خطر تنهایی و سکته مغزی

bato-adv

در دنیای امروز ، بسیاری از افراد ، به ویژه روانشناسان زرد ، شعارهای جذاب مانند “زندگی برای خودتان” را تشویق می کنند و دائماً بر فردگرایی تأکید می کنند.

این پیام های جذاب اغلب با قول آزادی و خودآگاهی می توانند به دامهای روانی خطرناک تبدیل شوند ، زیرا تحقیقات نشان می دهد که آنها به آرامی بیش از 5 ٪ از افراد درگیر افسردگی را رد می کنند. جوامع

البته ، در عصر حاضر ، تحولات فناوری و ارتباطات مجازی مشکل تنهایی و همچنین تشویق فردگرایی را دو برابر کرده است. این مشکلی است که تأثیرات عمیقی بر سلامت روانی آنها دارد ، نه تنها بر کیفیت زندگی افراد تأثیر می گذارد. تحقیقات نشان داده است که بین تنهایی و خطر زوال عقل رابطه مستقیمی وجود دارد. به خصوص در سنین پایین که افراد بیشتر احتمال دارد مهارت های شناختی و حافظه را کاهش دهند.

تنهایی

کار بزرگی که با مشارکت بیش از 6000 نفر از سراسر جهان انجام شده است ، به رابطه بین تنهایی و زوال عقل می پردازد. با وجود مطالعات بیشمار ، هیچ درمانی برای تخریب وجود ندارد ، اما کسانی هستند که به دنبال خطرات هستند که احتمال این بیماری را افزایش می دهد. این خطرات شامل عوامل ژنتیکی ، سبک زندگی (مانند رژیم ، فعالیت ، سیگار کشیدن و الکل) و کیفیت ارتباطات اجتماعی است.

مطالعه ای که در مجله Health Nature Ruh منتشر شده است ، تأثیر تنهایی را با توجه به نتایج این مطالعه بررسی کرده است. به ویژه ، افراد مسن مبتلا به دیابت یا چاقی در معرض خطر بیشتری هستند. محققان در این مطالعه این موضوع را بزرگترین تحلیل رابطه بین تنهایی ، افسردگی و نزول تعریف کردند.

تحقیقات قبلی نشان داده است که تنهایی ممکن است مشکلات جدی تری مانند سکته مغزی و بیماری پارکینسون ایجاد کند. علاوه بر این ، تنهایی خطر ابتلا به اختلال شناختی را تا 5 ٪ افزایش می دهد. این شامل مشکلاتی مانند از دست دادن حافظه بین اختلالات شناختی و تصمیم گیری در مورد تصمیم گیری ، تمرکز و مشکل در انجام کاری است. نویسندگان این مطالعه تأکید می کنند که تنهایی باید به عنوان یک عامل مهم خطر در کاهش آینده در نظر گرفته شود.

5 ٪ افزایش خطر سکته مغزی

محققان دانشگاه هاروارد داده های بیش از 6000 بزرگسال 5 ساله و بالاتر را مرور کردند و به مدت چهار سال دو بار تنهایی خود را تماشا کردند. مطالعات نشان داده اند که احتمال سکته مغزی توسط اولین ارزیابی “تنها” 5 ٪ بیشتر از تنها بود. علاوه بر این ، خطر سکته مغزی در هر دو “تنهایی مداوم” به عنوان “تنهایی مداوم” 5 درصد بیشتر بود.

“تنهایی اکنون به عنوان یک مشکل مهم بهداشت عمومی از همیشه پذیرفته شده است ، و یافته های ما نشان می دهد که این دلیل این امر است.

“یافته های ما نشان داده است که تنهایی می تواند نقش مهمی در سکته مغزی داشته باشد ، به ویژه هنگامی که تجربه می شود ، گفت:” اکنون یکی از دلایل اصلی معلولیت طولانی مدت و کشنده در سراسر جهان است. “

تشخیص سلامت روان با روابط اجتماعی!

نجمیه سادات مشهادی ، روانشناس می گوید: “اگر می خواهیم تنهایی را در بعد انسان درک کنیم ، همه افراد تنها هستند ، اما طبق گفته آدلر ، ارتباطات برای تعریف کرد باید مورد بررسی قرار گیرد.

در حقیقت ، به حدی که مردم رابطه اجتماعی داشته باشند ، همان سطح سلامت روان را دارد.

وی گفت که خداوند مردم را به شکلی ایجاد کرده و اضافه کرده است که باید با دیگران ارتباط برقرار کند: “اگر کسی نتواند این نیاز را برآورده کند ، او مشکلات روانی خواهد داشت و وقتی کسی شکاف داشته باشد به مزخرفات می رسد.”

مشهادی ادامه می دهد: به طوری که همه افراد ایجاد می شوند تا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. بنابراین ، ما نمی توانیم تصور کنیم که انسان می تواند تنها باشد ، زیرا او برای توسعه انسان به ابزار و ارتباط با دیگران نیاز دارد.

اهمیت فعالیتهای گروهی در سنین پایین

براساس این گزارش ، تأکید بر فردگرایی و تشویق انزوا امروز می تواند منجر به عواقب منفی و جدی برای سلامت روانی مردم شود. تحقیقات علمی بی شماری تأکید می کند که روابط اجتماعی نه تنها تأثیر مثبتی بر کیفیت زندگی بلکه برای محافظت از سلامت روانی و جلوگیری از بیماری های جدی مانند کاهش ، آلزایمر ، سکته مغزی و سایر اختلالات شناختی دارد. مزمن فقط می تواند کیفیت زندگی و نه انزوا را کاهش دهد ، بلکه اثرات منفی مغز و افراد بر عملکرد شناختی افراد نیز دارد.

در این میان ، مردم برای جلوگیری از شکاف و مزخرف و بهبود تکامل و پیشرفت خود ، از نظر طبیعت با طبیعت به ارتباطات نیاز دارند. همانطور که روانشناسان تأکید می کنند ، شخصی که نمی تواند روابط اجتماعی سالم برقرار کند ، مشکلات روانشناختی و احساس بی ارزشی خواهد بود. بنابراین ، به جای تشویق فردگرایی حرفه ای ، باید اهمیت روابط اجتماعی و حمایت جمعی را در نظر بگیریم ، زیرا با تقویت این ارتباط و درک اهمیت ، ما می توانیم به افراد در مشکلات امروز نه تنها از نظر روانی ، بلکه از نظر ذهنی نیز کمک کنیم. بشر همچنین از نظر ذهنی ، بلکه از نظر روحی ، جسمی سالم و پویا نیز باشید.