در حالی که بسیاری از مردم فکر می کنند که این میوه برای سلامتی مفید است و هیچ محدودیتی در مصرف وجود ندارد ، برخی از میوه ها نیاز به محدودیت کمتری دارند.
به گفته همشاهری ؛ میوه ها معمولاً حاوی فروکتوز (قند طبیعی) هستند که می تواند منجر به قند خون و فشار در کبد شود. نکته دیگر این است که کالری میوه کمتر از غذاهای فرآوری شده است ، اما مصرف بیش از حد می تواند با جمعیت بیش از حد وارد بدن شود و به تدریج وزن و چاقی را افزایش دهد.
چاقی همچنین یکی از خطر ابتلا به دیابت نوع 2 است. علاوه بر این ، مصرف بیش از حد میوه ، چه تازه و چه خشک ، می تواند باعث نفخ ، اسهال یا سوزش سر دل شود. به خصوص در افرادی که دارای سیستم هضم حساس هستند. مصرف بیش از حد میوه می تواند باعث دیگر گروه های غذایی مانند پروتئین ، چربی های سالم و سایر گروه های غذایی مانند کربوهیدرات های پیچیده شود که به اندازه کافی برای یک رژیم غذایی متعادل مصرف نمی شوند. بنابراین ، تعادل در مصرف میوه مهم است و بهتر است در وعده های غذایی یا میان وعده های مختلف گسترش یابد.
دیابت چه کاری انجام می دهد؟
البته این ایده که میوه ها حاوی قند هستند و برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مضر هستند ، اما این افراد باید مقدار و نوع میوه را با دقت انتخاب کنند. آنچه پزشکان بر آن تأکید می کنند این است که افراد مبتلا به دیابت میوه هایی با شاخص گلیسمی پایین را انتخاب می کنند. کوچک یا محیطی باید توسط سیب ، توت فرنگی ، پرتقال ، گیلاس ، هلو و غیره مصرف شود.
4 نکته بسیار مهم
میوه های بزرگتر قند بیشتری دارند ، بنابراین بهتر است میوه های کوچک را انتخاب کنید.
بهتر است برای کاهش جذب قند میوه ای با منبع پروتئین (مانند یک تکه کوچک پنیر) یا چربی سالم (مانند چند بادام یا گردو) بخورید.
با مشاهده میوه میوه ، این واقعیت که انواع مختلفی از مواد غذایی در هر دو میوه تغییر می کنند به بدن شما می رسند و به طور همزمان وارد بدن شما نمی شوند.
آگاهی خود را در مورد میوه ها ، شکر و کربوهیدرات ها افزایش دهید
ارسال پاسخ