تغذیه هوشمند برای مبارزه با دیابت

داستان زندگی با دیابت

انتخابتو، تغذیه برای بیماران دیابتی یکی از مهمترین جنبه های مدیریت دیابت است و می تواند تاثیر زیادی بر کیفیت زندگی و کنترل قند خون آنها داشته باشد. انتخاب غذاها قند خون شاخص پایین قند خون این معیاری است که نشان می دهد یک غذا با چه سرعتی می تواند سطح قند خون را افزایش دهد.

غذاهای ایندکس شده قند خون قند خون را به تدریج بالا می برند و از نوسانات شدید قند خون جلوگیری می کنند، برخی از این غذاها شامل سبزیجات، میوه های تازه مانند انواع توت ها، سیب و گلابی، حبوبات و غلات کامل مانند جو و برنج قهوه ای و همچنین مصرف پروتئین های سالم است. مهم؛ پروتئین ها نه تنها به شما کمک می کنند احساس سیری کنید، بلکه تأثیر کمی بر سطح قند خون دارند.

منابع خوب پروتئین عبارتند از ماهی، مرغ بدون پوست، تخم مرغ، لبنیات کم چرب و حبوبات و مغزها و دانه ها می توانند منبع خوبی از پروتئین برای بیماران دیابتی باشند. افراد مبتلا به دیابت باید از مصرف چربی های ناسالم که می توانند خطر بیماری قلبی را افزایش دهند، اجتناب کنند. حاوی چربی های اشباع شده و ترانس موجود در غذاهای فرآوری شده، فست فودها و غذاهای سرخ شده است.

دیابتی ها باید چربی های سالم مانند اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی های چرب مانند سالمون و تن، گردو و روغن زیتون را انتخاب کنند. تنظیم وعده های غذایی و خوردن منظم غذا نیز مهم است. دیابتی ها باید سعی کنند وعده های غذایی کوچکتر و مکررتر بخورند تا سطح قند خون را ثابت نگه دارند. خوردن سه وعده غذایی اصلی و دو تا سه میان وعده در طول روز ممکن است کمک کننده باشد.

فیبر نقش مهمی در کنترل قند خون دارد، فیبر هضم و جذب کربوهیدرات‌ها را کند می‌کند و در نتیجه نوسانات قند خون کاهش می‌یابد، منابع خوب فیبر شامل سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات و غلات کامل است و دیابتی‌ها باید سعی کنند حداقل ۲۵ تا غذا بخورند. 30 گرم فیبر در روز مصرف کنید.

دیابتی ها باید میزان مصرف کربوهیدرات خود را به دقت کنترل کنند. انتخاب کربوهیدرات های پیچیده به جای کربوهیدرات های ساده ممکن است کمک کننده باشد. کربوهیدرات های پیچیده شامل غلات کامل، سبزیجات و حبوبات است. اینها کندتر هضم می شوند و باعث نوسانات کمتری در قند خون می شوند. مطمئن شوید که آب کافی می نوشید. این بهترین انتخاب است، اما نوشیدنی های شیرین نشده مانند چای سبز یا چای گیاهی نیز می توانند مفید باشند.

دیابت آغاز بیماری های دیگر است

امید صادقی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی وی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه دیابت به عنوان یک بیماری بسیار شایع در قرن حاضر شناخته شده است، اظهار کرد: میزان ابتلا به این بیماری بسیار زیاد است و حتی در برخی شهرها از هر چهار نفر یک نفر به این بیماری مبتلا می شود و این موارد آمار نشان می دهد. شیوع بالای دیابت

وی با بیان اینکه ممکن است بسیاری از افراد از دیابت خود اطلاعی نداشته باشند، افزود: تغییر سبک زندگی باعث افزایش شیوع این بیماری در عصر کنونی شده است، در واقع با تغییر سبک زندگی مصرف غذای افراد به سمت غذاهای پرچرب است. فست فودهای ناسالم و پر کالری به پایان رسیده است.

