افسردگی پنهان را با این روش ها درمان کنید

افسردگی پنهان را با این روش ها درمان کنید

افسردگی پنهان را با این روش ها درمان کنید

یک متخصص مغز و اعصاب علل افسردگی پنهان را تشریح کرد.

به گزارش مهر، افسردگی فصلی پاییزی باعث ایجاد تغییراتی در خلق و خو، رفتار، حالات عاطفی و ادراکی در افراد می شود و برای درمان و راه حل ساده این مشکل راهکارهای مختلفی وجود دارد.

محسنیان گفت: برخی مطالعات نشان می دهد که مدیتیشن به مقابله با افسردگی و اضطراب کمک می کند و مدیتیشن و آرامش منظم می تواند تحمل درد را افزایش دهد. می توانید در هر زمانی از شبانه روز استراحت کنید. با این حال، تحقیقات نشان می دهد که زمان ایده آل برای مدیتیشن اول صبح است. مزایای این تمرین زمانی افزایش می یابد که ذهن قبل از شروع استرس روز آزاد و روشن باشد. یکی از بزرگترین تصورات غلط در مورد مدیتیشن این است که زمان زیادی طول می کشد. شما می توانید همان مدیتیشن یا همان مدیتیشن را با کمی زمان انجام دهید، حتی اگر پنج دقیقه طول بکشد.

وی ادامه داد: در مکانی آرام با لباس مناسب و راحت باشید. اطمینان حاصل کنید که دمای اتاق صحیح است. تلویزیون و تلفن را بی صدا کنید. قبل از شروع مدیتیشن دندان های خود را مسواک بزنید. یک منطقه آرام را برای این کار در نظر بگیرید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک محیط امن و آرام داشته باشید تا هر روز صبح به مدت پنج دقیقه این کار را در آرامش انجام دهید. تکنیکی را پیدا کنید که برای شما مناسب باشد. راه های زیادی برای مدیتیشن وجود دارد.

محسنیان ادامه داد: حتی اپلیکیشن های مختلفی وجود دارد که می توانید از آنها کمک بگیرید. برخی از افراد با تمرکز بر تنفس خود آرام می شوند. برخی مانتراها را تکرار می کنند، برخی یوگا انجام می دهند. این تمرین با استفاده صحیح و تکرار موثر است. احتمالاً نمی توانید بلافاصله و به راحتی مدیتیشن کنید. اگر مدتی طول بکشد تا به نتیجه دلخواه برسید و یک مدیتیشن خوب انجام دهید، اشکالی ندارد.

وی ادامه داد: افسردگی پنهان یک مشکل و بیماری شایع است که این روزها بسیار زیاد شده و مربوط به افرادی است که هنوز باور ندارند که خودشان افسردگی دارند و به این موضوع اعتقادی ندارند اما علائم نشان دهنده این مشکل است. ” . اختلال در کار و محیط بین فردی شامل علائمی مانند ناتوانی در حرکت و رفتار قبلی و نداشتن توانایی های قبلی است. آنها مثل گذشته خوشحال نیستند، دیگر چیزهای شادی برای آنها وجود ندارد، آنها نمی توانند کاری انجام دهند، اما در عین حال فعال هستند، در بین مردم هستند، کار می کنند و فعال هستند، ممکن است حتی افراد موفقی باشند، اما افسردگی پنهانی نیز دارند که قطعا به درمان اولیه نیاز دارند.

متخصص مغز و اعصاب درباره عوامل ایجاد اضطراب توضیح داد: تعدادی از عوامل به مشکلات اجتماعی نیز تسری پیدا می کند و می تواند همه جانبه باشد. تعدادی از عوامل عوامل اجتماعی هستند. مانند تنها بودن و پرسه زدن افراد در فضای مجازی، مهمترین آنها این است که اینستاگرام که همه را در بر می گیرد، دائماً در جستجوی اخبار جعلی، شایعه و دروغ برای افراد است، این درگیری و پرسه زدن مداوم در فضای مجازی باعث ایجاد اضطراب می شود. عامل دیگری که موجب اضطراب می شود عوامل اقتصادی است که در حال حاضر قشر قابل توجهی از جامعه درگیر همین معضل اقتصادی هستند و متعاقباً غیر فعال می مانند.

محسنیان در مورد آپنه خواب گفت: آپنه خواب مشکلی است که خیلی دیر درمان و تشخیص داده می شود. اکثر مردان میانسال و قدبلند سفیدپوست درگیر این مشکل هستند و می توانند در عرض پنج ثانیه وزن خود را افزایش دهند، خروپف کنند و دچار آپنه خواب شوند که بسیار خطرناک است.

وی تصریح کرد: چون در آن پنج ثانیه تنفس قطع می شود و به اصطلاح ماهیچه ها شل می شوند، گلو و حنجره افت می کند و این به راحتی می تواند کشنده باشد. به عنوان یک انسان، اگر در بیداری حتی دو دقیقه نفس خود را حبس کنیم، هیچ اتفاقی نمی افتد و به راحتی می توانیم این کار را انجام دهیم، اما در هنگام خواب ممکن است به دلیل فعال شدن مکانیسم های موجود در ساقه مغز، یک مکث پنج ثانیه ای در تنفس ایجاد شود. . عوارض بسیار خطرناکی وجود دارد.

وی افزود: LEST TAILK یعنی صحبت کنیم. نباید از افسردگی اجتناب کرد. اصولا نباید از چیزی فرار کرد. انسان برای غلبه بر مشکلات و مبارزه برای آنها به دنیا آمده است. وقتی از مشکلات صحبت می کنیم. وقتی صحبت می کنید، احساس سبکی و آرامش می کنید. از افسردگی نباید ترسید و مطمئن باشید که مثل هر بیماری قابل حل است. صحبت کردن راه حل همه مشکلات است. افسردگی هیچ ترسی ندارد.