در وسط دود و آتش ، طبیعت آسیب پذیر می سوزد. جنگ ها زندگی جهان را ترک می کنند و ناباروری را رها می کنند. از استفاده از منابع برای آماده سازی نظامی گرفته تا تخریب امکانات بیولوژیکی و از پسماندهای جنگی تا آلودگی ، رئیس اداره حفاظت از محیط زیست بر لزوم درمان و بازسازی پس از جنگ تأکید می کند.
به گفته ایسنا ، بی سر و صدا می سوزد. در تاریکی خاکستر می شود. در جنگ ، ناباروری در دفاع از دفاع غیرقانونی است. جنگ همیشه به محیط زیست آسیب رسانده است.
کارشناسان سراسر جهان به آسیب های زیست محیطی ناشی از درگیری های مسلحانه و جنگ به نام “قربانیان جنگ ساکت” اشاره می کنند. این توجه را پس از تهدیدی که فراتر از مرزها و پس از مدتی و بعد از کار است ، جلب می کند.
جنگ چگونه محیط را هدف قرار می دهد؟
برخی از کارشناسان ، برخلاف تخیل ، تأثیرات جنگ بر محیط زیست قبل از شروع رسمی جنگ و آژانس حفاظت از محیط زیست معاون سابق سعید ماستا ، “جنگ برای جنگ ها بدتر شدن محیط زیست است. جنگ ، بیشترین تأثیر را در وخامت محیط زیست در طول تاریخ دارد.”
با این محاسبه ، اگرچه اثرات زیست محیطی جنگ در طول جنگ اغلب متفاوت است ، اما روند ضعیف جنگ اطراف از مراحل نامرئی آغاز می شود.
انتقال آلودگی جنگ به مناطق فراملی
در طول جنگ ، انفجارها و درگیری های فشرده ، تخریب جنگ ، سطح زباله و زباله ، انتشار دی اکسید کربن و شتاب تغییرات آب و هوا و همچنین سلاح ، هواپیما و غیره. همه آنها یک منبع آلاینده هوا و خاک هستند و ناخواسته بر هوا ، رودخانه ، آب زیرزمینی یا جنگ خارج از جنگ تأثیر می گذارند.
خسارات زیست محیطی حملات اخیر
آسیب محیطی جنگ اغلب بی تاب اما شدید و آفت است. معاون مدیر آژانس حفاظت از محیط زیست مدیر محیط زیست اولین تخمین نتایج زیست محیطی حملات نظامی 6 روزه رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران را منتشر کرد. در این گزارش ، در حملات اخیر ، فقط حدود 6000 تن زباله و زباله های جنگ در تهران تولید شده است ، و حملات موشکی ری و کن به انبار نفت منجر به تقریباً 1.5 میلیون لیتر از دست دادن سوخت و سپس 6000 تن گاز گلخانه ای و 6000 کیلوگرم شد.
براساس آژانس حفاظت از محیط زیست در سایر مناطق کشور ، آسیب قابل توجهی ثبت شده است. به عنوان مثال ، در شهر Kangan ، خسارت به پالایشگاه Pars Pars Fase 2 ، 1.5 میلیون متر مکعب گاز و بیش از 6000 تن گاز گلخانه ای و 6000 کیلوگرم انتشار آلاینده. این آلاینده ها منجر به افزایش ذرات ، اکسیدهای کربن سیاه و نیتروژن شده و کیفیت هوا را در چندین استان تحریک کرده اند ، اما این گزارش تنها بخشی از آسیب گسترده کشور و ارزیابی نظارت و آسیب مناسب بود.
در طول جنگ دو روزه ، 5 هکتار جنگل و مراتع در چهار منطقه سازمان خوراک بود. این آتش سوزی به دلیل باقیمانده گلوله های اخراج شده توسط دشمن صهیونیستی برای هدف قرار دادن مراکز ارتش ، علمی و تسویه حساب بود. به طور کلی ، حداقل چهار منطقه حفظ شده در فارسی ، ایلام ، کرمانشاه ، اصفهان ، خوزستان ، حدمین ، لورستان ، کوهگلوی و بویر احمد و گیلان به شدت آسیب دیده بودند. علاوه بر آتش سوزی های نسبتاً بزرگ ، این آسیب به طور کامل نقطه کنترل محیط زیست و آسیب به چندین ساختمان دیگر از جمله نقاط کنترل محیط زیست ، مراکز اداری و مراکز تحقیقاتی حفاظت از محیط زیست را نابود کرد.
اگرچه متخصصان محیط زیست ، متخصصان محیط زیست و محیط زیست ، با تلاش تب وحشیانه دشمن تا روز ، آنها آتش سوزی را محدود کرده و از آسیب های بیشتر جلوگیری می کنند و اثرات این آتش سوزی ها نه تنها باعث از بین رفتن پوشش گیاهی نمی شود. بدتر شدن آرامش زیستگاه ، مرگ گونه های وحشی (به ویژه گونه های گیاهی و گونه های کوچک حیوانات) و مهاجرت گسترده زندگی وحشی به مناطقی در اطراف زیستگاه ها تأثیر طولانی مدت بر جمعیت های مختلف حیات وحش در مناطق تأثیر می گذارد.
پس از احیای طبیعت جنگ
جنگهای مسلح باعث آسیب جبران ناپذیری به محیط زیست می شوند. کیفیت منابع آب ، مشکلات زباله ، آلودگی صوتی ، ناپدید شدن کارآیی خاک ، زمین کشاورزی ، باغ ها ، باغ ها ، حیوانات اهلی ، تشدید طوفان های گرد و غبار و غیره. به همین دلیل ، تأثیرات زیست محیطی جنگ نباید نادیده گرفته شود و در این دوره ، رئیس آژانس حفاظت از محیط زیست شینا انصاری اظهار داشت که آسیب های زیست محیطی را نباید برای عموم و معتمد نادیده گرفت و “ترمیم و بازسازی محیط زیست” باید نقش مهمی در “ترمیم و بازسازی محیط زیست” داشته باشد.
در حاشیه جنگ ؛ قاچاق گونه های بیولوژیکی و افزایش شکار
تا زمانی که تصاویر کشورهای همسایه جمع شوند ، آسیب های زیست محیطی جنگ معمولاً در معرض بی عدالتی قرار می گیرد. با این حال ، این جهل همیشه به طور مداوم اتفاق نمی افتد. به عنوان مثال ، محمد موجابی – رئیس شورای انطباق – رئیس کمیته محیط زیست – گفت که در سالهای اخیر ، شکار غیرقانونی یکی از تأثیرات طولانی مدت جنگ فزاینده است. یا حسن اکبری – معاون تنوع زیستی آژانس سابق محیط زیست و حفاظت از محیط زیست سابق – برخی از کشورهای منطقه در سایه برخی از کشورها به شدت در جنگ “گونه های بیولوژیکی” که سال 2 را درگیر جنگ می کند – برخی از گونه ها از طریق Zos به کشورهای همسایه قاچاق نمی شوند. یک شکل متفاوت از سایه جنگ بر روی محیط.
ارسال پاسخ