مردم غافلگیر هستند و متقاعد نمی شوند که اینگونه نیست. البته برخی معتقدند که این ویژگی باعث می شود این همه رشد ، پیشرفت و موجودات باشد.
غارها و کوهها و جنگل ها به زمین افتادند ، اما ماهی موجود در آب به چشمان او نگاه می کرد و مانند ماهی ، در آب و آب بود. اما کار اینجا تمام نشده است. این مرد سر خود را بلند کرد و پرندگان را دید و به آنها حسادت کرد. به طور خلاصه ، او می توانست مانند پرندگان از آسمان خلاص شود. و مشخص شد که بادکنک ها و هواپیماها ساخته شده اند و هلیکوپتر و هلیکوپتر و هواپیماهای بدون سرنشین ساخته شده اند و این مرد مجبور به ساخت شیب برای فراز و نشیب های خود شد و فرودگاه ها به دنیا آمدند!
با این حال ، داستان فرودگاه و راه اندازی بازی ها در آسمان ایران و تهران نیز داستانهای شنیدنی است. این روزها ، سالگرد تأسیس مدیر کل شرکت هواپیمایی کشور است و به همین مناسبت ، اولین پروازها را به تهران و اولین فرودگاه پایتخت مرور خواهیم کرد.
اولین پرواز تهران در آسمان
در یکی از آخرین روزهای سال ، تهران برای اولین بار صدای پرنده آهنی را که در آسمان غرش می کرد شنید و در ارتفاع کم پرواز کرد و توجه همه را به خود جلب کرد. این هواپیما در میدان مشهد تهران فرود آمد و البته او دیگر نتوانست از خواب بلند شود. همین مسئله باعث شد کاخ ها در مورد فرودگاه فکر کنند. تا ژوئیه 2008 ، انگلستان از دولت ایران خواست تا مکانی برای بارگیری هواپیماهای خود در جلسه هواپیما فراهم کند. کارشناسان همچنین به عنوان “Qalano” و “Qalano” در نزدیکی امامزاده حسن (PBUH) ، پسر عموی امام حسن Mojtaba (PBUH) و شاه عبدالعزیم حسنی پذیرفتند.
به دلیل زندانیان آن روزها ، گفته می شود که بخشی از این روستا برای فرود در فرودگاه اول تهران برای نزول هواپیماهای بریتانیا سازماندهی شده است. گفته می شود که فرودگاه کله نامیده می شود زیرا یک مرغ آهنی باید به آنجا برود. این پایگاه هوایی البته از منطقه قدیمی تهران بود. با این حال ، در عصر معاصر ، برخی از تهران به دلیل گسترش پایتخت رشد کردند.
هواپیمای ایرانی فرود آمد
در 8 اوت ، با فرود چهار هواپیمای انگلیسی در پرواز بغداد به تهران ، از فرودگاه غلمگی تهران استفاده شد. در آن زمان ، فرودگاه قلا مورگی تنها یک گروه کوتاه و دو لانه ساخته شده توسط مهندسان خارجی داشت. فقط پنج سال بعد ، سرهنگ احمد مناجوان اولین هواپیمای ایرانی را که از پاریس در فرودگاه Qala Margi پرواز می کرد ، راه اندازی کرد و در فرودگاه 4 هکتار منفجر شد. Nakhchivan همچنین ریاست خطوط هوایی این کشور را بر عهده داشت.
معماری خصوصی
چند ماه بعد ، در سال ششم ، اولین برج فرودگاه قلا مارگی ساخته شد و ساختمانها برای 4 سال ادامه یافت. ساختمانهای منحصر به فرد فرودگاه توسط معماری روسیه نیکولای مارکوف طراحی و ساخته شده است. سایر آثار ارزشمند این معمار روسی ساختمان دبیرستان Alborz در جاده های کالج و خواننده در خیابان سعدی است. یکی از دلایل ساختمانهای خصوصی فرودگاه قله مریم ، لانه های چوبی فرودگاه است.
فرمان مقاومت
رویدادهای فرودگاه قله مریم در سپتامبر 2008 در طول اشغال ایران اهمیت این فرودگاه را در تاریخ مقاومت ایران دو برابر کرد. گفته می شود که ایران در روزهایی که ایران تسلیم نیروهای متفقین در طول جنگ جهانی دوم شد ، توسط خلبانان شجاع فرودگاه دفاع شد و تا حد امکان از قلمرو خود دفاع کرد. البته ، مقاومت با ورود سربازان زرهی به فرودگاه قلا مارگگی ناکام ماند. اما اثر ادامه دارد.
باغ استانی
فرودگاه غلمارگی پس از ساخت انقلاب و البته پس از تهران ، استفاده خود را از دست داد و پس از انقلاب پادگان شد. در پایان سال ، پادگان تغییر یافت و به جلسه بزرگی به نام بوستان و بوستان تبدیل شد. این باغ 4 سال است که عملیاتی می شود.
ارسال پاسخ