روانکاوی: برق نتیجه اعتماد به آمریکا است

روانکاوی: برق نتیجه اعتماد به آمریکا است




قاسم راوانباخ ، مذاکرات غیرمستقیم ایران با ایالات متحده در مورد الزامات مورد توجه ، “یک مرد خردمند سوراخ چندین بار انتخاب نشده است.” ما چندین بار ایالات متحده را امتحان کردیم و فهمیده شد که این سوگند است و به قراردادهای آن وصل نشده است ، بنابراین لبخند رئیس جمهور یا وزیر امور خارجه ایالات متحده نباید به آن اعتماد کرد و هیچ وام سخنان وی وجود ندارد.

به گفته مهر ، نماینده QOM در شورای مشورتی اسلامی گفت: به عنوان مثال ، آنها فعالیت های هسته ای شما را به مدت سه سال به حالت تعلیق در می آورند تا بتوانیم تحریم ها را حذف کنیم. این بدان معنی است که ما سه سال است که کشور را متوقف کرده ایم.

“کمبود فعلی برق نتیجه اعتماد به نفس ما به ایالات متحده است.” گفت در دولت روحانی ، آنها به بهانه مذاکرات هشت سال شغل را متوقف کردند و فعالیت های هسته ای ما متوقف شد. حال اگر ما چند نیروگاه هسته ای داشتیم ، کشور برق نخواهد داشت و ما با سوخت فسیلی مشکلی نخواهیم داشت.

روانکاو تأکید کرد: بر این اساس ، ما امروز نباید به آنها اعتماد کنیم. در حقیقت ، آمریکایی ها واقعاً باید برای حذف تعهدات خود ، یعنی تحریم های بانکی و نفتی ما و فعال کردن SWIFT اقدام کنند. این بی فایده است که ابتدا تعهدات خود را انجام دهیم و سپس به آنها قول دهیم.

وی گفت: “یکی از کارهایی که او به درستی انجام داد ، انتصاب وی برای مذاکرات بود ، اما تلاش های دولت برای تأثیرگذاری بر تحریم ها. ما باید اقدامات خود را در داخل کشور انجام دهیم و نباید مذاکرات را به تأخیر بیندازیم ، به طوری که اگر مذاکرات شکست بخورد ، ما آسیب نخواهیم داشت.

“علاوه بر مذاکرات ، تعامل دیگر نیز باید به خوبی دنبال شود.” گفت به عنوان مثال ، فاکتور جامع مشارکت استراتژیک ایران -روسیا باید در اسرع وقت بررسی و تصویب شود و دولت باید اعمال شود. برنامه همکاری مشترک ایران -کین نیز باید فعال شود. سیاست اصلی دولت و پارلمان باید بر تأثیر تحریم ها متمرکز شود ، زیرا اگر تحریم ها ناکارآمد باشد ، لغو تحریم ها دنبال می شوند.