دعوت از خانواده اصغر شاهوردی از طرف وزیر ارشاد

دعوت از خانواده اصغر شاهوردی از طرف وزیر ارشاد

به گزارش خبرگزاری انتخابتو، آخرین ماه از فصل پاییز یکی از اتفاقات دردناک سینمای ایران را یادآور می شود: شبی از آذرماه سال 1385، زمانی که یکی از صدابرداران سینما که به عنوان یکی از اولین صدابرداران شناخته می شد، درگذشت. ستاره سینمای ایران هنگام بازگشت از یک پروژه سینمایی دچار سانحه شد.

به گزارش ایسنا، اصغر شاهوردی که با داریوش مهرجویی و عباس کیارستمی سینماگران فقید و همچنین سینماگران مطرحی چون بهرام بیضایی، احمدرضا درویش و رخشان بنی اعتماد همکاری داشته، صداگذاری فیلم هایی چون «هامون» را در کارنامه خود دارد. “، “پری”، “لیلا”، “قرمز”، “کوچولو غریبه باش”، “اجاره ای”، “شاید زمانی دیگر”، “کیمیا”، “سارا”، “بانو”، “زیر پوست شهر” “” و “خانه دوستم “کجاست؟” در آذرماه 1385 هنگام بازگشت به تهران هنگام کار بر روی پروژه سینمایی “نور در مه” دچار سانحه رانندگی شد که خانواده‌اش فکر می‌کردند ناشی از بی‌توجهی راننده بوده است. او در آن زمان تقریباً 18 سال داشت و نمی توانست صحبت کند و حرکت کند.

در تمام این سال ها همسر و دو فرزند این هنرمند با حوصله از او مراقبت کردند، اما زندگی آن ها به قدری تحت تاثیر قرار گرفت که یک بار اشرف افشاری (همسر شاهوردی) گفت: «این به دردمان خورد» اما در عین حال آرزو کرد و همچنان ادامه دارد. آن روز نباید اصغر شاهوردی باشد، او باشد.

خانواده شاهوردی در طول این 17 سال به دلیل شرایط خاص از جمله ناتوانی بیمار در حرکت، با هزینه های سنگینی برای درمان بیماری مواجه شدند. در این راه برخی سازمان ها یا نهادهای مرتبط با آنها از جمله صندوق قرض الحسنه هنر و مدیرعامل صندوق (مجید پوراحمدی) کمک کردند که همسر اصغر شاهوردی از پیگیری ها در این زمینه قدردانی کرد. احمد میرعلایی در این سال ها یکی از همراهان همیشگی این خانواده است و همسر اصغر شاهوردی در هر سخنرانی حمایت خود را اعلام می کند.

اشرف افشاری از وضعیت این روزهای همسرش به ایسنا می گوید. اصغر شاهوردی با توجه به شرایط جسمانی اش نیاز به فیزیوتراپی بیشتری دارد اما هزینه انجام این کار زیاد است و او به تنهایی از عهده همه کارها بر نمی آید. در تمام این سال ها او نه تنها از نظر روحی بلکه از نظر جسمی نیز فشارهای زیادی را متحمل شده است.

وی یکی از مهم ترین مشکلات خود را اینگونه بیان کرد: 47 ساله بودم که این بلا سرمان آمد، اما دیگر قدرت بدنی ندارم، تا به حال بیشتر از نظر روحی افسرده بودم، اما الان توانم کم شده، کمرم کم شده است. خم شده است و با درد شدید زانو مواجه هستم.»

او همیشه می گوید: نه تنها اصغر شاهوردی، بلکه هرکسی که مریض است نیاز به ملاقات با دوستان و همکاران دارد، زیرا این دیدارها تاثیر بسزایی در روند درمان بیمار دارد، امیدوارم دوستان اصغر شاهوردی هرگز او را فراموش نکنند و به ملاقات نیایند. او »

وی اکنون می افزاید: در این مورد از آقای وزیر (سید عباس صالحی) دعوت می کنم تا یک روز میزبان ایشان باشند تا با در نظر گرفتن مسئولیت هنرمندان، بیشتر از نزدیک با شرایط آشنا شوند و برای هنرمندان تدبیری بیندیشند. در حالی که در مورد اصغر شاهوردی چنین است، کارمندان در طول حرفه خود درگیر مشکلات مشابهی هستند، باید اقدامات مسئولانه تری انجام شود.

۲۴۴۲۴۵

گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین