مهدی واحدی معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه اکثر آسیب هایی که در محیط دانشگاه و در بین دانشجویان خوابگاهی رخ می دهد، متاثر از فضای ناامیدی و کم امیدی به آینده است که حتی می تواند به رفتار خود دانشجو آسیب وارد کند، اظهار کرد: این آسیب ها در محیط دانشگاه و در بین دانشجویان خوابگاهی تاثیر دارد. بزرگترین آسیبی که ما با آن مواجه هستیم افسردگی و انزوا است.
به گزارش فرهیختگان، اسماعیل شریفیان معاون دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان در خصوص مهم ترین آسیب های اجتماعی دانشجویان خوابگاهی گفت: اختلالاتی مانند افسردگی وجود دارد که خوشبختانه تعداد آنها کم است اما میزان آن اعداد و ارقام نیز به دلیل اهمیت اعداد در رشته روانشناسی زیاد است.» ما سعی کردیم با ارائه آموزش در زمینه سیگار و اعتیاد و برگزاری کارگاه های آموزشی مختلف، آگاهی دانشجویان خود را نسبت به این موضوع و پیامدهای آن افزایش دهیم. .
وی به حضور نسل Z در دانشگاهها اشاره کرد و گفت: آنچه در دانشگاه شهید باهنر کرمان انجام میشود بحث مشارکت و مشارکت دانشجویان در فعالیتهای مختلف است و به نمایندگی از دانشجویان فکر نمیکنیم؛ از سوی دیگر، باید بپذیریم که شکاف بین ما و دانشآموزان افزایش یافته است و دیدگاهها و نیازهای آنها متفاوت است. آنها اردوهایی را پیشنهاد می کنند، برنامه ریزی می کنند و ما فقط از آنها حمایت می کنیم.”
اکبر غفوری معاون دانشجویی دانشگاه یزد گفت: نسلی که امروز در دانشگاه ها داریم و به آن نسل Z می گوییم ویژگی های خاص خود را دارد و از نظر توقع با ما متفاوت است. در حال حاضر دانشگاه یزد 14 هزار دانشجو و 6 هزار دانشجوی خوابگاهی دارد و بیشتر دانشجویان خوابگاهی اصفهان، شیراز و … هستند. از مناطق آمده اند این دانشجویان وقتی وارد خوابگاه می شوند احساس می کنند برایشان احترامی قائل نیستند و این وضعیت آسیب دیده است».
معاون دانشجویی دانشگاه یزد گفت: نمی توان کتمان کرد که حدود 30 درصد از دانشجویان به طور طبیعی مانند گذشته در خانه و با والدین خود از افسردگی رنج می برند اما اکنون در فضای خوابگاهی به سر می برند و تلاش می کنیم تا اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهد.»
ارسال پاسخ