خطر صندلی گرم برای کودکان

خطر صندلی گرم برای کودکان


متخصص پزشکی فوریت ها ، شهید بهشتتی به والدین دانشگاه علوم پزشکی هشدار داد: “هرگز فرزندان خود را در ماشین تنها نگذارید.”

به گفته ایسنا ، متخصص پزشکی اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی. “به طور کلی ، ما باید بحث گرمایش را در نظر بگیریم و با راه حل های مؤثر در گرمای بیش از 35 تا 38 درجه سانتیگراد مقابله کنیم.”

وی پیشگیری را مانند قبل از درمان توصیف و توصیه کرد: سعی کنید در ماه های تابستان که هوا در صبح یا بعد از ظهر خنک تر بود ، خانه را ترک کنید. در تابستان و روزهای گرم ، سفید ، سبک و کمی سست و کمی سست بپوشید و از پوشیدن الیاف مصنوعی خودداری کنید.

گرمایش یک داروی اورژانس است

Sabrinia گفت که بسته به نور یا نوع شدید گرما ، درمان متفاوتی دارد: گرما یک اورژانس پزشکی است و در صورت داشتن دما ، باید به نزدیکترین مرکز پزشکی منتقل شود.

یکی از اعضای دانشکده علوم پزشکی شهید بهشتتی ، با تأکید بر اهمیت کمک های اولیه در عملیات حرارتی: قبل از انتقال بیمار به مراکز پزشکی ، می توانید به خنک کننده بدن خود کمک کنید ، از پارچه یا حوله یا اسفنج استفاده کنید ، می توانید فرد را به یک مکان خنک منتقل کرده و به یک مکان خنک بروید. از کرم های ضد FAT استفاده کنید.

“با توجه به اینکه هوای گرم باعث تعریق می شود و نمک زیادی را پرتاب می کند ، بهتر است از آب خالص برای جایگزینی آب خالص استفاده نکنید.” گفت

Saberinia suggested to use a cool drink containing some salt to people exposed to excessive heat: “For example, you can dissolve a teaspoon of salt in a liter of water and drink for an hour and add a tablespoon of sugar or sugar. In the best way, if it should be in the best way, in the best way, if it takes longer, in the best way, if the best way, if it takes the best, a warm environment, in the best way, in a warm environment.

صابینیا به والدین هشدار داد: هرگز فرزندان خود را تنها نگذارید ، درجه حرارت در اتومبیل در آفتاب به شدت بالا می رود و باعث آسیب جسمی جدی به کودکان می شود.

وی به افرادی که به دلیل گرمای بیش از حد آگاهی خود را از دست داده اند ، توصیه کرد: این افراد باید در اولین فرصت برای معالجه پزشکی به بیمارستان مراجعه کنند.

سطح آگاهی و تب زیاد را کاهش دهید.

یکی از اعضای دانشکده پزشکی اضطراری دانشگاه در مورد عوامل خطر گرمایش و افزایش دمای بدن صحبت کرد و سطح آگاهی را کاهش داد.

سابرینیا خاطرنشان کرد: قلب به طور مستقیم بر قلب قلب تأثیر نمی گذارد: قلب باید سرعت خود را افزایش دهد تا گرما در بدن کاهش یابد. بنابراین ، این افزایش ضربان قلب می تواند به افراد مبتلا به بیماری هایی مانند تنگی آسیب برساند.

به گفته وزارت بهداشت ، اسهال و مشکلات دستگاه گوارش مخصوص فصل گرما نیست ، “اسهال ، در معرض گرما و رشد در این باکتری ها ، استفاده از غذاهای پوسیده است.”

در پایان دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتتی ، عضو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی توصیه کرد: اگر در معرض گرما قرار دارید ، از آب لیمو خنک و شربت استفاده کنید ، کودکان پیر و سالمندان را حذف نکنید. زیرا گرما برای این افراد قابل تحمل نیست. همچنین ، در فصول داغ به مناطق استوایی سفر نکنید.