در روزهای اخیر ، روزنامه Farhikhtgan نوشت: در روزهای اخیر ، اغلب با اعلام اخبار برق و ساعات آرام مناطق مختلف کشور ، تغییر ساعات کار و مراکز آموزشی زنجیر شده است. به گفته دولت ها ، کارمندان و دانشجویان باید ساعت 6 در محل کار یا آموزش شرکت کنند تا مصرف انرژی کشور را کنترل کنند. تصمیمی که در آخرین روزهای سال تحصیلی انجام نمی شود. جدا از تأمین انرژی و کنترل انرژی کشور ، طرف دیگری وجود دارد که به نظر می رسد به دنبال تغییر ساعت رسمی کشور است. در 20 سال گذشته ، جایگزینی ساعت رسمی ماجراهای مختلفی را پشت سر گذاشته و تغییرات مختلفی را پشت سر گذاشته است. حال ، آیا ما باید با توجه به وقفه های زندگی مردم و قطع برق آزار دهنده ، دوباره در چند روز گذشته تغییر کنیم؟
تغییر ساعت ؛ کنترل مصرف انرژی
در آن زمان ، مخالفان تغییر ساعت ، که بدن دولت را تشکیل می دادند ، آن را بر خلاف روح مردم می دیدند ، معتقد بودند که چیزی قدیمی در جهان و بسیاری از کشورهای توسعه یافته دیگر این کار را انجام نمی دهند. از طرف دیگر ، هواداران معتقد بودند كه تصمیم دولت باعث افزایش انرژی و برق كشور می شود ، بنابراین برای كشور دشوار خواهد بود و كشور انرژی بیشتری تولید نمی كند و به دلیل پیچیدگی ها و محدودیت ها با كاهش های ناخوشایند روبرو نخواهد شد. آنها در مورد بهترین راه برای کنترل مصرف انرژی کشور به عنوان تعادل بین تولید و مصرف فکر می کردند و معتقد بودند که یکی از راه هایی که می تواند به کنترل مصرف کشور کمک کند تغییر ساعت رسمی کشور در نیمه اول سال خواهد بود.
مرکز تحقیقات Majlis (1 فوریه): پس انداز 1 میلیون دلار
بعد از اینکه ساعت در تصمیمات 84 و 85 دولت نهم تغییر نکرده است ، مرکز تحقیقات ماجلیس تأکید کرد که در گزارشی که در 30 فوریه 2005 منتشر شده است ، مجدداً تغییر رسمی ساعت کشور. در این گزارش آمده است که افزایش بهره وری به دلیل ارتفاع مناطق مسکن و دمای فلات ایران مهم است.
“در یک اصل پذیرفته شده ، تغییر در ساعت رسمی جهان فواید زیادی دارد ، به طوری که حتی برخی از کشورها به جای یک ساعت زمان رسمی خود را به مدت 2 تا 3 ساعت تغییر می دهند و محاسبات نشان می دهد که یک ساعت برای ایران امکان پذیر است.”
در مقالات زیر ، این گزارش مربوط به مصرف انرژی کشور است: حداکثر 24 و حدود چهار ساعت ، این تصویر از 20:30 به 24 ساعت از 24 ساعت به 3.5 ساعت کاهش می یابد و یک ساعت مصرف انرژی را کاهش می دهد که روزانه 8556 میلیون کیلووات ساعت خواهد بود. “حدود 15 میلیون مشترک برق خانگی در ایران وجود دارد و کاهش یک ساعت در مصرف برق معادل 12.836 میلیون کیلووات ساعت وجود دارد.”
علاوه بر این ، مرکز تحقیقات Majlis در زمینه وب سایت می نویسد: “مرکز تحقیقات دو میلیون کیلووات ساعت ، کاهش یک ساعت در مصرف برق و تصاویر ، نشان می دهد که 23 میلیون ساعت پس انداز انرژی به مدت یک ساعت انجام می شود.
