کاهش شنوایی ممکن است به دلایل مختلفی که با برخی از آسیب های گوش یا مسیرهای عصبی شنوایی همراه است ، بوجود آید. یکی از مهمترین دلایل کاهش شنوایی این است که در معرض صداهای بلند و سر و صدای زیاد مانند موسیقی ، صداهای صنعتی و حتی ترافیک شهری به تدریج به سلول های شنوایی حساس در گوش داخلی آسیب برساند و منجر به کاهش شنوایی شود.
دومین دلیل شایع سن ، سن ، سلول ها است مو در گوش داخلی که مسئول عفونت صداها به مغز است ، آنها به تدریج از بین می روند و به عنوان پیرگوشی و شناخته می شوند میانه سپس با گذشت زمان متمرکز و متمرکز خواهد شد.
عفونت ها همچنین می توانند منجر به کاهش شنوایی ، گوش مزمن گوش مزمن یا عفونت گوش داخلی ، به ویژه در کودکان ، ساختارهای گوش شوند که می تواند منجر به آسیب دائمی در ساختارهای گوش شود ، که می تواند منجر به التهاب و تجمع مایع در گوش شود ، که باعث کاهش موقت یا دائمی می شود کاهش شنوایی ، که باعث کاهش کاهش شنوایی موقت یا دائمی می شود ، گوش می شود.
آسیب جسمی به سر یا گوش ممکن است منجر به کاهش شنوایی ، صدمات مغزی یا آسیب به گوش ، آسیب های عصبی یا ساختارهای گوش شود و باعث کاهش شنوایی شود که ممکن است نتیجه تصادفات ، تصادفات یا سایر حوادث باشد.
بیماری های مزمن مانند دیابت ، فشار خون بالا و مشکلات عروقی نیز می تواند منجر به کاهش شنوایی شود که می تواند منجر به کاهش جریان خون به گوش داخلی شود که می تواند به سلولهای شنوایی آسیب برساند. علاوه بر این بیماری ها خود ایمنی آنها به سلول های بدن حمله می کنند ، به گوش آسیب می رسانند و باعث کاهش شنوایی می شوند.
داروهای سمی همچنین می توانند باعث کاهش شنوایی ، برخی از داروهای تجویز شده ، به ویژه داروهای شیمی درمانی ، آنتی بیوتیک ها و داروهای خاص شوند ضدیتچنین کاهش شنوایی می تواند به سلولهای شنوایی آسیب برساند وابسته به سمی ممکن است شناخته شده و برگشت ناپذیر باشد.
چه عواملی باعث کاهش شنوایی می شود؟
Aphroosis Isaasyalı ، گوش ، بینی و جراحی بینی و جراحی جراحی در مصاحبه ای با خبرنگار ، بسیاری از افراد به پزشک مبتلا به مشکلات کم شنوایی مراجعه می کنند و می گویند که دلایل کاهش شنوایی شامل جرم گوش ، حاد یا مزمن گوش است.
وی افزود: برخی از اختلالات همچنین ممکن است شنوایی عصبی گوش را کاهش دهد ، و عواملی مانند پیری و اشتغال در محیط های آلودگی با صدای زیاد ممکن است دلیلی برای کاهش شنوایی عصبی باشد.
متخصص جراحی گوش و گردن گفت: “به طور طبیعی ، گوش تمام ترشحات را به عنوان یک لایه محافظ تولید می کند که با رشد گوش به بیرون از ترشحات بیرون می آید و مسئول تمیز کردن گوش است.”
تأثیر استفاده از پاک کننده های گوش در کاهش شنوایی دستگاه های شنوایی
اسحاق ، پاک کننده های گوش ، دست یا سمعک مانند دستگاه هایی مانند و توده گوش قوی تر از آن است که دیگران گفتند که انباشته شده اند.
وی گفت: کانال گوش ترشحات مکاتبات زرد به قهوه ای در کانال گوش است: “استفاده از هر شیء خارجی که وارد گوش می شود ، بدن به عنوان یک محرک عمل می کند و در واقع باعث تجمع انبوه هنگام ورود بدن به بدن می شود. واکنش طبیعی بدن ، جرم گوش برای محافظت از جرم گوش.
متخصص جراحی سر و گردن افزود: علل کاهش شنوایی گاهی اوقات در حضور مایعی که در افراد مرتبط با سرماخوردگی و عفونت دیده می شود ، دیده می شود و در گوش حاد و ضد عفونی. کاهش شنوایی حدود سه ماه.
عوامل ژنتیکی همچنین می توانند منجر به کاهش شنوایی شوند ، برخی از افراد با جهش های ژنتیکی که باعث حساسیت آنها در کاهش شنوایی می شوند ، ایجاد می شود و این می تواند باعث ایجاد نقص ساختاری در مسیرهای عصبی بر روی شنوایی شود و چنین شنوایی معمولاً در کودکی تعریف می شود.
به طور کلی ، کاهش شنوایی ممکن است به دلایل مختلف اتفاق بیفتد ، و علت دقیق نیاز به معاینات دقیق پزشکی و تشخیص های ویژه دارد و جلوگیری از مراقبت از شنوایی و پیشگیری از عوامل خطر می تواند به جلوگیری از شنوایی و کم شنوایی کمک کند.
پیشگیری از کاهش شنوایی شامل چند روش ساده و مؤثر برای جلوگیری از مراجعه به پزشک در صورت مراقبت منظم از سلامت گوش و مشکلات عفونت یا شنوایی است. استفاده طولانی مدت از داروها وابسته به سمی و این می تواند به حفظ شنوایی پس از یک سبک زندگی سالم که شامل تغذیه صحیح و کنترل بیماریهای مزمن است ، کمک کند.
ارسال پاسخ