محمد رهبری ، وزیر ارتباطات و نوآوری اجتماعی ، اولین درس خود را در پانل “جامعه و آینده ایران” ارائه داد ، که بر اینترنت سازماندهی شده توسط وزارت ارتباطات و فناوری های اطلاعاتی متمرکز است.
وی در این سخنرانی بر ارتباط بین فناوری ، همبستگی ملی و امنیت ملی با یک نگاه اجتماعی به سیاست اینترنت تأکید کرد.
سیاست در زمینه فناوری یک تنظیم کننده همبستگی اجتماعی است
محمد رهبری ، در هفته های اخیر در هفته های اخیر می گوید: “این کشور وضعیت انتقادی و جنگ را تجربه کرده است ، اما آنچه در بین مردم دیده می شود وحدت ، همدلی و مخالفت با کشور بود.”
“اما امروز یکی از مهمترین نکات در زمینه اجتماعی و سیاسی کشور است.” گفت این موضوعی با ابعاد مختلف اقتصادی ، امنیتی ، فنی و اجتماعی است ، اما مؤثرترین چیز در زندگی مردم بعد اجتماعی این پدیده است. به خصوص در زمینه شبکه های اجتماعی که بیشتر زندگی روزمره و ارتباطات شهروندان جریان دارد. ”
فناوری دیجیتال بخشی جدایی ناپذیر از زندگی نسل جدید است
“ما در حال بررسی این مسئله هستیم ، ایران و جامعه ما دیگر از فناوری جدا نیستند.” گفت تمام تحولات توسعه از اواخر قرن بیستم عملاً به اینترنت بستگی دارد. مفاهیمی مانند وحدت ، هارمونی و همبستگی ملی نیز در زمینه این فناوری ها تعریف شده است. ”
تولید سیاست دروغین می تواند به همبستگی ملی آسیب برساند
محمد رهبری همچنان توجه خود را به نقش مهم سیاست دیجیتال در ساخت و ساز یا تضعیف همبستگی اجتماعی جلب کرد: “اگر سیاست فناوری ما هماهنگ نباشد ، این همبستگی اجتماعی تضعیف می شود و بنابراین امنیت ملی در معرض خطر خواهد بود.” ما نمی توانیم امنیت ملی داشته باشیم ، اما همبستگی اجتماعی نداریم. ”
“همبستگی ملی یکی از ابعاد قدرت نرم کشور ما است.” گفت “ایجاد یک سیاست فناوری ممکن است این قدرت نرم را تقویت کند یا برعکس ، ممکن است فرسوده شود.”
کاربران باید در روند تصمیم گیری در نظر گرفته شوند
در پایان اظهارات خود ، رهبری تأکید کرد که افراد و کاربران باید در فرآیندهای تصمیم گیری در مورد تصمیم گیری در زمینه تصمیم گیری شرکت کنند.
محمد رهبری ، مشاور وزیر ارتباطات در فناوری و نوآوری اجتماعی ، اظهارات قبلی خود را در مورد ارتباط مفهومی بین “امنیت” ، “همبستگی” و “سیاست گذاری فناوری” به یاد آورد: “همبستگی اجتماعی نه تنها یک نیاز فرهنگی است ، بلکه یک نیاز ملی است.”
رهبری با اشاره به بازتاب روایات در رسانه های اجتماعی در رسانه های رسمی ادامه یافت: “در این دوره ، شبکه های اجتماعی به یک زمینه کاملاً واضح از دشواری روایت رسمی در این زمینه ها تبدیل شده اند. برخلاف رسانه ها ، که روایتی را در ترکیب با مخاطب ارائه می دهد ، کاربر می تواند حتی در رسانه های اجتماعی بسیار مؤثر باشد.
روایت چند منظوره راهی برای تقویت همبستگی اجتماعی است
“یکی از ویژگی های مهم حوزه اجتماعی امروز این است که مردم فقط در معرض یک منبع خبری یا روایت رسمی قرار نمی گیرند.” گفت بینندگان امروز چند منبع خبری را دنبال می کنند. علاوه بر رسانه های بین المللی ، می تواند رسانه های داخلی را از طریق تلگراف یا اینستاگرام دنبال کند. “این تنوع روایت لزوماً منجر به سردرگمی یا تضعیف هماهنگی اجتماعی نمی شود ، اما می تواند به همدلی و همبستگی عمیق تر در جامعه کمک کند.”
تصمیم در اینترنت و منطقه سایبر باید در همه ابعاد مورد توجه قرار گیرد
وی تأکید کرد که چنین خصوصیاتی در شرایط بحرانی اهمیت بیشتری پیدا کرده است زیرا اخیراً کشور را تجربه کرده است. به گفته رهبری ، تصمیم گیری در مورد اینترنت و فضای سایبر نه تنها باید از طریق امنیت یا کنترل مشاهده شود: “سیاست در این زمینه یک مسئله چند بعدی است و باید تمام ابعاد آن در نظر گرفته شود.”
با اشاره به وقایع روزهای اول جنگ و بازتاب منطقه آنلاین ، “در دوازده روز اول ، روایتی از ایران که تحت تأثیر مقاومت ملی ، مقاومت و هارمونی ملی قرار گرفت.
“بخش زیبای داستان مستلزم نمایندگی است که توسط National Pride ، که بخش زیبایی از داستان ، همبستگی و مقاومت مردمی است ، به نمایش گذاشته شده است.” “شبکه های اجتماعی می توانند چنین نقشی را ایفا کنند ، زیرا افراد در اندازه های مختلف یک مشکل روایات مختلفی را می شنوند و این فرصت را دارند که تصویری واقع بینانه تر از آنچه اتفاق افتاده است ایجاد کنند.”
منبع: اخبار آنلاین
ارسال پاسخ