ویروس های تنفسی پوشیده از جولان

ویروس های تنفسی پوشیده از جولان

ویروس های تنفسی پوشیده از جولان

پس از فروکش کردن بیماری کرونا، کم کم این بیماری به فراموشی سپرده شد و ترس و اضطراب کمی کاهش یافت، اما به نظر می رسد از یکی دو هفته اخیر موج جدیدی از بیماری های تنفسی آغاز شده و در روزهای اخیر شاهد ترکیبی از این بیماری ها هستیم. بیماری های تنفسی و ویروسی در کشور

به گزارش مهر، این موضوع موجی از نگرانی را در خصوص بازگشت مجدد کرونا در بسیاری از بیماران با علائمی مشابه کرونا ایجاد کرده است. اخیراً سعید نمکی وزیر سابق بهداشت در بخشی از توصیه های خود نسبت به ظهور مجدد این بیماری هشدار داده بود: «همیشه به همکارانم تاکید کرده ام که این ویروس از یک فرد منتقل می شود و از خشکی به بعد بیماری زایی و کشندگی متفاوتی را نشان می دهد. زمین، از نژادی به نژاد دیگر و از فردی به فرد دیگر، “با ظهور مجدد ویروس هزار چهره، آمادگی خود را برای نظارت بر بیماری در پاییز و زمستان آینده افزایش دهیم.”

شیوع ویروس های تنفسی در کشور

از این رو برای بررسی شیوع بیماری های تنفسی در کشور با مرتضی ایزدی، استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) گفتگو کردیم. وی در خصوص آخرین وضعیت شیوع بیماری های تنفسی در کشور می گوید: آخرین آمار عوامل تنفسی در کشور مسیر راینوویروس هایی مانند کرونا، آدنوویروس، عفونت آنفولانزا و آنفولانزای پا را نشان می دهد که علائم مشابه و مشابهی دارند. علائم در حال حاضر این ویروس ها از ویروس های رایج در کشور هستند.

در ادامه آمده است: به طور کلی تا زمانی که همه بیماران در مراکز درمانی بستری نشوند، نمی توان تشخیص داد که چه نوع ویروسی است. با این حال، شایع ترین ویروس ها ذکر شده است.

تشخیص بیماری از طریق نمونه گیری

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) دکتر وی توضیح می دهد: با توجه به شرایط بیمار مراجعه کننده، پرخطر بودن بیماری بیمار و اینکه بیمار با علائم شدید به بیمارستان مراجعه می کند یا مسن است، باید تشخیص داده شود. آزمایشات تشخیصی کرونا و آنفولانزا هم انجام می دهیم. اما به طور کلی برخی از علائم مشابه در بیماران مشاهده شد. به طور کلی، اگر فردی این علائم را داشته باشد، توصیه می شود چند روز استراحت کند، دست ها را مرتب بشویید و درمان علامتی دریافت کند.

در ادامه آمده است: لرز و تعریق، درد مفاصل و عضلانی، ضعف و خستگی، آبریزش و احتقان بینی، قرمزی و آبریزش چشم، گلودرد و سردرد از جمله علائم بیماری های تنفسی است که در صورت شدید بودن باید به بیمار مراجعه کرد. یک دکتر دکتر

بیمارانی که علائم دارند باید قرنطینه شوند

یزیدی می گوید: همچنین در صورت وجود افرادی در خانواده با علائم بیماری پرخطر باید بیمار را از دیگران جدا کرد تا از سرایت بیماری به سایر اعضای خانواده جلوگیری شود و بیمار به عفونی یا کلینیک اطفال ارجاع داده شود. . برای تشخیص قطعی در اسرع وقت با یک متخصص مشورت کنید.

متخصص بیماری‌های عفونی می‌گوید: با توجه به شروع مدارس، شیوع بیماری‌ها در کودکان مانند بزرگسالان است، اما علائم بیماری‌هایی مانند کووید یا آنفولانزا در کودکان بیشتر است. کودکان و افراد مسن بیشتر مستعد ابتلا به این ویروس هستند.

واکسن آنفولانزا بزنید

توصیه می کند: تزریق واکسن آنفولانزا همچنان امکان پذیر و اجباری است. قطعا گروه های پرخطر: سالمندان، دیابتی ها، بیماران مبتلا به اختلالات سیستم ایمنی، کسانی که شیمی درمانی می شوند، کودکان شش ماهه تا پنج ساله، کسانی که از آسپرین استفاده می کنند و کسانی که با بیماران معیوب کار می کنند. و تیم های پزشکی باید واکسن تزریق کنند.

افراد زیر 9 سال باید دو بار واکسن آنفولانزا بزنند

ایزدی ادامه می دهد: اگر افرادی بخواهند واکسن آنفولانزای ایرانی را تزریق کنند باید توجه داشت که تزریق واکسن ایرانی برای افراد بالای 18 سال مجوز دارد. با این حال، سایر واکسن ها نیز می توانند توسط افراد زیر 18 سال استفاده شوند. علاوه بر این، افراد زیر 9 سال و کسانی که قبلاً تزریق نکرده اند باید حداقل دو بار به فاصله یک ماه و سپس یک بار در سال تزریق شوند.

وی می گوید: هوای آلوده به تشدید بیماری ها کمک می کند. چون یک نوع اکسیدان است و وقتی اکسیدان در هوا فعال می شود، سیستم ایمنی مختل می شود و همچنین خود آلودگی هوا علائمی شبیه بیماری را نشان می دهد که تشخیص آن سخت است. آلودگی هوا منجر به تعدادی از موارد آلرژیک با علائمی مشابه عفونت های ویروسی می شود. اگر علائم آلرژی پس از چند روز استراحت برطرف نشد و ادامه پیدا کرد، حتما برای تشخیص و درمان صحیح با پزشک مشورت کنید.