انتخابتو، کشمش تهیه شده از خشک کردن انگور حاوی آهن، کلسیم، پتاسیم و ویتامین های گروه B است. ضد این یک اکسیدان است و از تخریب سلولی جلوگیری می کند.
طعم کشمش
طبع کشمش گرم و خشک است; مصرف کشمش می تواند دمای بدن را افزایش داده و به ترمیم و تغذیه بدن کمک کند. طبیعت گرم کشمش به تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم و افزایش انرژی بدن کمک می کند، اما مصرف بیش از حد آن می تواند دمای بدن را افزایش داده و باعث ایجاد آلرژی شود. .
برای بهره مندی از تمام فواید کشمش، بهتر است آن را با غذاهای متعادل و سرد مصرف کنید.
خواص کشمش از نظر طب سنتی
کشمش قهوه ای، کشمش سیاه، کشمش قرمز، کشمش سبز و کشمش پیلوی از نظر طب سنتی ساختار گرم و خشک دارد در حالی که در طب سنتی می توان از غذاهای با ساختار گرم در درمان یا پیشگیری از بیماری های مختلف استفاده کرد.
خواص کشمش در طب سنتی
تقویت هضم: کشمش به دلیل فیبر موجود در آن می تواند به بهبود فرآیندهای گوارشی کمک کند، مصرف منظم کشمش می تواند به تنظیم روده ها و جلوگیری از مشکلات رایج مانند یبوست کمک کند.
تقویت سیستم ایمنی بدن: کشمش حاوی مقادیر قابل توجهی آنتی اکسیدان است که به سیستم ایمنی کمک می کند، این آنتی اکسیدان ها به جلوگیری از آسیب اکسیداتیو در بدن کمک می کند و در پیشگیری از بیماری های مزمن نقش دارد.
تسکین درد معده: کشمش ممکن است اثر آرام بخش داشته باشد و در کاهش التهاب و درد معده موثر باشد، مصرف کشمش ممکن است در کاهش تحریک مخاط معده و تسکین علائم زخم معده مفید باشد.
تقویت قلب و عروق: به عنوان یک منبع غنی از پتاسیم، مصرف کشمش می تواند به تقویت عضله قلب کمک کند و همچنین ممکن است در کاهش فشار خون موثر باشد. ضد اکسیدان های موجود در کشمش ممکن است به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک کند.
افزایش انرژی و تحریک مغز: کشمش به دلیل شیرینی طبیعی و ارزش غذایی آن می تواند به افزایش انرژی و تحریک مغز کمک کند. ویتامین ها و مواد معدنی موجود در کشمش، سیستم انرژی za آنها بدن را تقویت می کنند و به مغز کمک می کنند تا بهتر کار کند.
از سلامت قلب محافظت کنید: خواص کشمش به عنوان منبع غنی پتاسیم و ضد اکسیدان ها می توانند به حفظ سلامت قلب کمک کنند، پتاسیم به تقویت ماهیچه قلب و کاهش فشار خون کمک می کند، در حالی که آنتی اکسیدان ها از آسیب اکسیداتیو به رگ های خونی جلوگیری می کنند.
حمایت از سلامت معده: کشمش خاصیت آرامش بخشی دارد و در کاهش التهاب و معده درد موثر است. مصرف منظم کشمش ممکن است به تسکین علائم زخم معده و تنظیم مخاط معده کمک کند.
تقویت سیستم ایمنی بدن: آنتی اکسیدان های موجود در کشمش می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند، با جلوگیری از آسیب اکسیداتیو به سلول ها، این آنتی اکسیدان ها به پیشگیری از بیماری های مختلف و تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر عوامل مضر کمک می کنند.
محافظت از سلامت پوست: ویتامین ها و مواد مغذی موجود در کشمش می تواند به حفظ سلامت و زیبایی پوست کمک کند، آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در کشمش به تسهیل تولید کلاژن پوست و حفظ لطافت و شادابی پوست کمک می کند.
افزایش انرژی و خلق و خو: کشمش به دلیل ارزش غذایی و شیرینی طبیعی می تواند به افزایش انرژی و بهبود خلق و خوی افراد کمک کند. ویتامین ها و مواد مغذی موجود در کشمش باعث افزایش سطح انرژی، کاهش استرس و بهبود خلق و خو می شود.
مضرات کشمش برای دیابت
کشمش حاوی قند است اما قند موجود در این غذا طبیعی است، بسیاری از مبتلایان به دیابت غذاهای مناسبی نمی خورند اما غذاهای مختلف حاوی قند طبیعی گزینه مناسبی برای افراد دیابتی محسوب می شود.
اگر کشمش به مقدار زیاد در رژیم غذایی افراد دیابتی گنجانده شود، ممکن است با عوارض مصرف زیاد آن مواجه شوید.
بهترین زمان خوردن کشمش برای چاقی
کشمش منبعی غنی از انرژی و مواد مغذی است که می تواند به عنوان یک انتخاب سالم در رژیم غذایی برای کسانی که می خواهند وزن اضافه کنند، استفاده شود. بهترین زمان مصرف کشمش برای چاقی بعد از بیدار شدن از خواب در صبح یا بین وعده های غذایی است. این زمانها زمانهای ایدهآلی برای مصرف کشمش برای افزایش وزن است زیرا بدن در این مواقع به انرژی بیشتری نیاز دارد و مصرف کشمش میتواند به رفع این نیاز کمک کند.
افزودن کشمش به وعدههای غذایی میتواند کالری و مواد مغذی مفید را افزایش دهد و در نتیجه افزایش وزن مؤثرتری داشته باشد، اما به یاد داشته باشید که برای بهترین نتیجه و سلامت کلی، کشمش باید در حد اعتدال و در یک رژیم غذایی متنوع مصرف شود.
بهترین زمان خوردن کشمش برای کاهش وزن
بهترین زمان مصرف کشمش برای کاهش وزن بین وعده های غذایی یا بعد از وعده های غذایی اصلی است، در این زمان ها بدن به انرژی نیاز دارد و مصرف کشمش می تواند این نیاز را برطرف کند و در عین حال احساس سیری ایجاد کند و از مصرف غذا پرهیز کند. . در چنین مواردی از غذاهای پرکالری و ناسالم خودداری کنید. کشمش دارای فیبر و آنتی اکسیدان هایی است که می تواند فرآیند گوارش را بهبود بخشد و به کاهش اشتها کمک کند.
علاوه بر این، مواد مغذی موجود در کشمش ممکن است به حفظ سطح قند خون و جلوگیری از افزایش قند خون و افزایش موقت انرژی که پس از مصرف غذاهای شیرین و کربوهیدرات ساده رخ می دهد، کمک کند.
ارسال پاسخ