طعنه های روزنامه جوان به مسعود فراستی: دیروز در زندان کمونیست ها بودی آقای چریک!

طعنه های روزنامه جوان به مسعود فراستی دیروز در زندان

به گزارش روزنامه آنلاین، جوان نوشت: سید مرتضی پشت میز آوینی نشست و از نمد همان میز برای خود کلاه دوخت اما ظاهراً کلاه آنقدر گشاد شد که چشمانش را نپوشاند و به خاطر کمونیسم به زندان افتاد! لیبرالیسم را به ایستگاه طنز بیاورید.

حالا استالین در قفس سیگارش را روی لبانش می‌گیرد، جلوی دوربینی می‌نشیند که محبوب‌ترین ژیگولوهای دنیا برایش تنظیم کرده‌اند و از ارزش‌های آمریکایی حرف می‌زند!

به نظر می رسد میز جدید چاق تر است و به هر حال هرکسی قیمت دارد. البته آقا مسعود ما در این سال ها گاه نقدهای سینمایی خوبی هم داشته و تا حدودی درآمد کسب کرده است، اما به دلیل نفوذ ادبیات چپ، در برخی از نقدهای سینمایی خود افراط می کند و احساسات حب و نفرت را به همراه دارد. اما این نقطه ضعف ایستادگی در مقابل جهت گیری سینمای ضد ملی است که بر طبل جشنواره های غربی در کشور می کوبد.

فراستی شناختی از درک فیلم و سینما داشت و همین تلفیق سواد سینما و همدلی با مرتضی آوینی بود که او را در دهه 80 به شهرت رساند، زمانی که برنامه فیلم هفت به تهیه کنندگی فریدون جیرانی شهرتی به او داد. در همان زمان، او گهگاه به ورطه افراط و تفریط قدم گذاشت.

مشخص شد که دوز کنایه در شخصیت او زمانی زیاد است که از اخراجی های مسعود ده نمکی بیش از حد دفاع کرد و در دو قطبی که سیمین اصغر فرهادی در جدایی نادر ساخته بود بازی کرد. هوش مادی آن روزها به او گوشزد کرده بود که فعلا خوب است در اردوگاه انقلاب اسلامی طرفدار دو آتشه مسعود ده نمکی باشد و نان یک دوقطبی بیهوده سینمایی را بخورد، اما دست زمان او را مجبور کرد 20 سال‌ها بعد برای تبدیل شدن به یک انقلابی تحت تأثیر زنان وارداتی، ژست خود را در جایی قرار داد که آزادی کاریکاتور کردن او را داشت.

این روزها از آزادی می گوید! او همچنین جمهوری اسلامی را به رژیم استالین در شوروی تشبیه می کند. عالی! لابد نمی دانست یا فراموش کرده بود که دوستان چپ غرب زده قدیمی اش 40 سال است که این حرف ها را تکرار می کنند و این حرف های جدیدی برای مقابله با انقلاب اسلامی نیست.

باید بپرسی آقای چریک! چه خواهید گفت؟ حتی آمریکایی ها دیگر این آشغال ها را مجانی نمی خرند. یک هدیه جدید بسازید. بالاخره انقلاب اسلامی چه گناهی کرد که مخالفش امثال شما و حمید فرخ نژاد و علی کریمی بود؟ آیا سیاست فرهنگی جمهوری اسلامی اسفبار، دردناک و غیرانسانی شده است؟ دوست تازه غرب زده ما کدام سیاست را می پسندی؟

قسم می خورم که بسیاری از رفقای شما از این جاده که اکنون به ایستگاه پایانی آن رسیده اید، عبور کرده اند. مطمئنا، آغوش آمریکا ممکن است گرم و نرم و کره ای به نظر برسد، اما به خدا وفادار نیست، دوست من. شما باید آن را خوب بدانید و از شما انتظار می رود که آن را به خوبی مطالعه کرده باشید. مسعود جان: «مسأله روسری تأثیر وحشتناکی در وضعیت سینمای ایران داشته است؟»

21302

گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین