سلامت کبد

سلامت کبد

کبد ، تنظیم متابولیسم ، ذخیره انرژی و سموم ، از جمله تعداد زیادی از اعضای حیاتی بدن ، پزشکان با دقت تاریخچه بیمار ، معاینات بالینی ، آزمایش خون و تصویربرداری مربوطه را با دقت بررسی می کنند و این مراحل به یکدیگر ارائه نمی شوند.

افزایش سطح آنزیم های کبدی یکی از متداول ترین موارد در آزمایشات پزشکی است که می تواند به دلایل مختلفی مانند بیماری های ویروسی ساده مانند سرماخوردگی یا آنفلوانزا رخ دهد ، که معمولاً موقتی است و وضعیت کلی بدن آن را بهبود می بخشد ، مانند آنفلوانزا که به حالت عادی باز می گردد.

کبد روغنی یکی از مهمترین مشکلات مربوط به سبک زندگی مرتبط با سبک زندگی است و فعالیت بدنی را کاهش می دهد و باعث تجمع چربی در سلولهای کبد می شود که می تواند عملکرد این اندام حیاتی و در جوامعی را مختل کند که شیوه زندگی ناسالم شایع تر است.

کبد روغنی به تنهایی یک بیماری نیست ، اما آنها مربوط به سندرم متابولیک و متابولیسم بدن است که حاوی تعدادی از عوامل خطر مانند چاقی ، افزایش قند خون و مقاومت به انسولین است که می تواند باعث بیماری های جدی تر مانند دیابت نوع 2 مانند دیابت نوع 2 شود.

دلیل افزایش آنزیم های کبد چیست؟

محمد جعفری ، متخصص دستگاه گوارش و کبد و عضو هیئت علمی دانشگاه وی در مصاحبه ای با خبرنگار IMNA گفت: بیمار بر اساس گذشته لازم ، معاینه و آزمایش و تصویربرداری تحت درمان قرار گرفته است ، “در حقیقت ، با دیدن صفحه آزمون و بررسی نتایج ذکر شده ، درمان برای بیمار مورد توجه قرار نمی گیرد و عوامل دیگری مانند تاریخ و معاینه باید مورد توجه قرار گیرد.”

وی گفت: “بیشتر دلایلی که ممکن است منجر به افزایش آنزیم های کبدی شود نگران نباشد و بیماران نباید نگران این شرایط باشند.”

متخصص گوارش و کبد بزرگسالان و عضو هیئت علمی دانشگاه ، کبد یک عضو زنده در بدن است و به دلیل مشکلات عمومی در بدن ، میزان آنزیم های کبدی ممکن است افزایش یابد: برخی از آزمایشات کبد با فعالیت های بیوشیمیایی سلولهای کبدی همراه است ، این سلول ها فعال نیستند و تست های عملکرد بیوشیمیایی فعال نیستند.

2 تا 5 درصد از افراد دارای مدرک کبد روغنی هستند

جعفری ، با این حال ، گفت که برخی از آنزیم های کبدی عملکرد واقعی کبد را نشان می دهند: به دلیل مشکل جهانی کبد و به دلیل سبک زندگی و تغییر رژیم غذایی ، افراد به تدریج به غذاهای بالا و فرآوری شده و حدود 5 ٪ تا 5 ٪ منتقل می شوند.

کبد چربی به تنهایی یک بیماری نیست: در حقیقت ، کبد روغنی نشانه بیماری های متابولیک و سندرم است. در علوم پزشکی ، از سندرم استفاده می شود که عوامل مختلفی در کنار هم وجود داشته باشد و باعث ایجاد مشکلات و بیماری ها شود.

متخصص گوارش و کبد و اعضای هیئت علمی بزرگسالان ، مهمترین مشکل در سندرم متابولیک کبد روغنی ، خاطرنشان کرد: “همه افرادی که در چاقی شرکت می کنند به سمت تجربه سندرم متابولیک حرکت می کنند و به آرامی در سندرم متابولیک کنترل و کنترل می شوند.

سلامت کبد

در این میان ، چاقی ، به عنوان یکی از اصلی ترین عوامل در شکل گیری سندرم متابولیک ، تأثیرات زیادی بر عملکرد متابولیک بدن دارد ، تجمع چربی در بدن باعث افزایش مقاومت به انسولین می شود و کنترل قند خون را در معرض خطر دیابت و سایر مشکلات دشوار می کند.

پیشگیری و کنترل مشکلات کبد نیاز به تغییرات اساسی در شیوه زندگی و کاهش مصرف مواد فرآوری شده و پر کالری دارد و افزایش مصرف میوه ، سبزیجات و مصرف کامل گندم ممکن است اثرات قابل توجهی در سلامت کبد و سایر راهکارهای مؤثر فعالیت بدنی منظم و مراقبت از وزن مناسب داشته باشد.

نقش کبد در بهداشت عمومی و اهمیت یک سبک زندگی سالم برای جلوگیری از این مشکلات ضروری است و افرادی که دارای اصول بهداشت شخصی و مدیریت وزن هستند می توانند خطر ابتلا به بیماری کبد و سندرم متابولیک را که تضمین سلامت عمومی بدن است ، کاهش دهد ، بلکه سلامت عمومی بدن است.