 هزار ماده شیمیایی در اثر استعمال دخانیات وارد محیط زیست می شود که 70 مورد آن است. سرطان زا است.