واکنش در بهشت ​​زهرا/ میراث فرهنگی

واکنش در بهشت ​​زهرا/ میراث فرهنگی

پس از اظهارات متناقض در مورد حفاری غیرمعمول در بهشت ​​زاهرا ، با انگیزه برخی از اعضای شورای شهر تهران ، دستیار میراث فرهنگی استان تهران سرانجام به کاوش ها و اظهارات پاسخ داد.

Isna wrote in a news bulletin: In the last days of Nowruz holidays, Paradise Zahra’s paintings were launched in Tehran and excavated by excavations, but Behesht Zahra (sa) rejected public relations: After many guidance and news report, the law title, relevant agencies, relevant agencies, relevant agencies, relevant agencies, relevant and up -to -date agencies In relation به او اطلاع داده شد و از وی سؤال شد تا سؤال را ادامه دهد. آژانس های خبره. در پایان حادثه مشخص شد که این خبر و ادعاها اشتباه بوده است. ”

بعداً ، احمد آلاوی ، رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران در شورای شهر تهران ، این موضوع را به شرح زیر توضیح داد: “مأمورین بهشت ​​، برخی از آنها در 4 بخش زیرساخت هایی را تهیه می کردند که می گفتند Beanttht Zahra پیدا شده است.

“همکاران ، سازمان های امنیتی و وزارت میراث فرهنگی با هماهنگی کامل با همکاران ما ، سازمان های امنیتی و وزارت میراث فرهنگی از سایت جلوگیری کرده و سایت را حفر کردند.” گفت

مهدی چامران ، رئیس شورای شهر تهران ، روز یکشنبه ، 5 آوریل به روزنامه نگاران قبل از رفتن به شورا ، درباره کاوش های Cennet Zahra: “آنها مجبور به خاکبرداری بودند. این با وجود میراث مظلوم و فرهنگی ساخته شده است. بنیاد MOSTAZAFAN همچنین به میراث فرهنگی دعوت شد.

اکنون ، معاون مدیر میراث فرهنگی تهران محسن سعداتی ، بهشت ​​زهرا و توضیحات در مورد این حفاری و وجود میراث فرهنگی و نمایندگان میراث فرهنگی ، میراث فرهنگی ، بخش گردشگری یا حمل و نقل ، بخش هماهنگی ، وزارت هماهنگی.

معاون مدیر میراث فرهنگی استان تهران تأکید شد: هرگونه فعالیت مربوط به خاکبرداری یا حفاری در مناطقی که ظرفیت میراث دارند ، مستلزم مجوز رسمی از طرف مقامات ذیصلاح و نظارت بر کارشناسان میراث فرهنگی است. در این مورد خاص ، هیچ درخواستی به اداره کل ارائه نشده است و هیچ نماینده ای از طرف ما وجود ندارد.

وی گفت که شایعات مربوط به کشف اشیاء تاریخی یا شایعات همکاری با سازمان بهشت ​​زاهرا در هر سند و اعتبار از دست رفته است.

سعداتی گفت: محافظت از میراث فرهنگی و تاریخی کشور یکی از مهمترین اولویت های بخش عمومی است و هرگونه فعالیت در زمینه کاوش های باستان شناسی یا تاریخی فقط با هماهنگی و کنترل این موسسه امکان پذیر است. بنابراین ، بدون اسناد رسمی ، هیچ ادعایی در مورد این موضوع را نمی توان در نظر گرفت.

معاون مدیر میراث فرهنگی تهران گفت: در صورت دریافت هرگونه گزارش یا درخواست از موسسات مربوطه ، اداره کل آماده انجام تحقیقات لازم و به اشتراک گذاشتن نتایج با مردم است.

پیگیری Isna -up همچنین استدلال می کند که علاوه بر کاوش های باستان شناسی در پروژه های ساختمانی ، مطالعات تاریخی فرهنگی (میراث فرهنگی) ، انستیتوی باستان شناسی ، که مجاز به مجاز به آن است ، در کاوش بهشت ​​زهرا تران انجام نمی شود. مقامات وزارت میراث فرهنگی در پاسخ به پیروی از ایسنا ابراز جهل کردند و وجود نمایندگان میراث فرهنگی را در هنگام حفاری بهشت ​​زرا یا مجوز یا نظارت رد کردند.

فصل 2 در حاشیه جنوبی بهشت ​​زاهرا واقع شده است. قبل از تغییر در دهه 1980 ، این زمین ادعا کرد که این حیوان متعلق به سلسله های پهلوی است.

این مطالعات همچنین نشان می دهد که حفاری در این قطعه بهشت ​​تا چند روز پیش ادامه داشت و جهان تا حدود 2 متر عمق حفاری شده بود. او در نیمه راه برای حفاری در این منطقه متوقف شد. محسن سعداتی ، معاون مدیر میراث فرهنگی تهران ، گفت که یکی از رسانه ها به مقامات قضایی اعزام شده است.

۲۳۳۲۱۷

گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین