افسردگی ؛ تهدیدی برای سلامت سالمندان

افسردگی ؛ تهدیدی برای سلامت سالمندان

افسردگی یکی از اختلالات روانی است که می تواند تأثیر عمیقی بر زندگی افراد داشته باشد و افراد مبتلا به این اختلال به طور معمول با انرژی و کاهش انگیزه جدی. با آنها روبرو می شوندبنابراین ، انجام کارهای ساده روزانه دشوار به نظر می رسد و می تواند تا حد زیادی بر روابط اجتماعی افراد تأثیر بگذارد. بسیاری از افراد مبتلا به افسردگی از جلسات اجتماعی ، تماس کمتر با دوستان و خانواده خود جلوگیری می کنند و بنابراین تنهایی و انزوا را تجربه می کنند و این اختلال اغلب با توانایی های جسمی و روحی ، نه تنها کیفیت زندگی بلکه توانایی های جسمی و روحی همراه است.

در پیری ، افسردگی ممکن است به دلایل مختلف رخ دهد و ممکن است حتی شدیدتر باشد و لازم به ذکر است که مرحله پیری با تغییرات قابل توجهی همراه است و مرحله زندگی که می تواند باعث ارزش گذاری و مشکلات جسمی مانند بیماری های مزمن یا ضعف در افراد مسن شود.

بسیاری از افراد مسن از تنهایی افسرده می شوند و از خانواده جلوگیری می کنند یا از دست دادن فعالیت های اجتماعی می توانند باعث تنهایی و انزوا شوند و بیماری هایی مانند دیابت ، فشار خون بالا و درد مزمن باعث افزایش افسردگی و سالمندان می شوند که می توانند حافظه یا توانایی های شناختی بیشتری داشته باشند.

علائم افسردگی چیست؟

روانپزشک و عضو هیئت علمی ویکتوریا اومرانیفارد در مصاحبه با خبرنگار ، کلمه افسردگی شامل یک سری علائم است که می توان با گفتن اینکه یکی از علائم افسرده است ، در یک زمان خاص افسرده شود.

“در حقیقت ، می توان گفت كه وقتی شخص از افسردگی لذت نمی برد ، یک نفر فعالیت های روزانه یا فعالیت های خود را که قبلاً دوست دارد تجربه نمی کند ، وی درگیر افسردگی است.” گفت

روانپزشک و عضو هیئت علمی ، خستگی ، فراموشی ، بی خوابی یا بی خوابی نیز نشانه افسردگی است: غذا خوردن یا کم خونی. تغذیهداشتن افکار ناامید ، احساس بی ارزش بودن ، مزخرف بودن و گناه بودن علائم دیگری است که نشان می دهد فرد افسرده است.

افسردگی بخشی از پیری نیست

وی با اشاره به اینكه نیازی به تمام علائم ذکر شده در فرد برای تشخیص افسردگی نیست ، ادامه داد: وقتی تعدادی از علائم در افراد رخ می دهد ، حداقل دو هفته علائم ادامه می یابد ، بر زندگی روزمره فرد تأثیر می گذارد و عملکرد زندگی فرد را مختل می كند ، احتمالاً فرد افسردگی خواهد داشت.

وی گفت: برخی از افراد فکر می کنند که افسردگی در سالمندان طبیعی است ، که برخی از افراد به دلیل تغییرات جسمی ، کاهش روابط اجتماعی و عدم فعالیت های شغلی ، افسردگی را تجربه کرده اند و اگر افسردگی بخشی از پیری نباشد.

روانپزشک و عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: پیشگیری از افسردگی در پیری به توانایی های قبلی فرد بستگی دارد: سازگاری با شرایط مختلف ، از جمله عواملی که افراد را از جوانی و قرون وسطی تأثیر می گذارد و از عوامل مؤثر یا جلوگیری از افسردگی جلوگیری می کند.

افسردگی ؛ تهدیدی برای سلامت سالمندان

بسیاری از عوامل ممکن است در جلوگیری از افسردگی در پیری مؤثر باشند و راهی مؤثر برای شرکت در فعالیت های اجتماعی ، کاهش انزوا و ارتباطات جدید ، حضور در کلاس ها ، دیدار با دوستان و خانواده و انجام فعالیت های داوطلبانه هستند.

مراجعه به مشاور یا روانشناس یکی از مؤثرترین راه های مقابله با افسردگی است و متخصصان این زمینه می توانند به سالمندان کمک کنند تا احساسات منفی خود را مدیریت کنند و با مشکلات زندگی بهتر مقابله کنند و در مواردی که افسردگی شدیدتر است ، استفاده از درمان پزشکی و اهمیت مراقبت از خانواده.

تغذیه سالم یکی از اصلی ترین عوامل جلوگیری از افسردگی و مصرف غذاهای زیاد از نظر ویتامین ها و مواد مغذی مانند میوه ، سبزیجات و همه دانه ها به رشد عملکرد مغز و سلامت روانی کمک می کند. فراهم کردن یک محیط دلپذیر و حمایتی ، همراه با نیازها و علایق سالمندان ، می تواند به ایجاد حس معنا و هدف در زندگی خود کمک کند و از افسردگی جلوگیری کند و برای خانواده ها و سالمندان بسیار مهم است که اقدامات احتیاطی لازم را انجام داده و کیفیت زندگی را بهبود بخشند.