به گزارش خبرگزاری انتخابتو از روابط عمومی، چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم های ورزشی در سینمای فلسطین با پیام وزیر ورزش و جوانان و رئیس فدراسیون بین المللی سینما و تلویزیون ورزشی (FICTS) آغاز به کار کرد.
مراسم افتتاحیه چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم های ورزشی عصر (سه شنبه 6 آذر 1403) با حضور سید مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک و جمعی از هنرمندان و قهرمانان المپیک سینمای فلسطین برگزار شد. .
در ابتدا سید مجتبی علوی دبیر جشنواره از حمایت های سید مناف هاشمی و عبدالحمید احمدی رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره قدردانی کرد و اظهار داشت که گزارش مفصلی از جشنواره را در جشنواره ارائه خواهیم کرد. وی در پایان گفت: با توجه به حجم کاری که داریم در ژانر ورزشی در 7 دپارتمان فعالیت می کنیم که هر کدام نیاز به جشنواره دارد.
وی ضمن خیر مقدم به حاضران در جشنواره افزود: امروز در اولین روز جشنواره اتفاق باورنکردنی رخ داد و مورد استقبال مخاطبان، دانش آموزان و علاقمندان به ورزش قرار گرفتیم.
در بخشی دیگر از این مراسم پیام «احمت دنیایامالی» وزیر ورزش و جوانان قرائت شد.
در ادامه این مراسم از مسئولان سابق جشنواره فیلم ورزشی محمدرضا ملامحمد و سید امیر حسینی که مناف هاشمی، احمدی و هاشمی نیز در آن حضور داشتند، تجلیل شد.
همچنین از دو ورزشکار پیشکسوت کشورمان «سلمان حسام» و «سید مهدی حیدری» که دارای فعالیت های هنری و سینمایی و همچنین سابقه ورزشی هستند نیز تجلیل شد.
بخش دیگری از این مراسم به تجلیل از فوتبالیست و مربی باتجربه «فیروز کریمی» اختصاص داشت که پس از پایان مراسم تجلیل از شرکت کنندگان در جشنواره بین المللی فیلم های ورزشی با سخنانی کوتاه از شرکت کنندگان قدردانی کرد.
هاشمی: ورزش بدون سینما نمی تواند موفق باشد
در ادامه این مراسم سید مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک ضمن تشکر از دست اندرکاران جشنواره و حضار گفت: از تیم داوری جشنواره که 798 فیلم ارسال شده به جشنواره را ارزیابی کردند تشکر می کنم.
وی با بیان اینکه کمیته المپیک این جشنواره را در کشورمان آغاز کرد، گفت: در دوره جدید فعالیت کمیته المپیک مصمم به حمایت از این جشنواره هستیم هرچند در ابتدای کار هستیم. همچنین از هنرمندانی که در این پروژه و جشنواره شرکت کردند تشکر می کنیم.
دبیرکل کمیته ملی المپیک قدردانی از فداکاری ها و رشادت های ورزشکاران در راستای منشور المپیک را هدف دانست و گفت: با این جشنواره قطعاً می توانیم فیلم های فداکاری بسازیم و سخت کوشی و الگو داشته باشیم. از این قهرمانان
هاشمی تاکید کرد: اگر بخواهیم ورزش در کشورمان موفق باشد بدون سینما، سینما و تلویزیون نمی توانیم این کار را انجام دهیم. ورزش و هنر مرجع هستند، مکمل یکدیگرند، سینما و جشنواره ها می توانند منشأ ورزش جهانی، قهرمانی و سربلندی باشند که ستودنی است.
قول می دهیم که جشنواره راه تداوم خود را ادامه دهد. نقش کمیته المپیک حضور در رویدادهای ورزشی آسیایی و المپیکی است، اما در کنار این موضوعات محوری، مسائل تبلیغاتی را نیز دنبال می کنیم. برای هیئت داوران و کارشناسان، این دوره از جشنواره فیلم های ورزشی یکی از بهترین های آن بود.
روینتن: سینما هم مانند ورزش سود و زیان دارد
رئیس هیئت داوران جشنواره علی روئین تن با بیان اینکه مسئولان ورزش باید دارای ویژگی های اخلاقی یک قهرمان مانند شجاعت و بزرگی باشند، گفت: شناخت ورزشکار و میدان قهرمانی.
وی در توصیه خود گفت فیلمسازی که فیلم خود را به جشنواره می فرستد در زمان اکران در کنار مردم باشد. اما این انسان است که پای گمشده بایستد.
