علی درخشنده در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار داشت: برخی از سرطان های خون ژنتیکی هستند و قابل پیشگیری نیستند، افراد با این ژن معیوب به دنیا می آیند، با افزایش سن خطر ابتلا به آن افزایش می یابد اما بروز برخی سرطان های خون افزایش می یابد. شایع ترین و مهم ترین عامل خطر قابل پیشگیری سرطان خون سیگار است.
وی افزود: علائم و مراحل برخی از سرطان ها با مصرف دخانیات و دخانیات افزایش می یابد اگر فردی که از سرطان خون رنج می برد درمان شود و سیگار می کشد، عوارض جانبی جدی تری از درمان و همچنین یک عامل خطر مستقل را تجربه خواهد کرد. شناخته شده است که برخی از سرطان ها مانند سرطان ریه ناشی از سیگار کشیدن است.
فوق تخصص خون و سرطان بزرگسالان خاطرنشان کرد: چاقی و کم تحرکی از عوامل زمینه ساز سرطان خون است، البته نباید فراموش کرد که چاقی و اضافه وزن عامل بسیاری از بیماری ها و همچنین ابتلای افراد به سرطان است.
درخشنده یکی دیگر از عوامل ایجاد سرطان خون را آلودگی محیطی عنوان کرد و ادامه داد: آلودگی در برخی مواد غذایی از جمله کنسروها و غذاهای حاوی مواد نگهدارنده می تواند باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان خون در افراد شود.
با توجه به اینکه اختلالات خونی به ندرت می تواند منجر به سرطان خون شود، برخی از اختلالات خونی بسیار نادر هستند و به ندرت منجر به سرطان خون می شوند. بر خلاف افکار عمومی، سرطان خون بهتر از بسیاری از سرطان های دیگر به درمان پاسخ می دهد.
فوق تخصص خون و سرطان بزرگسالان با بیان اینکه درمانی که در حال حاضر در بسیاری از سرطان های خون مورد استفاده قرار می گیرد، درمانی شفابخش و تضمین کننده کنترل و ریشه کنی کامل بیماری است، گفت: تشخیص به موقع بیماری و همکاری با بیمار در طول درمان موثر و مستمر است. فرآیند از جمله مهمترین آنها موثرترین عوامل موثر در موفقیت درمان بیماران در نظر گرفته می شود.
ارسال پاسخ