“ما برنامه ای برای تغییر آب و وقفه ها نخواهیم داشت ، اما مدیریت فشار در برخی از قسمت های تهران اجرا می شود.” علی سیدزاده ادامه داد: با افزایش دمای هوا ، مصرف آب به طور متوسط 5 ٪ به 5 ٪ افزایش می یابد و اگر روزهای فشرده را رعایت نکنید ، ممکن است کاهش فشار آب را تجربه کنیم.
با این حال ، فرماندار تهران گفت: “ما از کمبود آب در چهار سد در تهران رنج می بریم. سدهای تهران 14 ٪ است ، این تعداد نگران کننده ای است.
وی همچنین در مورد لزوم صرفه جویی و استفاده از تخفیف صحبت کرد: ما باید فشار آب را در بعضی از قسمت ها کاهش دهیم و آب را به عنوان آخرین راه حل در دستور کار قرار داد.
بسیاری از افراد در رسانه های اجتماعی چند ساعت از خانه های خود را گزارش دادند.
در سدها آب کافی وجود ندارد
در آوریل امسال ، وضعیت سدها در کشور نشان داده است که سال آب سال سختی است ، اکنون وضعیت سدها نشان می دهد که اوضاع بهتر نیست.
حجم سدها در ماه ژوئیه نشان می دهد که سدهای بزرگ کشور از سال گذشته کمتر پر است. به گفته شرکت مدیریت منابع آب ایران ، سد امیر کبیر و S در تهران 60 و 25 درصد پایین تر از سال گذشته است. دوست و سد TARQ KHORASAN در استان رازاوی تنها 6 و 9 ٪ آب را دارد.
آب سد زانداهروود در مقایسه با سال قبل 31 درصد کاهش یافته است. سد شمیل و نیان در ایالت هورموزگان 100 ٪ آب کمتری نسبت به سال گذشته دارند. فقط 4 ٪ آستانه استقلال در ایالت وجود دارد. سد SIRJAN KERMAN TANGAVI 20 ٪ کمتر از یک سال و تنها 7 ٪ است.
این دو سد در Savh و Kamal Saleh در ایالت میانه به ترتیب 8 درصد و 18 درصد بود. در مجموع 13 حوضه دریاچه Umia در مقایسه با سال گذشته سیل شد. برای بسیاری از سدهای دیگر در کشور ، در مقایسه با سال قبل کاهش حجم وجود دارد.
آیا خشکسالی یا مدیریت نامناسب است؟ این مشکل است!
در همین زمان ، مدیرعامل تهران واتر گفت: “تمام اقدامات مورد نیاز در زمینه مدیریت تأمین در چهار سال خشکسالی انجام شد ، بنابراین ما اصرار نداریم که در این سالها پس انداز و کاهش فشار را کاهش دهیم.”
اظهار نظر ، برخی از کارشناسان معتقدند که مدیریت منابع آب می تواند از بحران آب در ایران جلوگیری کند و مقامات خشکسالی و کم آبی را مدیریت نمی کنند.
“آنچه بیشتر سدهای کشور را تحت تأثیر قرار می دهد این است که مدیریت آب چگونه مدیریت می کند.” گفت با این حال ، هر سال تفاوت کمی از بارش وجود دارد ، اما مسئله اصلی این است که همان استفاده در مرکز ایران نمی تواند ادامه یابد.
به گفته محسن موسوی خانساری ، بیشترین تأثیر سدهای کشور این است که مدیریت آب چگونه است: “مرکز ایران حتی در سالهای عادی برای آب مشکل دارد ، زیرا بارگیری به منابع موجود زیاد است.” این بارگذاری هم در جمعیت و هم در صنعت و استفاده از کشاورزی اتفاق می افتد. “
وی گفت: “15 ژوئن ، دورودنزن ، امیر کبیر و سدهای موجود در مرکز افلاطون.
موسوی توضیح داد که آنها در ماه آوریل برای مناطق سبز در تهران به چاهها رفتند و در شهرهای دیگر مانند اصفهان وضعیتی وجود داشت ، اما باید توجه داشت که محدودیت هایی در تعداد چاه ها وجود دارد.
موسوی گفت: برای بهبود اوضاع قاعده کافی وجود دارد ، اما تاکنون اجرا نشده است. در حقیقت ، مشکلات آب این کشور ناشی از عدم بارندگی نیست ، اما از آنجا که این قوانین اعمال نشده است ، به عنوان مثال ، منشور حاکم برای گواهی ایمنی مواد غذایی داده نشده است.
به گفته موسوی ؛ مصرف باید در همه بخش ها مدیریت شود. تولید هر متر مکعب آب آشامیدنی برای دولت 10،000 تومن است ، اما به یک سوم این رقم رسیده است. سرانجام ، عدم صرفه جویی در مصرف آب ممکن است به کشور آسیب برساند.
وی با تأکید بر اینکه مصرف آب در بخش کشاورزی باید مدیریت شود ، موارد زیر را اضافه کرد و افزود: “چرا با کشاورزی و کشاورزی همکاری نمی کنید تا مصرف این بخش را برای اجرای قوانینی مانند گواهی ایمنی مواد غذایی و بحران موجود کشور کاهش دهید؟”
ارسال پاسخ