با چشمان مبهم/ بینایی در فضا به مریخ سفر کنید

با چشمان مبهم/ بینایی در فضا به مریخ سفر کنید

به گفته IRNA ، پدیده ای که تقریباً 5 ٪ فضانوردان را برای کارهای طولانی مدت تحت تأثیر قرار می دهد ، دانشمندان ناسا (آژانس فضایی آمریکا) تأثیر دید را به بررسی علت مجبور کردند.

سارا جانسون گزارش داد که متونی که قبل از ارسال برای اولین بار در مدت شش ماه اقامت وی در ایستگاه فضایی ، برای اولین بار به این زمینه باز بودند ، تار شد. اما جانسون تنها فضانوردی نیست که چنین شرایطی را تجربه کرده است.

بسیاری از فضانوردان مشکلاتی از قبیل مشکل در خواندن مشکل ، تاری دید در فواصل دور و سایر تغییرات بصری را که حتی سالها پس از بازگشت ادامه می یابد ، گزارش کرده اند.

این وضعیت اکنون به عنوان “پرواز فضایی مرتبط با سندرم نورو -اکولار” شناخته شده است و به یکی از نگرانی های مربوط به سلامت فضانوردان در مأموریت های فضایی طولانی مدت تبدیل شده است. بر خلاف بیماری یا ضعف عضلانی که پس از بازگشت به زمین به سرعت حل می شود ، ممکن است تغییرات بینایی دائمی باشد.

علت اصلی این پدیده میکرو است. روی زمین ، گرانش به طور مداوم مایعات بدن را به سمت پایین می کشد. با این حال ، در فضا ، این مایعات به درستی توزیع می شوند ، باعث تورم و افزایش فشار داخل جمجمه می شوند.

این افزایش فشار می تواند قسمت پشت چشم را نرم کند و عصب نوری را باد کند. این یافته ها عواقب مهمی برای وظایف مریخ دارد که می تواند 2 تا 5 سال به طول انجامد.

این گروه در رابرتز و ناسا راه حل هایی برای مقابله با این مشکل ، از جمله لنزهای تماس ویژه ، کاهش فشار مایع و برنامه های ورزشی که به حفظ گردش خون طبیعی کمک می کند ، تهیه می کنند. آنها همچنین دستگاهی به نام اتاق فشار داخل جمجمه (VIIP) را آزمایش می کنند که می تواند سطح کف را برای چشم ها شبیه سازی کند.

این یک نگرانی است ؛ با این حال ، تحقیقات همچنین برای ساکنان جهان مفید است. دانشمندان اطلاعات جدیدی در مورد چگونگی تأثیر آن بر بینایی می آموزند که می تواند به درمان بیماری هایی مانند گلوکوم و فشار خون داخل جمجمه کمک کند.

هنوز درک چگونگی سازگاری بدن انسان با این زمینه مهم است. هرچه بیشتر محدودیت های بدن خود را با انجام کارهای فضایی طولانی تر ارزیابی کنیم ، با مشکلات بیشتری روبرو خواهیم شد.

تحقیقات برای یافتن راه حل هایی برای ناسا و ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) ادامه خواهد یافت ، و فضانوردان امیدوارند که وقتی در نهایت موفق هستند ، موفقیت خود را با چشمان بینایی ببینند!