روزنامه خراسان در یادداشتی با عنوان “شرایط مختلف مذاکرات” بر لزوم حمایت از تیم مذاکره کشور ما تأکید کرد.
روزنامه ، “مذاکرات غیرمستقیم ایران-ایالات متحده به پایان رسید.” “درک بهتر مواضع یکدیگر و یافتن راههای منطقی و واقع بینانه برای حل اختلافات دشوار است.” ارزیابی سخنگوی وزارت امور خارجه از مذاکرات است.
ظاهراً دیده می شود که لازم است جنبه های مختلف روند مذاکره را بررسی کرده و با منافع ملی جایگزین شود:
2. این مذاکرات باید در یک زمینه کاملاً متفاوت از دوره های قبلی مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد. آخرین تحولات ژئوپلیتیکی در سطح منطقه ای و بین المللی ، تجربیات ارزشمند معادلات قدرت جهان و تجربیات ارزشمند از مذاکرات گذشته ، منجر به این تور گفتگو با امکانات جدید و متفاوت شده است.
2. مردان جمهوری اسلامی ایران مأموریت های مهم خود را در مذاکرات غیرمستقیم با ترکیبی از دیپلمات ها و متخصصان با استعداد در زمینه های مختلف انجام می دهند. این تیم نه تنها از تجربیات عملی مذاکرات قبلی سود می برد ، بلکه تحت هدایت و کنترل مستقیم آژانس های تصمیم گیری ارشد کشور نیز فعالیت می کند. به عنوان بزرگترین مقام تصمیم گیری در تصمیم گیری کشور ، حمایت از رهبر عالی به تیم اجازه داد تا با امنیت و قدرت های لازم وارد منطقه مذاکره شود. یک هماهنگی بی سابقه بین موسسات مختلف دولتی در حمایت از تیم ، یکی دیگر از قدرت این دوره است.
2. رسانه های جمعی در این تقاطع بحرانی یک کار سنگین دارند. این باید با پیروی از اصول حرفه ای روزنامه نگاری و در نظر گرفتن منافع ملی ، اطلاعات دقیق و بی طرف را منتقل کند. متأسفانه ، در گذشته ، ما دیده ایم که چگونه برخی از رسانه ها از طریق بزرگ شدن یا تحولات کوچک ، ناامیدی یا خوش بینی اشتباه را دامن زده اند.
امروز ، ما بیش از هر زمان دیگری به رسانه ها احتیاج داریم تا واقعیت ها را بدون جهت گیری های جناح منعکس کنند. تحلیلگران و دانشگاهیان نیز باید از تسریع و نظرات غیرقانونی خودداری کنند.
2. در صورت دستیابی و حذف تحریم ها ، از این کشور انتظار می رود که شاهد تحولات مثبت گسترده ای در زمینه اقتصادی باشد. این تحولات ممکن است از سطح کلان اقتصادی (مانند افزایش درآمدهای ملی ، جذب سرمایه گذاری های خارجی و بهبود روابط بین المللی بانکی) به منابع خرد زندگی (مانند کاهش قیمت کالاها ، ایجاد فرصت های شغلی جدید و بهبود قدرت خرید مردم) متفاوت باشد. با این حال ، باید توجه داشت که این پیشرفت ها به تدریج انجام می شود و برای بهینه سازی فرصت ها به برنامه ریزی دقیق نیاز دارد.
2. در این مرحله بحرانی ، وحدت کلمه و هارمونی ملی مهمترین دارایی کشور است. تمام جنبش های سیاسی و گروه های اجتماعی باید از موقعیت عجولانه و عجولانه جلوگیری کنند که می تواند منجر به تضعیف مذاکره کنندگان شود. تجربیات نشان داده است که تقسیمات و فصل ها فقط برای آسیب رساندن به منافع ملی است.
در مقابل ، خرد آگاهانه مردم و نخبگان می توانند پشتیبانی کاملی از تیم مذاکره ارائه دهند. و اما آخرین کلمه ؛ تور مذاکره جدید با ویژگی های منحصر به فرد ادامه دارد. موفقیت در این مذاکرات به افراد جامع کشور ، رسانه ها ، نخبگان و نهادهای مختلف نیاز دارد. می توان امیدوار بود که با تکیه بر خدای عالی و استفاده از خرد جمعی ، این فرصت به بهترین وجه ممکن برای منافع ملی استفاده شود.
نویسنده: محمد حسن ساگی
ارسال پاسخ