حامد بهاداد ، بازیگر سینمای با استعداد و مشتاق ایران ، همواره با نمایشنامه های روشن و روشن خود توجه بینندگان و منتقدین را به خود جلب کرده است. تا کنون ، او با فیلم “آخرین بازی” در بسیاری از آثار در سینما ظاهر شده است. امسال او همچنین در جشنواره FAJR با “پیر” شرکت کرد. یک مطالعه با واکنش های مختلف. در این مقاله نگاهی به زندگی ، فیلم ها و حرفه او خواهیم انداخت.
طبق دستورالعمل ها ، حامد بهاداد ، یکی از پر انرژی ترین و ویژه ترین بازیگران سینمای ایران ، همیشه با یک حرفه تولیدی و نقش های ماندگار در دستور کار قرار گرفته است. از اولین تجربه بازیگری در فیلم “آخرین بازی” گرفته تا درخشش در جشنواره فیلم Shine و Fajr در جشنواره فیلم فجر ، او مسیری متفاوت را در سینمای ایران دنبال کرد.
در این مقاله چهره ها ، ما به زندگی شخصی و هنری بازیگر به روشی جامع نگاه خواهیم کرد.
کودکی و تحصیلات حامد بهاداد
حامد بهاد ، هنرمند برجسته ایرانی ، در 5 نوامبر در مشهاد متولد شد. حامد صابری بهاداد. او دوران کودکی و بلوغ خود را در شهرهای مختلف از جمله مشهاد ، تهران و نیشابور گذراند و برای آموزش دبیرستان به مشهاد بازگشت.
حامد بهاد دارای مدرک لیسانس در زمینه تئاتر است که از دانشگاه آزاد اسلامی تهران عزیمت می کند. او در یک خانواده دوستانه خانوادگی بزرگ شد. پدرش محمود بهاداد از شعر و ادبیات بود و مادرش نصرین غادگاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغاغ را داشت. حامد بهاداد یک برادر کوچک به نام هوشام دارد.
هنر حامد بهاد وارد عرصه می شود
حامد بهاد ، یک هنرمند قوی سینمای ایران ، همچنان وارد عرصه بازیگری شد. او به همراه رامباد سالها با برنامه های تیزر و تبلیغاتی سر و کار داشت و همیشه به بازیگری علاقه داشت ، اما به دلایل مختلف فرصتی برای حضور در این زمینه نداشت.
نقطه عطف زندگی هنری حامد بهداد این بود که وی با سید محسن شاهرنوزدار ملاقات کرد. بهداد شاهرنازار را به عنوان فردی بسیار تأثیرگذار در زندگی خود می بیند و از او به عنوان شخصی یاد می کند که همیشه دانش کلامی خود را با او کنترل می کند. شهرنازدار یک روزنامه نگار و نویسنده بود که کتاب هایی در مورد موسیقی و معماری نوشت.
سرانجام ، رامباد جوان به حامد بهاد این فرصت را داد تا صیقل دهد. او در فیلم The Last Game نقش در حامد بهاداد را ارائه داد و پارویز از پاراستو خواست تا او را برای مدت کوتاهی آماده کند.
“آخرین بازی” هومایون اسدیان سرنوشت حامد بهاداد را تغییر داده و برای نقش خود در همان فیلم ، در نوزدهمین جشنواره فیلم فجر معرفی شد.
در طول حرفه هنری خود ، حامد بهاد ، ناصر تاگاوایی ، عباس کیارستامی ، ماسوود کیمیا ، داریوش مهروجی و دیگران ، از جمله بیشتر حاکمان برجسته سینمای ایران توانستند کار کنند. این هنرمند نقش خود را در فیلم “سد” دوست دارد و او را به عنوان یکی از بهترین نقش های خود می بیند.
آغاز شهرت Hamed Behdad
حامد بهاد ، بازیگر قوی ایرانی ، همواره مورد توجه بینندگان و منتقدین با نقش های مختلف و جذاب بوده است.
شهرت و روشنایی حامد بهاد در بازیگری را می توان به عنوان محمد حسین لطیف از 2 سال محمد حسین لطیفی دانست. وی برای دومین بار جشنواره فجر که توجه بسیاری از سینماها را به خود جلب کرد ، نامزد شد.
نکته مهم دیگر در حرفه هنری حامد بهاد ، فیلم “جنایت” مسعود کیمیا بود ، جایی که او اولین کریستال سیمورگ را از جشنواره فاجر به دست آورد.
با این حال ، روشنایی حامد بهاداد و قله شهرت او را می توان در “کاخ شیرین” رضا میر -کاریمی مشاهده کرد. این نمایشنامه منحصر به فرد در این فیلم جوایز معتبر بسیاری از جمله جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد را از جشنواره بهترین بازیگر نقش اول زن سیمورگ ، تورنتو ، شانگهای ، مجله فیلم و انجمن منتقدین سینما کسب کرده است.
فیلم های بوتیک ، “Delkhun” و “روز سوم” ، جوایز معتبر دیگر آثار موفق حامد بهاداد.
علاوه بر سینما ، حامد بهاد نیز در شبکه های تلویزیونی و سینمای خانگی آثار قابل توجهی داشت. بازی در سریال “سفر” به کارگردانی قاسم جعفری اولین تجربه تلویزیونی بود. او همچنین در سریال های دیگری مانند “Eagle Fist” ، “Free Free” ، “Alchemy” و “آخرین دعوت” ظاهر شد. بهداد نقش شهید محمد آرا را در سریال “کیمیا” به عنوان یکی از افتخارات می بیند.
در شبکه سینمای خانگی ، سریال “من می خواهم زنده بمانم” و “سرگیجه” آثار معروف حامد بهاداد.