در پایان این مراسم به برگزیدگان بخش موضوعی جشنواره و همچنین سه بخش شامل فیلم کوتاه، انیمیشن و نماهنگ جوایزی اهدا شد. در این جشنواره علاوه بر تندیس و نشان، به بهترین اثر هر بخش 300 میلیون ریال جایزه از سوی وزارت ورزش و جوانان اهدا شد.
* نامزدهای بهترین فیلمنامه کوتاه:
حالم خوبه نگران نباش من ایرانم نور کویر شیلی نه گرگ نه بره از اسپانیا.
بهترین فیلمنامه: نور صحرا از شیلی
*نامزدهای بهترین کارگردانی فیلم کوتاه:
Desert Light از شیلی، Deep از قرقیزستان، آخرین برچسب از ایتالیا
بهترین کارگردان: معرفی ویژه برای نور صحرا از شیلی به کارگردانی کاترینا هاردر و دلبر من از ایران به کارگردانی روح الله اکبری.
*نامزدهای بهترین و بهترین فیلم کوتاه:
از اعماق قرقیزستان، روشنایی کویر از شیلی، شیرین از ایران
بهترین فیلم: نور صحرا از شیلی به کارگردانی کاترینا هاردر
جایزه ویژه بهترین فیلم به من شیرین از ایران به کارگردانی روح الله اکبری.
* بهترین انیمیشن:
علاوه بر تجلیل از انیمیشن های ایران – برای غزه – قوانین از ایران، اما در این بخش بنا به تصمیم هیئت داوران جایزه اصلی به هیچ فیلمی تعلق نگرفت.
* نامزدها و برندگان بهترین کلیپ:
قهرمانان از ایران (زهرا نعمتی)، قهرمانان ایران (مهدی الفتی)، پاراسلینگ از ایران (امواج پای تو هستند)
بهترین کلیپ: قهرمانان ایران (زهرا نعمتی) به کارگردانی مجید عزیزی
دیپلم افتخار بر اساس متن نریشان پارا ساعتکارانی (امواج پای توست) از ایران به کارگردانی روح الله امیرتیموری
*نامزدهای شاخه زنان و منتخبان:
استند شیشه ای – دختر گیتی – زن فوتبالی – دختر مالک
برگزیده: فم فوتبال به کارگردانی شباق آسیایی
دیپلم افتخار دختران ملک به کارگردانی احمد خدادادی
*نامزدهای پارالمپیک و توان وایلد و شعب منتخب:
راه استارتارا – پسر کوهستان – گولر – عباس درگیر است
برگزیده: پسر کوه به رهبری احسان کمرخانی
با تشکر از فیلم عباس به کارگردانی کاظم دهقانی اشکذری
* نامزدها و منتخبان با روحیه المپیک:
امیر برنده مدال طلا – رویای بزرگ – مشت زنگ زده – ققنوس
برگزیده: بهترین مطالعه رویای بزرگ به کارگردانی احسان مشکور، مشت های زنگ زده ساحل قو به کارگردانی بابک طاهری.
اعطای دیپلم افتخار هیئت داوران به افتخار خانواده شهید بابایی برای فیلم ققنوس به کارگردانی پرنیان مدی
*مبارزه با اعتیاد و بخش انتخاب شده:
باشگاه اندیشه – İyi Tayyab – Aziz – ناک اوت
برگزیده: دیپلم افتخار طیب خوب به کارگردانی شمس الدین اروند
* تیزر: قهرمانان (مهدی الفتی) به کارگردانی میثم بابایی
همچنین در بخش ارزیابی موضوعی کشوری به فیلم «قطعه المپیک» به کارگردانی مجید زمزی جایزه ویژه و به فیلم «ناک اوت» به کارگردانی فرناز امینی جایزه ویژه هیئت داوران اهدا شد.
دیروز نیز روانشناس دکتر. نشست تخصصی انگیزه فیلم های ورزشی با حضور امیر محرابی برگزار شد.
در این دوره از جشنواره فیلم های ورزشی 798 فیلم از 72 کشور به دبیرخانه جشنواره راه یافتند. در این دوره بیشترین فیلم در بخش بین المللی به ترتیب از کشورهای هند، آمریکا، برزیل، روسیه، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و ترکیه به جشنواره ارسال شد.
سازمان جشنواره بین المللی فیلم های ورزشی ایران و سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان نماینده ویژه فدراسیون جهانی فیلم های ورزشی (FICTS) با حمایت کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان، پارالمپیک ملی کمیته شهرداری تهران، پشتیبانی انتشارات 6-8 آذرماه امسال در سینما فلسطین برگزار می شود و 18 آذرماه در سالن ضرغام فدراسیون کشتی به کار خود پایان می دهد.
۲۴۴۵۷
گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین
ارسال پاسخ