شهروندان آتشین دوباره به ایران برنگشته اند

شهروندان آتشین دوباره به ایران برنگشته اند


نادر یارهمادی در کنفرانس مطبوعاتی که در تاریخ 9 ژوئیه در فرماندار طیباد برگزار شد ، گفت: “بیش از 6000 شهروند افغان از طریق گذرگاه های مرزی ، شیر و مهرود به کشورهای خود بازگشتند که بیش از 6000 نفر از مدت مشابه سال گذشته بودند.” ما توصیه می کنیم که مردم افغانستان با گرفتن ویزا و به دست آوردن ویزا و گرفتن ویزا به کشورهای خود ، به عنوان یک شهروند عادی به ایران سفر کنند.

طبق ISNA: اسناد هویت برای افرادی که اسناد خاص خود را ندارند در دسترس است و تمام ویژگی ها با سابقه اثر انگشت قابل مشاهده خواهند بود. با این حال ، می توان گذرنامه ها را از طریق آژانس های دیپلماتیک افغانستان ارائه داد. وقتی صحبت از شهروندان قانونی می شود ، هرکسی که دارای اسکان ویژه و کارت مقوا باشد. آنها می توانند با گرفتن یک صفحه ثبت نام در مدارس ثبت نام کنند. البته از ما انتظار می رود که در سال تحصیلی بعدی ، دانش آموزان ملی خارجی را کاهش دهیم.

رئیس جمهور وزارت امور خارجه امور خارجه امور خارجه و خارجی با تهیه اسناد هویتی مانند سایر اتباع خارجی توانایی سرمایه گذاری در ایران را خواهد داشت. صفحات سرشماری جمعیت اتباع بیگانه در 15 ژوئیه لغو شد و دیگر ارزشمند نیست. با این حال ، نمایندگان معتمدان شهروندان برای بازگشت به مهاجران به کشورهای خود مراجعه می کنند.

یارهمدی تأکید کرد که ما به دنبال یک افغانستان قوی هستیم و معتقدیم که شهروندان کشور همسایه می توانند میهن بسازند: فقط افرادی که توسط مقامات امنیتی تأیید می شوند تحت پوشش کنگره قرار می گیرند و توسط ایران پشتیبانی می شوند.

وی با اشاره به شرایط خارق العاده کشور ، گفت: به دلیل این شرایط ، برخی از شهروندان بدون رفتن به اردوگاه ها به مرزها رفتند و همین امر باعث شد جمعیت جمعیت کشور در نقاط فروش زمین باشند. در خراسان رازاوی ، آژانس های اجرایی ، نظامی و مردمی در زمینه بازگشت شهروندان و به لطف مجموعه مدیریت استان بسیج شدند. علاوه بر این ، در جلسات رسمی و غیررسمی ، مقامات افغانستان تضمین کردند که شهروندان اخراج شده به ایران برنگشته اند.

وی گفت که وزارت کشور و رئیس جمهور مرکز خارجی ، شهروندان و مهاجران افغانستان دارای امکانات ویژه ای برای ترک کشور برای توزیع خود خواهند بود و گفتند که بازگشت شهروندان افغان در مرز Doharoon است. در برخی از استانهایی مانند خراسان رضوی ، تقریباً 5 ٪ از شهروندان افغان داوطلبانه کشور را رها می کنند. در ایران ، افراد غیرقانونی و دستگیر شده در لیست سیاه قرار می گیرند و سالها برای ویزای ورود به سیستم درخواست می کنند.

یارهمدی توجه خود را به نگرانی های مهاجران در مورد مسائل مالی و حقوقی جلب کرد و گفت: ادارات شهروندان در استان ها با ایجاد کمیته های حل اختلاف ، آماده هستند تا مشکلات خود را بدون نیاز به هزینه های قضایی حفظ کنند. البته هیچ محدودیتی برای عقب نشینی شهروندان افغان وجود ندارد ، اما باید مقررات گمرک برآورده شود.

“هر ویزای ملی خارجی می تواند برای دریافت ویزای ملی برای گذرنامه درخواست کند ، اما تصمیم نهایی مربوط به دولت ایران است.” ایران به شهروندان افغان اجازه می داد سالها از امکانات استفاده کنند ، اما این گرایش دیگر در افغانستان با ثبات نسبی ضروری نیست.

رئیس وزارت کشور در مورد شکایات برخی از شهروندان در مورد رفتار نامناسب گفت: “مکانیسم شکایت مانند شهروندان ایرانی وجود دارد و آنها می توانند برای مقامات قضایی اعمال شوند.”