مسمومیت آبی چیست؟

مسمومیت آبی چیست؟

مسمومیت آبی چیست؟

واضح است که تمام سلولهای بدن برای عملکرد مناسب به آب احتیاج دارند ، اما آب آشامیدنی بیش از حد می تواند در عملکرد اندام ها تداخل داشته باشد. این مشکل زمانی اتفاق می افتد که مصرف روزانه آب شما بیشتر از نیاز بدن باشد ، که به آن هیدراتاسیون بیش از حد یا هیدراتاسیون بیش از حد گفته می شود.

طبق اخبار آنلاین ، اگرچه این یک شروع خوب برای تهیه آب برای نوشیدن هشت لیوان آب در روز است ، اما به یاد داشته باشید که مصرف بیش از حد آب ممکن است باعث مسمومیت یا اختلال عملکرد مغز شود.

این اتفاق زمانی رخ می دهد که آب بیش از حد در سلول ها (از جمله سلولهای مغزی) وجود داشته باشد و باعث تورم شود. تورم در سلولهای مغزی باعث فشار در مغز می شود و ممکن است باعث سردرگمی ، خواب آلودگی و سردرد شود. اگر این فشار افزایش یابد ، ممکن است باعث ایجاد عوارضی مانند فشار خون بالا و ضربان قلب کم (برادی کاردی) شود.

مسمومیت آبی چیست؟

سدیم یک الکترولیت است که به طور جدی تحت تأثیر هیدراتاسیون بیش از حد قرار می گیرد و باعث بیماری به نام “هیپوناترمیا” می شود. مقدار سدیم خون سدیم طبیعی معمولاً 1-2 mEq/dl به نام کاهش زیر 2 میلی متر در لیتر است که در اثر اگزوز مقادیر زیادی یون سدیم از دور انداختن یا دفع آب بدن ایجاد می شود. سدیم و آب بدون تغییر سدیم ، که به آن “مسمومیت با آب” نیز گفته می شود.

سدیم یک عنصر حیاتی است که به حفظ تعادل سیال در داخل و خارج از سلول ها کمک می کند. هنگامی که سطح به دلیل مقدار زیادی آب در بدن کاهش می یابد ، مایعات وارد سلول می شوند ، آنها را باد می کنند و شما را در معرض خطر تشنج ، اغما و حتی مرگ قرار می دهند.