انتخابتو، در اطلاعیه ستاد اربعین آمده است که بیماران مبتلا به بیماری های مزمن کنترل نشده و تشدید شده از شرکت در این مراسم منع شده اند و بر اساس قانون از همراه داشتن برخی اقلام پزشکی در هنگام سفر منع شده اند. عراق. در این خصوص از سوی وزارت امور خارجه منتشر شده است.
در حالی که سایر بیماران مبتلا به بیماری های مزمن مانند فشار خون و دیابت باید داروهای خود را در جعبه های اصلی خود با برچسب مخصوص حمل کنند، به این بیماران توصیه می شود دستگاه های اندازه گیری قند و فشار خون را نیز همراه خود داشته باشند.
در صورت داشتن علائم همراه مانند تب، درد شکم، اسهال خونی و استفراغ، حتما باید به مراکز درمانی مراجعه کنید. جبران مایعات به کمک محلول های خوراکی ORS انجام می شود، در صورت عدم دسترسی به ORS می توان محلول مشابهی را با افزودن نصف قاشق چایخوری نمک و چهار قاشق غذاخوری شکر به یک لیتر آب جوشیده سرد شده به دست آورد.
از آنجایی که برخی از ویروسهای فعال از طریق دستهای آلوده به غشای مخاطی فرد بیمار منتقل میشوند، یکی از مهمترین راهها ممکن است استفاده از صابون و شستن مرتب دستها با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه یا ضدعفونی دستها با مواد ضدعفونیکننده استاندارد مبتنی بر الکل باشد. این می تواند یک ویروس برای جلوگیری از آلودگی باشد.
استفاده از ماسک برای ویروس های منتقل شده از طریق قطرات تنفسی در صورت وجود علائم تب، سرفه، عطسه، گلودرد و آبریزش بینی، بهتر است تا حد امکان از حضور در جلسات خودداری شود. نوشیدن مایعات کافی و همچنین گرما و استراحت نیز ممکن است بهبود علائم را تسریع کند.
وسایل لازم برای پیاده روی اربعین
- پاسپورت
- شناسنامه
- کوله پشتی سبک و استاندارد
- پول یا پول ایران
- متناسب با فصل لباس بپوشید
- مهر، تسبیح، کتاب دعای کوچک، ساعت
- حوله دست، حوله حمام، ملحفه
- لیوان و قاشق و چنگال نشکن
- دستمال
- مسواک و خمیر دندان، شانه یا برس کوچک
- پودر لباسشویی، صابون، شامپوی کوچک
- دمپایی، نخ و سوزن، ناخن گیر ساده
- مقداری غذا
- داروهای لازم
- یک کیف کوچک برای گذاشتن کفش
- شارژر تلفن همراه
- دفترچه یادداشت و خودکار
- پتوی مسافرتی کوچک یا کیسه خواب سبک
- پماد سوختگی، تعریق و تاول
- ناخن گیر، سنجاق ایمنی، نخ و سوزن
- دمپایی
- کلاه و عینک آفتابی
- جوراب و دستکش نخی
- پارچه نخی سبک که سر و صورت را می پوشاند
- لباس گرم و سبک برای شب
ضمن اینکه رعایت توصیه های بهداشتی و استفاده از غذاها و نوشیدنی های سالم و بسته بندی شده مورد تاکید است، عموم زائران زیارت حسینی دقت داشته باشند که از باقی مانده مواد غذایی که قابل نگهداری در یخچال یا مکان های خنک نیست، برای نگهداری بعدی استفاده نکنند. وعده های غذایی
افراد مبتلا به بیماری های خاص و زمینه ای در مدت حضور در امامزاده ها به مقدار کافی دارو به همراه داشته باشند و از پیاده روی در گرمای شدید و تابش مستقیم نور خورشید خودداری کنند و این کار را به ساعات خنک روز موکول کنند.
توجه به بهداشت فردی و محیطی همواره مورد تاکید بوده و هست و با توجه به آلودگی و هوای گرم عراق در روزهای منتهی به اربعین حسینی، لزوم رعایت دقیق تمامی نکات بهداشتی بیش از پیش توصیه می شود. زائران از بیماری های عفونی و تنفسی رنج می برند، ویروسی نمی شوند و هضم غذا را تسهیل می کنند.
اگر علائمی مانند تنگی نفس، سرفه و خس خس سینه و درد قفسه سینه را تجربه کردید، به خصوص اگر سابقه آسم دارید، باید درمان معمول خود را دنبال کنید و قبل از حرکت با پزشک خود مشورت کنید.
قرار گرفتن در معرض محرک های ویروسی و مواد حساسیت زا می تواند باعث مشکلات تنفسی و علائم آسم شود و دوری از این مواد و محرک ها نقش موثری در پیشگیری از حملات و مشکلات دارد.
ارسال پاسخ