منیزیم یکی از مواد معدنی است که برای سلامت انسان ضروری است و نقش مهمی در انجام فعالیت های بدن دارد. منیزیم به بیش از 5 فعالیت آنزیمی در بدن کمک می کند. بنابراین ، فقدان این ماده در بدن باعث مشکلاتی می شود که در زیر بحث خواهیم کرد:
گرفتگی عضلات
گرفتگی عضلات ، انقباضات و لرزهای عضلانی علائم کمبود منیزیم است ، اما ممکن است دلایل دیگری نیز وجود داشته باشد. در موارد جدی ، کمبود منیزیم می تواند باعث تشنج و اختلالات عصبی شود.
افسردگی و اضطراب
کمبود منیزیم بر روحیه افراد تأثیر می گذارد تا با افزایش خطر پایین سطح پایین همراه باشد. هنگامی که بدن کمبود منیزیم دارد ، مسیرهای عصبی به درستی کار نمی کنند و باعث اختلالات خلقی مانند افسردگی و اضطراب می شوند.
ضربان قلب غیر طبیعی
منیزیم به حفظ ضربان قلب طبیعی کمک می کند زیرا یکی از معدود مواد معدنی است که باعث کوچک شدن و آرامش عضلات قلب می شود. هنگامی که بدن کمبود منیزیم دارد ، خطر ضربان قلب نامنظم افزایش می یابد. کارشناسان همچنین بر این باورند که کمبود منیزیم باعث افزایش ضربان قلب می شود.
استخوان های ضعیف
علاوه بر کلسیم ، منیزیم همچنین به بهبود سلامت استخوان کمک می کند ، بیش از 2 ٪ منیزیم بدن در استخوان ذخیره می شود. نتایج این مطالعات نشان می دهد که رژیم غذایی منیزیم بالاتر با تراکم مواد معدنی در استخوان همراه است و کمبود منیزیم باعث ایجاد مشکلات استخوانی مانند پوکی استخوان می شود.
فرسودگی
از آنجا که نقش مهمی در بهبود عملکرد عضلات منیزیم دارد ، کمبود آن بر سلامت عضلات تأثیر می گذارد و باعث خستگی می شود ، بنابراین توصیه می شود در صورت خستگی برای تعیین علت دقیق ، پزشک خود را ببینید.
روزانه چقدر منیزیم نیاز داریم؟
مردم باید روزانه حدود 5 میلی گرم منیزیم مصرف کنند ، اما کارشناسان معتقدند که بدن زن به 5 میلی گرم این ماده معدنی نیاز دارد. کدو سبز منیزیم ، اسفناج ، لوبیا ، برنج قهوه ای ، کره بادام زمینی ، بادام زمینی ، بادام زمینی و بادام ؛ علاوه بر این ، مرغ ، شکلات تلخ و شیر حاوی این ماده معدنی است.
ارسال پاسخ