sign نشانه ذهن ضعیف که از پیشرفت جلوگیری می کند!

sign نشانه ذهن ضعیف که از پیشرفت جلوگیری می کند!



یکی از تأثیرگذارترین عوامل در زندگی و موفقیت انسان ، یک موقعیت خارجی یا جغرافیایی نیست بلکه “ذهنیت” یا ذهنیت است. ذهن انسان می تواند بزرگترین یا خطرناک ترین حضور آن باشد.

با توجه به چشمک زدن ، ذهن پر از محدودیت ها ، ترس ، کمبود و ناامنی به فرد اجازه نمی دهد از پتانسیل خود استفاده کند و از مسیر پیشرفت عبور کند. این نوع ذهنیت ، که به عنوان “ذهنیت ضعیف” در روانشناسی موفقیت شناخته می شود ، نه تنها در امور مالی بلکه در همه زمینه های زندگی فردی ، حرفه ای و اجتماعی تأثیر منفی دارد.

در مقابل ، ذهن ثروتمند یا “ذهنیت رشد” همیشه به دنبال تلاش برای فرصت ها ، یادگیری ، مسئولیت و هدف است. این موفقیت علائم ذهن فقیر را بررسی می کند و راه هایی برای درک و غلبه بر آن ارائه می دهد.

تمرکز بر کمبود و نه فراوانی

یکی از علائم اساسی ذهن فقیر این است که دائماً روی کمبود تمرکز کنید. این افراد دائماً بر آنچه که ندارند و این عقیده را متمرکز می کنند که جهان بی عدالتی و منابع بسیار محدودی در ذهن خود است. آنها معتقدند که پول فقط به گروه خاصی داده می شود ، فرصت ها به افراد خاصی تعلق دارد و به دیگران کمک نمی کند. در چنین ذهنیتی ، حتی کوچکترین موفقیت دیگران یک تهدید محسوب می شود و نگرانی مزمن برای فقر ، نافرمانی و شکست در ذهن شخص وجود دارد. ذهن ثروتمند مبتنی بر اصل “فراوانی” است. یعنی او جهان پر از فرصت ها ، منابع و ظرفیت ها را می بیند. به این ترتیب ، افراد ذهنی بر این باورند که اگر چیزی نداشته باشند ، می توانند آن را ایجاد کنند و این نتیجه ترکیبی از اعتقاد در تلاش ، یادگیری ، عزم و توانایی های شخصی است.

2. محدود کردن میله ها بر پول و موفقیت

در ذهن فقیر ، پول نه تنها مطلوب بلکه خطرناک و ناخوشایند است. “پول مردم” ، “سارقان ثروتمند” یا “اخلاق و” تخریب “را از اعتقادات و” نابودی “و ناخودآگاه ریشه بدون آگاهانه بررسی می کند. این اعتقادات ناخودآگاه مردم را از مسیر پیشرفت خود دور می کند.

2. مسئولیت و اتهام دیگران را دنبال کنید

یکی از مهمترین وقایع ذهن فقیر ، علائم ضعیف ذهن این است که آنها نمی توانند مسئولیت شخصی را بپذیرند. چنین شخصی دلیل بیرونی برای هر شکست می یابد: خانواده وی فقیر هستند ، دولت ناکافی است ، جامعه فرصت ها را به طور عادلانه توزیع نمی کند ، یا همکاران و مدیرانش مانع از رشد او می شوند. این ذهنیت فرد را در موقعیت منفعل نگه می دارد و از تلاش برای بهبود اوضاع جلوگیری می کند. ذهن ثروتمند معتقد است اگرچه شرایط خارجی مهم است ، اما قدرت نهایی داخلی است. شخصی با این ذهن تمام مسئولیت زندگی خود را می پذیرد و به دنبال راه هایی برای بهبود و بهبود اوضاع در هر موقعیت و هر منبع اصلی است. او به جای سرزنش دیگران ، بر توسعه مهارت ها و حل مشکلات تمرکز دارد.

2. ترس از خطر و پنهان کردن در منطقه امن

یکی از اصلی ترین موانع پیشرفت ذهن فقیر ، ترس از تغییر و شکست است. این افراد اغلب ترجیح می دهند در مناطق امن خود بمانند. شرایط آشنا ، محدود و بدون پیشرفت است. آنها از امتحان کردن راه های جدید ، تجربه فرصت های جدید و حتی بیان ایده های خود امتناع می ورزند زیرا از ترس و یا مسخره می ترسند. با این حال ، ذهن ثروتمند می داند که رشد همیشه خارج از منطقه امن است. او از شکست نمی ترسد ، اما آن را بخشی از مسیر موفقیت می داند. هر تجربه آن را فرصتی برای یادگیری و حتی استفاده از اشتباهات خود به منظور انجام دفعه بعد بهتر می داند.