مرکز تحقیقات Majlis (1 مارس): تغییر ساعت برای سلامت جامعه مضر است
سالها بعد ، تعداد زیادی از گزارش های دیگر در انستیتوی تحقیقاتی و مرکز تحقیقات MAJIS در مورد تغییر و مزایا و مزایای ساعت منتشر شد ، اما هر یک از این روشها وضعیت خوبی نداشتند ، اما تغییر ساعت تأکید شد که سبک زندگی جامعه اسلامی با سبک زندگی سازگار است. با این حال ، در 1400 مارس ، مرکز تحقیقات ماجلیس ، “کشورهای صرفه جویی در مصرف انرژی در کشورها ، با وجود انگیزه اصلی برای اجرای یک برنامه ، در سالهای اخیر ، برخی از کشورهای اروپایی در تغییر ساعت سلامت جامعه در این پروژه همچنان به اجرای یک گزارش” گزارش می دهند. “
وب سایت مرکز تحقیقات Majlis گفت: “در سالهای اخیر ، به دلیل اهمیت سلامت جامعه در صرفه جویی در مصرف انرژی ، برخی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا تمایل دارند جلوی اجرای برنامه تغییر ساعت را بگیرند ، اگرچه برخی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا هنوز در حال اجرا هستند.” دلیل فعالیت این جوامع محلی محلی و تأثیر آن بر سلامت افراد (ساعت بیداری و ساعت خواب) است. با این حال ، در کشورهای اسلامی مانند ایران ، فعالیت های افراد علاوه بر زمان محلی با زمان خورشید تنظیم می شود. در این گزارش آمده است که در آگوست 2007 ، طبق موجب صرفه جویی در علمی ، فرهنگی ، اجتماعی و انرژی ، اصلاحات ساعت رسمی این کشور پذیرفته شد. در سال 1977 ، فکر کردن در مورد عدم تغییر ساعت در برخی از کشورهای اتحادیه اروپا و تأثیرات منفی در ساعات فیزیولوژیکی در اروپا و ایالات متحده به رسانه ها تبدیل شد. در حال حاضر ، یک چهارم از کشورهای جهان در نیمکره شمالی جهان در حال تغییر ساعت است. اجرای شیوه های مذهبی در اسلام در ایران مبتنی بر تغییر در طلوع آفتاب و غروب است. صرف نظر از مشکلات صرفه جویی در مصرف انرژی ، برنامه شروع فعالیت های روزانه به دوران مذهبی نزدیکتر است. پزشکان و پزشکان بر این باورند که بهترین زمان تنفس صبح بهترین زمان برای شروع فعالیت های روزانه در ساعت 7-8 است. “
با این حال ، در این گزارش ، با توجه به خطرات سلامت مردم ، توصیه می شود که صرفه جویی در مصرف انرژی ، اجرای قانون را توجیه کند و تغییر ساعت مانند سالهای گذشته ادامه خواهد یافت.
قانون تغییر ساعت کشور (1 مه): ساعت را خاموش کنید!
در اواسط -1400 ، زمزمه ساعت در نیمه اول سال دوباره در شورای مشورتی اسلامی مطرح شد. این بار هنوز مسئله کاهش سلامت و اضطراب و وخامت اجتماعی افراد در جامعه و اختلال ساعت بود. اما تأیید شورای گاردین زمان لازم بود ، بنابراین برای آخرین بار 1401 ساعت طول کشید. در همان سال ، هنگامی که این قانون تصویب و تصویب شد ، رئیس مجلس مشورتی اسلامی محمد باجر غالیباف در تاریخ 26 مه اعلام کرد یا “حق چاپ از قانون تغییر رسمی” ، اعلام کرد که آنها در تاریخ 1 آوریل ساعات قانون جدید را علیه رئیس جمهور ابراهیم ریشی تغییر داده اند.
آیا قطع برق باعث ایجاد اختلال می شود یا زمان را تغییر می دهد؟
ساعت رسمی کشور به مدت سه سال تغییر نکرده است و یکی از چالش های جدی در این زمینه مصرف انرژی بود. قطع برق مکرر سال گذشته و سال آینده دولت ها را وادار به تغییر ساعات کار کارمندان و مدارس برای کنترل مصرف انرژی کشور کرد. علاوه بر این ، قطع برق امسال زودتر و زودتر آغاز شد تا نشان دهد که ساعت رسمی کشور تصمیم قطعی در مورد بهانه کاهش بی نظمی های اجتماعی و عوامل استرس در جامعه نبود. از آنجا که آخرین قطع برق به وضوح اضطراب اجتماعی را افزایش می دهد ، اما تغییر در ساعات کاری به اختلالی که قبلاً بهانه تغییر ساعت رخ داده بود ، کمک کرده است.
در تاریخ 17 ماه مه ، سخنگوی دولت اعلام کرد که ساعات کار ادارات و مدارس کشور به 6 صبح تغییر می کند و کارمندان و دانش آموزان باید در محل کار یا تحصیلات خود شرکت کنند. مدارس پیراشکی ساعات خود را کوتاه می کنند ، البته مدارس به دانش آموزان این امکان را می دهند که از 6 تا 13 صبح بپیوندند و توسط مدرسه توسط مدرسه برنامه ریزی شده و مدارس از 6 تا 9 بعد از ظهر و 10:30 – 13:30 برای بار دوم فعالیت می کنند. تغییر علاوه بر پایان مدارس در کمتر از 10 روز ، اما برنامه ریزی خانواده ها ، به ویژه مادران شاغل ، به شدت انجام می شود.
در چند روز گذشته ، این یک شوخی و طنز برای کاربران رسانه های اجتماعی بوده است. حال سؤال این است که مخالفت با ساعت معتقد است که این تصمیم صحیح در مورد بهانه کاهش اضطراب و اختلال اجتماعی است؟
ارسال پاسخ