آویشن یک گیاه محلی از مدیترانه است که علاوه بر پخت و پز در درمان بسیاری از بیماری ها نیز استفاده می شود. این گیاه دارای بسیاری از ویژگی های درمانی است که مهمترین آنها است:
-
درمان سرفه و مشکلات تنفسی: یکی از مهمترین ویژگی های آویشن ، تسکین است. سرفه درمان بیماریهای تنفسی مانند و برونشیت و به گلودرد کمک می کند. علاوه بر این ، مصرف اسانس آویشن در درمان سرفه مزمن مؤثر است.
-
سیستم ایمنی بدن را تقویت کنیدآویشن سرشار از ویتامین های A و C و آنتی اکسیدان است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند و بدن را در برابر بیماری ها مقاوم تر می کند.
-
کنترل فشار خون: حاوی پتاسیم است که می تواند آویشن را کنترل کند فشار خون و ضربان قلب کمک می کند. مصرف دم آویشن روزانه به ویژه برای افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند مفید است.
-
ضد عفونی و ضد باکتریایی: آویشن دارای خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی است که به درمان عفونت ها و بهبود سلامت بدن کمک می کند.
آویشن شیرازی ؛ ویژگی های دستگاه گوارش و متفاوت برای درمان مشکلات پوستی
آویشن شیرازی نوع دیگری از گیاه با خواص خاص خود است. این نوع آویشن به عنوان ضد کار و بازکن اشتها شناخته می شود و برای درمان خواص ضد قارچ و ضد باکتریایی و همچنین مشکلات دستگاه گوارش مفید است.
چای آویشن ؛ یک نوشیدنی بهداشتی
چای آویشن یک نوشیدنی طبیعی و مؤثر برای درمان درد شکم ، درد قاعدگی ، سرفه و درمان آنفلوانزا در نظر گرفته می شود و حتی به بهبود کم خونی کمک می کند. این چای در فصول سرد ، به ویژه برای درمان سرماخوردگی و مشکلات تنفسی بسیار مؤثر است.
چگونه چای آویشن درست کنیم
برای تهیه چای آویشن ، یک قاشق غذاخوری آویشن را در 2 فنجان آب جوش بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. علاوه بر ویژگی های شفابخش ، این نوشیدنی نیز طعم دلپذیری دارد.
معایب آویشن ؛ مواردی برای مصرف
اگرچه آویشن دارای بسیاری از خواص درمانی است ، اما استفاده بیش از حد ممکن است عوارضی مانند آلرژی با تأثیر منفی بر غده باشد. تیروئید و باعث ایجاد مشکلات دستگاه گوارش و پوستی می شود. بنابراین ، باید محتاط و تحت نظارت پزشک باشد.
آویشن یک آویشن گیاهی شگفت انگیز است که در درمان بسیاری از بیماری ها مؤثر است ، اما باید از استفاده از خواص آن جلوگیری کرد و در صورت نیاز به استفاده از آن با پزشک خود مشورت کرد.
منبع: مهر و موم
ارسال پاسخ