تام هنکس بازیگر مشهور هالیوود که به سن 70 سالگی نزدیک می شود مدعی شد 35 سالگی سخت ترین دوران زندگی اش بوده است. او در مصاحبه ای گفت: متابولیسم شما متوقف می شود، جاذبه شما را از بین می برد، استخوان های شما فرسوده می شوند و وضعیت بدن شما تغییر می کند.
دانشمندان چه می گویند؟
به گزارش روزیاتو، اگرچه تحقیقات علمی در مورد تأثیرات 35 سالگی محدود است، اما کارشناسان با ادعای هنکس موافق نیستند. پروفسور استیو هافمن از مؤسسه پیری لایبنیتس در آلمان معتقد است که سخت ترین سنین برای مقابله با روند پیری در واقع سنین بین 45 تا 50 سالگی است.
امواج پیری؛ این یک فرآیند پیچیده است
دکتر از دانشگاه استنفورد مطالعه اخیر به رهبری مایکل اسنایدر نشان می دهد که تغییرات مرتبط با افزایش سن، از جمله متابولیسم کندتر و افزایش حساسیت به بیماری، بین سنین 44 تا 60 سالگی به اوج خود می رسد.
عوامل موثر بر پیری
پروفسور هافمن تأکید می کند که پیری یک فرآیند کاملا فردی است که تحت تأثیر عوامل مختلفی مانند ژنتیک، سطح استرس، تغذیه و سیگار قرار می گیرد. برخی از محققان معتقدند که روند پیری حتی قبل از تولد شروع می شود.
تجربیات شخصی؛ روایات مختلف
واکنش کاربران در شبکه های اجتماعی با ادعای هنکس متفاوت بود. برخی با او موافق بودند و می گفتند که در 35 سالگی احساس خستگی می کنند و متابولیسم کندی دارند، در حالی که برخی دیگر ادعا می کنند که بعداً از نظر جسمی بهتر شده اند.
دیدگاه کارشناسان
پروفسور کلر اسمیت، از دانشکده پزشکی برایتون و ساسکس، معتقد است که بدن انسان یک سیستم پیچیده است که در آن صدمات و خطاها به طور طبیعی رخ می دهد. در سنین پایین بدن توانایی ترمیم این آسیب ها را دارد اما به مرور زمان این آسیب ها جمع شده و به صورت نشانه های پیری ظاهر می شوند.
فرآیند پیچیده پیری
اگرچه تام هنکس 35 سالگی را نقطه عطف دشواری در زندگی می داند، دانشمندان بر این باورند که پیری فرآیندی پیچیده و فردی است که تحت تأثیر عوامل مختلف قرار می گیرد. شاید سن بحرانی برای هر فرد متفاوت است و نمی توان به طور دقیق آن را تعریف کرد.
ارسال پاسخ