در طراحی ویلا کواترین در روستای ماراق کاشان ، سعی شد با استفاده از مناطقی که معماری سنتی ایرانی را بیدار می کنند و در عین حال برقراری ارتباط مؤثر با سایت و تأکید بر کیفیت زندگی با در نظر گرفتن نیازهای معاصر ، ادغام مکانی را بدست آورند.
به گفته ایران ، با توجه به احساس گذشته معماری ، این پروژه سعی در طراحی و سازماندهی مناطقی دارد که زندگی و معماری معاصر ایران است.
در این زمینه ، ضمن در نظر گرفتن نیازهای عملکردی کاربران و برقراری ارتباط با سایت به طور مؤثر ، زمینه های مختلفی که می تواند حس معماری گذشته ایرانی را برانگیخته باشد. به منظور جلوگیری از این تنوع مکانی ، به منظور منجر به کثرت و وخیم تر شدن مزارع ، سعی شده است از عناصر هویت استفاده شود ، که بخشی از این مناطق برای دستیابی به یکپارچگی مکانی هستند.
علاوه بر انواع مختلف زمینه های الهام گرفته از معماری گذشته ایرانی ، سعی شد بررسی کند که چگونه آن را تحت تأثیر مناطق باز و نیمه اتم و سایر مناطق مجاور قرار می دهد.
اهمیت این مشکل این است که مناطق سازمان مبتنی بر فضای خالی و مناطق متفاوت است. علاوه بر روابط افقی فضاها ، شفافیت و سیالیت به روابط عمودی شکاف ها گسترش یافته و مرزهای بین شکاف ها تا حد ممکن تغییر کرده است.
همچنین سعی می شود دهانه ها به گونه ای قرار بگیرند که حداکثر استفاده از نور طبیعی به دلیل موقعیت جغرافیایی و حداکثر استفاده از مناظر طبیعی با توجه به قابلیت های سایت باشد.
ارسال پاسخ