ترتیب. مصرف گرایی در سرمایه گذاری های طولانی مدت

افراد دارای ذهن اغلب درآمد خود را صرف خریدهای موقت ، غیر ضروری و چشمگیر می کنند تا به دیگران نگاه کنند. آنها می توانند آخرین مدل لباس تلفن یا برند را داشته باشند ، اما می توانند در آموزش ، توسعه فردی یا پس انداز مورد غفلت واقع شوند. این نوع مصرف گرایی غیر ضروری نتیجه یک ذهنیت است که بیش از “ایجاد ارزش” است که فقط به فکر و “کار” برای نشان دادن موفقیت فکر می کند. از طرف دیگر ، ذهن ثروتمند به سرمایه گذاری های هوشمند اهمیت می دهد. چه در زمینه امور مالی ، چه در زمینه دانش و مهارت. او می داند که هزینه های امروز در راه یادگیری و رشد در آینده چندین برابر کارآمدتر خواهد بود.

2. نه و غم و اندوه به جای الهام

علائم ذهن فقیر ، یکی از علائم پنهان اما بسیار قدرتمند ذهن فقیر ، نسبت به موفقیت دیگران حسادت می کند. فردی که دارای این ذهنیت است ، موفقیت دیگران را به ناحق یا نتیجه یک حزب و شانس فکر می کند و آن را دلیل نارضایتی خود می داند. این حسادت پنهان نه تنها از رشد شخصی جلوگیری می کند بلکه منجر به روابط سمی و مخرب می شود. ذهن ثروتمند موفقیت دیگران را منبع الهام می داند. او از دیگران می آموزد ، از موفقیت خود راضی است و حتی با آنها ارتباط برقرار می کند تا از تجربیات خود استفاده کند.

2. گذشته را ترک کنید و امروز زندگی کنید

ذهن فقیر معمولاً در خاطرات دردناک گذشته است. خطاها ، شکست ها ، قضاوت های منفی و بار سنگین اجازه نمی دهد آینده روی شانه ها و آینده خود حرکت کند. چنین شخصی بارها با خودش می گوید: “من قبلاً آن را امتحان کرده ام و شکست خورده ام” یا “من مجروح نیستم”. در مقابل ، ذهن ثروتمند از گذشته می آموزد ، اما امروز زندگی می کند. او می داند که گذشته نمی تواند تغییر کند ، اما اکنون فرصتی برای ایجاد فردا بهتر است. با پذیرش اشتباه ، او آنها را تجربه می کند و با قدرت راه خود را ادامه می دهد.

2. قوام بیش از حد به تأیید دیگران

علائم ذهن فقیر ، تمرکز تصمیم گیری برای ذهن فقیر است. او دائماً رفتار خود را در معیارهای اجتماعی ، خانوادگی یا فرهنگی ارزیابی می کند و از محاکمه یا انتقاد می ترسد. این ترس از قوه قضاییه از توانایی های واقعی آنها جلوگیری می کند و خلاقیت ، شجاعت و اعتماد را سرکوب می کند. اما ذهن ثروتمند مبتنی بر اعتماد است. درک ارزشهای شخصی آنها تصمیمات مداوم را با اهداف و عقاید خود می گیرد ، حتی اگر مغایر با افراد اطراف خود باشد.

حرف آخر

همانطور که در این مقاله بحث شد ، ذهن فقیر مجموعه ای از اعتقادات ، ترس ، عادت و الگوهای اندیشه است که پنهان شده اما به شدت از رشد و موفقیت انسان جلوگیری می کند. خوشبختانه ، این ذهنیت سرنوشت مشخصی نبود ، آموخته و تغییر یافت. درک علائم ذهن فقیر و تغییر آنها با افکار مثبت ، سازنده و مسئول می تواند یک سبک زندگی جدید ایجاد کند. شخص قربانی اوضاع نیست ، بلکه خالق سرنوشت خود است. موفقیت از درون شروع می شود ، از لحظه ای که ذهن خود را برای تغییر آماده می کنیم.