به بررسی راه حل های انفجار انتشارات کودکان در نمایشگاه کتاب تهران ؛ از تخصص فروش گرفته تا طنز جادویی

به بررسی راه حل های انفجار انتشارات کودکان در نمایشگاه کتاب تهران ؛ از تخصص فروش گرفته تا طنز جادویی



موقعیت “فرصت ها و تهدیدات فروش کتاب کودکان” با مشارکت مدیران فروش و فعالان انتشارات کودکان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار شد.

Marzieh Alipour (مدیر فروش انتشارات Hoppal) بر اهمیت مشاهده قانون کپی رایت و تمرکز بر کیفیت محتوا تأکید کرد و گفت:

«هدف ما جذب و حفظ مخاطب است. “برای انجام این کار ، ما به تجزیه و تحلیل نیازهای روز و استفاده از نقش تبلیغات شهری و کتابفروشی ها در تماس مستقیم با خانواده ها متکی هستیم.”

Minoo Hassanpour (مدیر فروش MEHRSA) همچنین به سیاست قیمت گذاری شرایط بازار اشاره کرد:

“ظاهر و محتوای کتاب برای ما اولویت است و با نوشتن و ترجمه ، ما از فضای سایبر برای تبلیغ و فروش استفاده می کنیم زیرا مخاطبان امروز زمان بیشتری را در این زمینه می گذرانند.”

پیام Master’s (مشاور انتشارات فیلم) از رشد کمی و کیفی کتابفروشی های کودکان در دهه گذشته به یاد آورد:

“امروز ، کتابفروشی های تخصصی کودک مخاطبان مناسب را ایجاد می کنند و با توجه به سلیقه و سطح دانش آنها مطالعات جدیدی را ارائه می دهند. گرافیک و نقاشی به نویسندگان کمک کرده است تا محصولات جذاب تری تولید کنند.”

Fathullah Foroughi (رئیس هیئت مدیره انجمن ناشران فرهنگی و نوجوانان) ، اما وی از عدم وجود آمار صحیح فروش در کودکان و نوجوانان نگران بود و از ادامه دفتر کتاب و کتاب خواندن دولت گذشته در برابر قاچاق کتاب انتقاد کرد.

معرفی سه جلد جدید مجموعه کتاب بابابام

انتشارات Mehrak ، که در شبکه پویا منتشر شد ، پس از نشست گسترده “دادام و دادام” (کارگردان: Alireza Taheri) سه کتاب جدید “بابابام” را در این نمایشگاه منتشر کرد (کارگردان: Alireza Taheri). این کتاب ها توسط امیر رزا مافی ، نقاشی زینب سادات بدری و سردبیر فرزان فخریان تهیه شده است و داستانهای آنها از ماجراهای فصل دوم انیمیشن گرفته شده است. پیش از این ، پنج جلد برتر این مجموعه (“پرواز” ، “سرگرمی” ، “زیارت” ، “غذای رنگارنگ” و “باغ بستنی”) در نمایشگاه 2 ارائه شد و جلد بعدی به تدریج به افراد زیر سن قانونی داده می شد.

طنز کلید برقراری ارتباط عمیق با مخاطبان کودک است

نویسنده و روزنامه نگار هوسام هایداری توجه به اهمیت طنز در ادبیات کودکان را در حاشیه کتاب “قانون اخوان اخوان المسلمین” جلب کرد:

“طنز که کودک می فهمد و ارتباط برقرار می کند می تواند از شتاب و هیجان داستان تا پایان محافظت کند و مخاطب را به تمایل خود نگه دارد.”

وی با یادآوری تجربیات کارگاه با کودکان ، گفت که بازخورد مستقیم از جوانترین مخاطبان به نویسنده کمک می کند تا موضوعات جذاب و مناسب را پیدا کند. هایداری تأکید کرد:

“برای والدین ، ​​کتابهای جذاب کمتر در کودک نشسته اند.” وقتی خود بچه ها تحت تأثیر کار قرار بگیرند ، آنها بهترین حامیان خواهند بود. “

سرانجام ، وی از ناشران خواست تا مناطقی را با دارایی های واقعاً فعال کودکان ایجاد کنند ، زیرا کتاب های آنها در بازار خوشحال تر خواهد بود.

سی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تا 9 مه در مسجد بزرگ تهران برگزار می شود و شعار “خوانده شده برای ایران” در مسجد بزرگ تهران خواهد بود.