حامد بهاداد در سینمای ایران جایگاه ویژه ای کسب کرد و همیشه توسط منتقدین و مخاطبان با نمایشنامه های روشن و نقش های دائمی تحسین می شد.
حامد بهاداد
علاوه بر بازیگری ، حامد بهاد نیز در زمینه موسیقی کار می کرد. او به عنوان یک خواننده مهمان ، با گروه موسیقی Darkob همکاری کرد و در اجراها و آلبوم های زنده این گروه اجرا کرد.
علاوه بر این ، حامد بهاد نیز در عناوین و موسیقی برخی از فیلم ها و سریال ها خواننده شد. اینها شامل “نیمه شب” ، “طلای دنتون” ، “آخرین گناه” و “خارجی” است.
حضور حامد بهاد در عرصه موسیقی ، علاقه و توانایی وی در این زمینه را نشان می دهد. او توانست در مطالعات مختلف با صدای گرم و دلپذیر خود ، تجربیات شنوایی متفاوتی را برای مخاطبان ایجاد کند.
مروری بر نقشهای دائمی حامد بهاداد
حامد بهاد در بوتیک
حمید نماتوله و فیلم “بوتیک” به کارگردانی سال 2 ، اگرچه اولین تجربه سینمایی حامد بهاداد ، توجه بسیاری از منتقدین و مخاطبان را به خود جلب کرد. بهداد در این فیلم نقش “مهداد” را بازی کرد. جوانی وابسته ، پرتنش و درمانده که شخصیتی فراموش نشدنی را در سینمای ایران ایجاد کرد.
کریستال سیمورگ اولین فیلم را در جشنواره فیلم “بوتیک” 22 جشنواره فجر به دست آورد ، که به یک زمینه برای حامد بهاد تبدیل شده است تا در بازیگری بیشتر شناخته شود. حدود دوازده سال بعد ، حامد بهاد یکی از بازیگران محبوب و مشهور سینمای ایران شد.
حامد بهاد در فیلم روز سوم
فیلم “روز سوم” به کارگردانی محمد حسین لطیفی ، یکی از محبوب ترین آثار سینمای ایران در سال ششم است.
در این فیلم ، حامد بهاداد نقش فواد ، قلب یک دختر در Khorramshahr را در وسط محاصره Khorramshahr بازی می کند.
Jambon Behdad در کاخ شیرین
فیلم “کاخ شیرین” ، که به کارگردانی رضا میر -کاریمی کارگردانی و تهیه شده است ، در سال ششم تهیه شد و به موفقیت های بسیاری که توسط حامد بهاداد بازی می شود ، دست یافته است.
بهاد در این فیلم نقش جلال را ایفا می کند. مردی که در یک تصادف به دلیل تصادف زندانی شد و پس از اتمام حکم خود ، همسر و فرزندان خود را ترک کرد و به شهر دیگری می رود.
دو سال بعد ، جلال به همراه همسر دوم خود نجمه به زادگاه خود بازگشت تا فرزندان خود را پس از مرگ همسر اول خود بیاورد. جلال و نجمه در مورد مسیر بازگشت بحث می کنند و مشخص است که جلال 5 میلیون دلار برای اهدای قلب شیرین دارد.
بازیگران دیگر در فیلم جیلا شاهی ، زاهیر یاری ، آزاده نوباهاری ، یونا طعم ، نیوشا آلیپور و اکبر ایین.
حامد بهاد من می خواهم در گلخانه زنده بمانم
سریال “I Want To Live” شاهرام شاهرام فقط در سال ششم در سکوی Filimo منتشر شد.
داستان این سریال در سال ششم و درباره دختری به نام هومای حق (با بازی صحر داهاتشاهی) گفته می شود و سعی می کند پدرش را از اعدام با نامزدش نجات دهد. پدر هما به جرم حمل و نقل مواد مخدر به اعدام محکوم شد. در همین حال ، رئیس جمهور کمیته بهمن داشتی آنها را با یک شخص مؤثر به نام امیر شیگان (با بازی حامد بهاد) معرفی می کند.
امیر شیگان ، که مجبور شد با زنی به نام زهره ازدواج کند ، اظهار داشت که هوما در صورت ازدواج با او ، پدر خود را از اعدام نجات می دهد. این پیشنهاد هوما را به یک مأموریت دشوار تبدیل می کند و …
Hamed Behdad, Sahar Dahatshahi, Pedram Sharifi, Ali Shadman, Anahita Dargahi, Mehran Ahmadi, Azadeh Samadi, Amir Norouzi, Mehdi Hosseinnia, Farid Sajjadi Hosseini, Saban Mahar Mahar Mahar Maher Mah.
حضور حامد بهاد در چهل جشنواره فیلم سوم با Pirperper
“پسر پیر” ، به کارگردانی آری باراهانی ، دومین اثر سینمایی کارگردان ، با بازی های حسن پورهرازی ، لیلا هاتامی و حامد بهاداد ، در خارج از جشنواره فیلم فجر به نمایش گذاشته شد. این فیلم به طور گسترده مورد استقبال قرار گرفت و بسیاری از منتقدین و تماشاگران در سالهای اخیر بهترین فیلم را در سینمای ایران خوانده اند.
داستان فیلم “پسر پیر” دو میانه (حامد بههاد و محمد ولی زادگان) است که با پدران بی رحمانه و قلدری (با بازی حسن پورهرازی) زندگی می کردند و با بسیاری از مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند.
ازدواج و همسر هاماد بهاد
حامد بهاد ، بازیگر مشهور سینمای ایران ، تاکنون ازدواج نکرده است و به طور رسمی در مورد ازدواج یا همسرش منتشر نشده است.
ارسال پاسخ