محمد مسلمان: من برای کمک به تلویزیون پیامی ارسال کردم اما جواب ندادم

محمد مسلمان: من برای کمک به تلویزیون پیامی ارسال کردم اما جواب ندادم


محمد میسمی ، مجری و برنامه نویس یک کودک ، بر نقش هنرمندان در موقعیت های بحرانی مانند جنگ تأکید کرد و از مدیران تلویزیون خواسته بود تا محتوای امیدوار کننده و آموزشی تولید کنند.

به گفته ایسنا ، وی بر لزوم مدیریت بحران برای کاهش آسیب روانی به ویژه در کودکان و تزریق آرامش جامعه تأکید کرد.

محمد مسلمان در دوران کودکی – نقش هنرمندان در طول جنگ و چگونگی کمک به مردم در زمینه کودکان: در این حالت همه می خواهند به شهروند کمک کنند. این یک دوره خاص است و همه باید همه کارها را برای کشور خود انجام دهند. البته اگر این همدلی قبلاً قوی بود ، هنرمندان می توانستند تأثیر مثبتی بر آموزش ملی ، دانش و هماهنگی داشته باشند. با این حال ، هنرمندان ثابت کردند که آنها در محل کار هستند و برای مردم شکسته شده اند. امیدوارم این همبستگی بین هنرمندان ، رسانه ها و سایر نهادها تقویت شود. زیرا اینها موجوداتی هستند که می توانند در چنین مواقعی به کشور کمک کنند.

این مجری گفت: هنرمندان امروز ممکن است تأثیر عمیقی بر آینده سلامت روان ، امنیت خانواده ها و آینده کودکان داشته باشند. آنها نیاز به تولید محتوای هدفمند برای آنها دارند. همه شبکه ها نباید اخبار باشند. آنها می توانند بر آموزش ، روانشناسی ، مدیریت بحران و امید تمرکز کنند. امیدوارم مدیران به این درک بیایند.

شلیک مسلمانان: “ما باید با سعادت و امید به همه هنرمندان از موسیقی دانان و بازیگران گرفته تا سایر اصناف ، به جامعه برویم.” من شخصاً به برخی از مدیران شبکه پیام می دهم و اعلام کردم که می توانم در نشریات خود کاری انجام دهم ، اما هیچ پاسخی دریافت نکرده ام. امیدوارم اهمیت این موضوع را پیدا کنم ؛ اگر امروز تحت درمان قرار نگیرند ، فردا صدمات روانی قابل ترمیم نیست.

با تأکید بر اینكه كارگران بصری باید از هنرمندان ، روانشناسان و دانشگاهیان برای تولید برنامه های آرامش بخش استفاده كنند ، به نقش كار به عنوان رسانه ملی مراجعه كنید: “تلویزیون باید از اخبار نگران جلوگیری كند ، زیرا اخبار منفی باعث استرس می شود.

او همچنین به استفاده از بایگانی های غنی ، به ویژه برای کودکان ، از جمله برنامه های سریال ، شاد و آموزشی برای ایجاد یک فضای امن فکر می کرد.

در پیشنهادات تلویزیونی ، مسلمانان توصیه کردند که از متخصصان دعوت کنند و راه حل های عملی را برای عموم ارائه دهند و حضور روانشناسان و جامعه شناسان را مدیریت کنند.

این سرور تأکید کرد که همه ورزشکاران باید از مشارکت همه ورزشکاران در هنرمندان بهره مند شوند و تأکید کردند که همه باید برای نمایش زندگی موجود خود مانند انتشار مسابقات ورزشی که نمادی از عادی سازی هستند ، تلاش کنند.

ددی مسلمان گفت: “همه شبکه ها باید هماهنگ شوند و وظایف خود را تقسیم کنند.

سرانجام ، این هنرمند گفت: “در اینجا زمان آن است که در پایین کشور متوقف شود.” مدیران باید از ظرفیت عاقلانه استفاده کنند. اگر امروز تصمیم درستی بگیریم ، می توانیم با تولید محتوای امیدوارکننده و آموزشی ، خانواده ها را از فضای سایبر و شایعات نجات دهیم و مدیریت بحران معقول است.