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: امروزه از غذاهای کم فیبر استفاده می شود و همه شرایط ذکر شده منجر به چاقی و اضافه وزن افراد می شود، چاقی و اضافه وزن نیز می تواند آغاز دیابت باشد، زیرا افرادی که چاق یا اضافه وزن دارند به تدریج به دیابت مبتلا می شوند. .

صادقی با بیان اینکه دیابت سرآغاز بیماری های دیگری از جمله بیماری های قلبی عروقی، مشکلات کلیوی و کبدی و مشکلات بینایی است، ادامه داد: افزایش مصرف سبزیجات و غذاهای فیبردار برای افراد چاق و دارای اضافه وزن و افراد مستعد دیابت. توصیه می شود.

مصرف روزانه برنج یکی از مهم ترین تغییرات سبک زندگی است

وی با بیان اینکه سبزی ها مواد غذایی کم کالری، کم انرژی بوده و منجر به چاقی نمی شوند، گفت: سبزی ها جذب قند و چربی در روده را کاهش می دهند و افرادی که سبزی زیاد مصرف می کنند کمتر دچار اضافه وزن می شوند. داشتن دیابت

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه رژیم های گیاهخواری در کوتاه مدت می تواند به بهبود سلامت افراد دیابتی کمک کند، افزود: میزان مصرف انرژی هر فرد با توجه به شرایط خودش مشخص می شود اما برای این افراد بهتر است. به جای مصرف روزانه برنج، از غلات دیگر استفاده کنید.

صادقی با بیان اینکه مصرف روزانه برنج یکی از تغییراتی است که در 100 سال اخیر دیده شده است، افزود: مصرف نان ممکن است بهتر از مصرف روزانه برنج باشد زیرا نان پروتئین بیشتری دارد و همچنین مصرف مواد غذایی با فیبر بالا توصیه می شود. غذاهایی مانند عدس و لوبیا باید در برنامه غذایی افراد گنجانده شود.

لزوم مصرف محدود میوه های خشک، آب میوه ها و میوه های شیرین

وی تصریح کرد: افراد دیابتی سعی کنند از میوه هایی استفاده کنند که طعم شیرین کمتری دارند، به عنوان مثال مصرف هندوانه، طالبی و طالبی برای دیابتی ها باید محدود شود زیرا این میوه ها نسبت به سایر میوه ها مانند سیب یا موز شیرین تر هستند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: افراد دیابتی مانند سایر افراد نیاز به مصرف ۲ تا ۳ وعده میوه در طول روز دارند، اما باید مراقب میوه های مصرفی خود باشند و میوه های شیرین و شیرین را کمتر ترجیح دهند. سیب زمینیآلو، گیلاس، گیلاس و هلو نیز از میوه های مناسب این افراد هستند.

صادقی گفت: آب میوه خواص کمتری نسبت به میوه دارد، اما قند آن بیشتر از میوه تازه است، بنابراین افراد دیابتی یا در معرض خطر ابتلا به این بیماری باید مصرف آب میوه خود را محدود کنند، میوه‌های خشک نیز حاوی مقدار بیشتری قند هستند. گفت. و بیماران دیابتی باید از میوه های تازه استفاده کنند.

تغذیه هوشمند برای مبارزه با دیابت

به گزارش ایمنا، بیماران دیابتی باید با متخصص تغذیه مشورت کنند و برنامه غذایی مناسب خود را تهیه کنند. یک متخصص تغذیه می تواند به ایجاد برنامه ای کمک کند که نیازهای غذایی فرد را برآورده کند و به کنترل دیابت، نظارت منظم قند خون و تنظیم رژیم غذایی کمک کند. اقدام بر روی نتایج نیز مهم است و به بیماران کمک می کند تا بفهمند کدام غذاها بهترین اثر را بر سطح قند خون دارند.

تغذیه مناسب و متعادل برای دیابتی ها بسیار حیاتی است و دیابتی ها می توانند با انتخاب مواد غذایی مناسب، تنظیم وعده های غذایی و نظارت منظم بر سطح قند خون خود و همکاری با متخصص تغذیه، دیابت خود را به طور موثر مدیریت کرده و کیفیت زندگی خود را بهبود بخشند. می تواند به شما در ایجاد یک برنامه غذایی سالم و کارآمد کمک کند.